Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:07
Andrey358 написа: И като си говорим за митове Морт, мит е че тревата е нещо безобидно, от сорта на алкохола примерно. Работата е там че след кратък мъхмурлук, алкохола не те променя като личност, докато тревата прави точно това. И да способства за това да станеш риъл наркоман, защото както казах в по-горния пост никой не е почнал с херца. Ъм, честно казано, не се чувствам променен като личност след пушене на трева.. оО Ледник, знам, че ме зарибяваш, но като се видим на живо ще ме убиеш с камък.  Дори и да не го направиш, не мисля, че е добра идея да се напушиш, тогава 100% ще ме убиеш с камък. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:09
Абе, Андрей, много обичаш да говориш наизуст, нали?  Работата е там, че след като си вкараш алкохола в кръвоносната система, започва геноцид над мозъчните ти клетки. И след кратък махмурлук, тези клетки са загубени. Ти си тоя в голямата заблуда, ако си мислиш че алкохола е шега работа. Според мен трябва алкохола да е нелегален, а марихуаната да се декриминализира. Алкохола е много по-пристрастяващ от марихуаната, а алкохолизма е сравним с хероиновата наркомания. И не, не говориш от личен опит, защото нямаш такъв. А щом като нямаш такъв - по-добре млъкни. Марихуаната също не те променя като личност, освен ако не си някакъв глупак с неразвито съзнание и неизградена личност. Та, да, твоят приятел явно има още много да расте като съзнание. Недей да лафиш наизуст. Сравняваш напълни несравними неща. А и щом посягаш към по-тежки наркотици, значи просто си тъп, тревата не е виновна, че има идиоти по цял свят. Аз пък имам познати, които пушат трева от цифра години и дори и не са си помисляли за някакви други наркотици. Всичко си е до човека. ЕДИТ : Аз съм съгласен с Гаспод. И аз не намирам допирни точки на марихуаната и термина "наркотик". По-скоро "психоактивно вещество", но наркотик... Не мисля.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:15
Значи, от компанията, която имах като малък, повечето от половината станаха тревомани. Под тревомани имам предвид - напушването като начин на живот. Съвсем сериозно ви казвам, че в момента от тези хора, нито един не е читав. Те са напълно нетрудоспособни, неспособни на сериозна мисловна дейност. Става въпрос за 8-10 човека, при които резултатът е един и същи (разбира се при някои е по-леко, при други по-тежко, но при всички го има). Сега дори като не са напушени изглеждат като пред свръх доза. Ти му викаш:"ее здрасти бе, къде ходиш..?", а той съвсем неадекватно започва да говори някакви странни работи  . Мислят бавно, действат бавно, изглеждат зле. Сигурен съм, че не са употребявали нищо повече от трева. Разбира се, става въпрос за дълги години ежедневно напушване. Имам чувството, че само тревоманите си мислят, че тревата не им влияе. Но почти винаги като се запознаеш с човек, можеш да го познаеш - абе, тоя е тревоман/ или съответно не е... или аз съм се научил да ги познавам, знан ли. Явно принципа е като при лудите - на лудите не им прави впечатление, че не са у ред  . Не говоря от научна гледна точка, а от наблюдения над близки хора, хора, с които се срещам често. Сигурно, ако не пушиш често ефекта няма да е такъв, кой знае... ЕДИТ: ахахаха сега се сетих - според мен дългогодишните тревомани биха били най-добрите статисти за филми със зомбита  . Просто трябва да бъдат себе си ахахахахаххахаха
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:18
Warbringer написа: Абе, Андрей, много обичаш да говориш наизуст, нали?  Работата е там, че след като си вкараш алкохола в кръвоносната система, започва геноцид над мозъчните ти клетки. И след кратък махмурлук, тези клетки са загубени. Ти си тоя в голямата заблуда, ако си мислиш че алкохола е шега работа. Според мен трябва алкохола да е нелегален, а марихуаната да се декриминализира. Алкохола е много по-пристрастяващ от марихуаната, а алкохолизма е сравним с хероиновата наркомания. И не, не говориш от личен опит, защото нямаш такъв. А щом като нямаш такъв - по-добре млъкни. Марихуаната също не те променя като личност, освен ако не си някакъв глупак с неразвито съзнание и неизградена личност. Та, да, твоят приятел явно има още много да расте като съзнание. Недей да лафиш наизуст. Сравняваш напълни несравними неща. А и щом посягаш към по-тежки наркотици, значи просто си тъп, тревата не е виновна, че има идиоти по цял свят. Аз пък имам познати, които пушат трева от цифра години и дори и не са си помисляли за някакви други наркотици. Всичко си е до човека. ЕДИТ : Аз съм съгласен с Гаспод. И аз не намирам допирни точки на марихуаната и термина "наркотик". По-скоро "психоактивно вещество", но наркотик... Не мисля. Ако трябва да съм откровен, аз лично не бих имал нерви да му обяснявам на тоя. ППВсъщност, аз в тая тема смисъл да пиша не виждам никакъв. Който пуши - знае. Който не - говори наизуст.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:21
Gipo няма 1 читав а ти си читав така ли? и от ква гледан точка казваш кой е читав и кой не? да неси господ? Пък ти като кажеш 1 здрасти и си много куул а? Здрасти си знае нашия и се има за адекватен. На тебе ти требва хероин брато.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:25
От гледната точка на читав човек съдя кой е читав и кой не е  .
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:29
Читавите хора не съдят.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:32
Съдят, защото могат 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:36
всеки може всичко. Значи твоята нечовешка не напушена адекватно се състои в това да пишеш тъпотии. Я покажи кво предлагаш поне като толкоз се рекламираш кво повече можеш от 1 напушен. Покажеш ли че предлагаш повече може да реша че си пич, ама за момента си един празнодумец дето говори клишета по енерция.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:44
Както каза един приятел вчера "Не съм чувал някой дето се е напушил да бие жена си и детето си или да налита на бой."При употребата на алкохол се случват доста често такива неща. 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:47
iddqd написа: всеки може всичко. Значи твоята нечовешка не напушена адекватно се състои в това да пишеш тъпотии. Я покажи кво предлагаш поне като толкоз се рекламираш кво повече можеш от 1 напушен. Покажеш ли че предлагаш повече може да реша че си пич, ама за момента си един празнодумец дето говори клишета по енерция. УАХАХАХА абе ти добре ли си? Знаеш ли колко ми дреме, дали ме мислиш за пич 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 13:49
И това ли е дето можеш? несъм напушен мн съм адекватен и неми дреме. Ква е разликата от напушен съм и неми дреме без да съм адекватен? Щом толкоз нети дреме земи изпуши 1 джоинт ама ти даже и тва неможеш
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 14:02
еее наркомании
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 14:35
Абеее дали променя като личност или не... Променя си. Всичко зависи от употребата. Минавал съм през периоди на доста сериозно и стабилно пушене, докато не се стигне един момент, в който поглеждаш назад, виждаш какви ги вършиш и какви си ги вършил и схващаш, че нещо не е наред. Да си го кажем, чувстваш се най-малкото тъп. По-тъп от обикновено. И аз имам позанти, които от тревата като начин на живот са станали зомби статисти. Бавни, ограничени, неадекватни. Никъде не твърдя, че е изцяло безвредно, ако се върнем пак на спирина, който е легален, продава се без предписание в аптеките и не само. Един да изпиеш при главоболие е ОК, при настинка също. Друго е обаче 5-6-7 аспирина на ден. Рано или късно ще си има тежки последици.
Всички изследвания показващи някакъв положителен ефект са при умерени количества. При по-високи започва да става обратното. За това е и Schedule I - Schedule II drug - high potential for abuse.
Друг е въпросът, че почти всички странични ефекти от прекомерна употреба, като загуба на краткотрайната памет са временни и обратими, като постепенно изчезват след няколко месеца въздържание. Докато алкохолът си е универсалната клетъчна основа. Creater-чо е с едицината, той може да обясни точно защо едно тежко напиване е класически пример за интоксикация на тялото. А и там тежките странични ефекти не са обратими (:
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 15:05
ей, колко сте компетентни и начетени... да се смее ли човек или да плаче.
вярно е обаче това че от широко достъпните вещества май само ацетона и толуена нанасят по-тежки поражения на нервната система от алкохола.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 15:56
Гаспод написа: Тревата не е наркотик Точка по въпроса
Законът е по-компетентен от теб. В противен случай ти щеше да го създаваш... И заставам зад (мнението на) Гипо 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 16:06
Веднъж "Законите са си ебали мамата, не е така", после "Законът така е казал - така е правото.". Да де, ама законът прави цигарите легални, макар и да умират по 20 милиона непушачи годишно.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 16:21
Аз имах един приятел дето продаваше халюцигенки, ама веднъж щеха да го спипат полицайте и той кво да прави изяде всички на веднъж да не го хванат и след това изперка и полудя.Са се е заключил у тех и мисли, че е мандарина, а куките искат да го обелят и не смее да излезе! 
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 16:24
Че те халюциногенките не са незаконни бе... 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 04 Дек 2008 16:25
Да ама той го хванало шубе, че нещо ще го сгащат и ги излапал.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|