Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Друсате ли?

не    63%  63%  [ 61 ]
 само джоинт    16%  16%  [ 16 ]
 джоинт и гъби    8%  8%  [ 8 ]
 да    12%  12%  [ 12 ]
Общо гласове : 97
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: наркотиците
Публикувано на: 03 Дек 2008 20:06

Това долните две са кебапчета и спанак :Д :Д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 21:09

Цитат:
+1 Не съм употребявал наркотици и съм трърдо против тях!
как може да си против нещо което незнаеш какво е :stooped:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 03 Дек 2008 21:12

iddqd написа:
Цитат:

Ако знаеше на какъв принцип работи пристрастяването, щеше да разбереш. :stooped:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 21:18

да е ш съм мишка цял живот да несе пристраста ше умра дествен понеже ме е страх да неми се преебе отново

Профил

Публикувано на: 03 Дек 2008 21:19

:lol: Това нещо е чумата на новия свят ....А мене ме е фанала чумата :)
За последния купон : Кетамини , амфети , коз

Профил

Публикувано на: 03 Дек 2008 21:35

iddqd написа:
Цитат:

Ами не искам и да знам какво е,достатъчни са ми описанията на познати/приятели който са употребявали както и всеизвестните ефекти от тях(наркотиците) описани по нет страници,учебници и тн...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 03 Дек 2008 21:53

Back_Door_Man написа:
За последния купон : Кетамини , амфети , коз

Ти щом амфорка и кетаминец употребяваш, значи ме е страх да си помисля какъв си крив. Иначе трева пуша, но в рамките на нормалното.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 21:53

абе секви там амфети,бело,кетамини са супер глупости.Вобще не ти е чак толко яко само дет после не мое да спиш и на другия ден се чувстваш като парцал.Никав смисал няма.Само бонбоните си заслужават и то ако попаднеш на истинки шото и при тех пълно с ментета

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 21:56

що бе тоя от клипчето дето съм дал в началото немви ли изглежда да му е яко? неси ли заслужава според вас

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 03 Дек 2008 21:58

Не употребявам.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 21:59

Гъбите са друг филм и там, освен гоненето с джуджета и гъсеници има неща, които нямат нищо общо с това да се "надрусаш".

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 22:13

Не е хубаво нещо наркотика. Единствено трева си позволявам и то много рядко, понеже не съм забелязвал(поне при себе си) нещо опасно за здравето. Е, ако се прекалява си има кофти ефекти понякога де :) Един познат вднъж си мислеше че пита кашкавал му говори, накрая явно му е казала нещо на криво, щото я хвана и почна да я налага бясно... :lol:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 22:28

Е тои сигорно джоинта е бил друсан с лсд :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 22:31

iddqd написа:
само тези 2 те най доло са полезни от тези на снимката

най-яко е ей това горе в ляво :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 23:30

Кратки мои впечатления от употреба на наркотици и наблюдения върху пристрастени в София:

Ако ше се друсаш (ама наистина да се друсаш) си зимаш кокаин. Закачането винаги го има и винаги става неусетно, но поне знаеш че употребяваш най-доброто. Аз лично кокаин не бих си позволил да взимам освен по някакви специални поводи. Няям и пари за повече, ако почне да ме друса абстата тряя да почна да крада :) Лошото е че кокаина който продават мутрите най-често е с няква много ниска чистота, а ако някой се хване да дава шано кока след 3 дни никой няма да може да го намери. С амфети, бонбони, кетамини, пико, перла и секфи такива евтини лайна по хубаво въобще да не се захващаш. Аре амфета, ако си малко по корав човек, може даже добре да ти идва в някви случаи когато решиш да си пържиш главата, но сериозната употреба при него води до същото както при сички други лабораторни лайна с които е залят най-вече българския пазар. Из кварталните отрепки най-смешни са ми хападжийчетата ... Нема нищо по кофти изглеждащо от пребозал бонбонаджия на 3ти ден хапове и амфет. Некви криви такива, гледат се едно са родени в гората и сега опознават света, облизват се, мелят глупости, потят се и в общи линии не знаят къде се намират .. Да не говорим амфет и бонбони кво трайно мозъчно изпържване докарват, когато не си знаеш мярката (никой не си знае мярката). Сичките разправят как никога нямало да зимат гъби и лсд, щото били ти ебавали майката на главата, а не могат да се погледнат че са почнали да им се появяват тикове, станали са 300 пъти по избухливи и в повечето време са кат някви зомбита дето вървят от място на място безцелно и си мислят некви си техни работи без много да комуникират със средата. Жалка гледка ... Хероин и кристалмет въобще не споменаваме, както каза онзи наркоман в предаването на Карбовски, най-добре въобще да не си правиш експеримента да ги пробваш. Повечето хора могат да се напънат и да заебат амфетамини, екстази, че даже и кока след трайна сериозна употреба, но хероин и метаамфет са като скачане от х-л Родина с парашут на американски десантчик от втората световна. ЛСД е доста по сериозна тема от който и да е наркотик, най-вече защото влиянието на веществото като че ли е най-силно осезаемо... За него и да седна да пиша няма да има смисъл, докато не го пробвам, което не мисля че някога ще се случи.

Тревата е ташак ... Сама по себе си може да е наистина пристрастяваща главно за лапета с лабилна психика. И там усещаш че ти се пуши и т.н., но реално абстиненция няма. Психически, ако пушиш наистина често (което може да се каже за мен), има някакво закачане, но не мисля че който и да е не би го преодолял. То така или иначе в един момент ти става адски тъпо всеки ден да се виждаш с некви хора за да пушите, да се занимаваш с дилъри (най-пропадналата измет на земята), в последствие да се надяваш да си случил на трева която не е надрусана с квото е останало от другите неща и все пак да те напуши както си трябва и ако това стане да си знаеш че за 1-2 часа не си много за пред хора щото очите ти приличат на гъз. Лятото както и да е, има градинки и слънчеви очила .. Ама зимата е банго да ти гледат сцепената физиономия в кафето или по лошото да мръзнеш или да висите по некви коли и входове. Не говорим за факта че цената на грам хубава трева продавана от фирмите е по-висока от цената на грам злато, а "хубавата трева" на фирмите най-често е надрусан с кетамини жмел. Ако си малко по запознат поне като си харчиш парите ще знаеш къде да отидеш и къде е "по-малкото зло". Ако имаш приятели може даже да си намираш хубави домашно гледани треви, но рядко се излиза нещо кой знае кво ... Поради изброените винаги съм бил далеч от принципа да пуша винаги когато имам пари за трева, а напоследък определено изгубих интерес към ефекта и самия навик. Готино е да си палиш чат пат една жужуба, когато самия факт я прави специална. Честата употреба убива смисъла на тревата, който според мен е по безвреден начин да си променяш мирогледа чат пат :) То е като ходенето на кино, картинг, качването на планина или ходенето на море, пейнтбола и т.н. - ако го правиш прекалено често не е толкова специално :) Аз ако можех и ако имаше сняг всеки ден бих се качвал на Витоша, бих пушил и всеки ден трева ако не ми излизаше скъпо, не си лягах като труп и не създаваше трайно влияние върху мисленето (което дори при тревата, както и при всеки наркотик, рано или късно се случва)

За гъбите мисля горе-долу същото, но там водите са по-дълбоки. Още не съм пробвал, бих го направил ако някой път ми дойде наум ...

Не ми се пише повече ...

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 23:44

Цитат:
Некви криви такива, гледат се едно са родени в гората и сега опознават света, облизват се, мелят глупости, потят се и в общи линии не знаят къде се намират ..

Че те и само на амфетамин да бяха, пак в същото състояние щяха да са. :?

По-добре да не отваряме тема за това вещество, всъщност.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 23:53

Zarathustra написа:
Цитат:
Некви криви такива, гледат се едно са родени в гората и сега опознават света, облизват се, мелят глупости, потят се и в общи линии не знаят къде се намират ..

Че те и само на амфетамин да бяха, пак в същото състояние щяха да са. :?

По-добре да не отваряме тема за това вещество, всъщност.
Тва е най големия боклук за мене.Естествено кат не бройм херци,лсд-та и секвите там хардкор лайна

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2008 23:55

Цитат:
Ако ше се друсаш (ама наистина да се друсаш) си зимаш кокаин.
трябва да го изшмъркаш с 100 $ банкнота иначе нема смисал смисала е да си дупе ако немаш 100$ с която да изшмркаш тва лайно нема да си гъзар, а като неси гъзар що шмркаш кока бе охлюф.

тва е коза ми като подрастващ амм порасна и си го обрах са си имам мн добра реколта. скоро ш сада нова

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2008 00:26

Чудеса от 400 ватов HPS:

Фъцк! Гъби!

Расте и salvia divorum, но в момента е малко залиняла с тази зима.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2008 00:28

Благородно ви завиждам ан вас двамата. Моите телефони спряха да работят :(

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения