Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Жената човек ли е ?

Да    53%  53%  [ 38 ]
 Не    47%  47%  [ 34 ]
Общо гласове : 72
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Жената човек ли е ?
Публикувано на: 10 Ное 2008 20:15

Цитат:
Жената човек ли е ?

Ми зависи в каква среда е отраснала.
Повече от половината момичета, които познавам са ходещи путки по простата причина, че са отраснали с дива чалга, татко тракторист(мда.....и такава имам в класа) и т.н.Как да излезе "човек" от такова нещо, след като то просто няма нужните качества, че да получи този статут.
Естествено винаги може да се зададе и въпросът "Мъжът човек ли е?", по простата причина, че много мъже повече приличат на маймуни - гледат да се нахранят, наспят и да заплодят някоя, та да оставят потомство('ма т'ва сериозно, 'щото на въпросът ми:"Е добре, ти презерватив ползваш ли?", съучениците ми отговарят отрицателно....)
Та всичко опира до въпрос на възпитание и желанието да се развиваш като личност, няма ли ги тези неща ни мъжете, ни жените, са хора.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 10 Ное 2008 20:17

Цитат:
Вкарвам в цитата само това дето може да се сметне като отговор към въпроса ми, но все пак не разбирам, това че е пълно с кретени мъже, пъти повече от кретени жени, какво прави жената повече от човек? :) Или се опитваш да ми кажеш, че " обикновенния човек " ще си приказва с теб точно за 'накопавания'? Наистина може би не си случил на правилните " хора " щом това ти е мнението, но да не се отклоняваме от въпроса ми. :)

п.п. Питам от чисто любопитство защо би сметнал жената за повече от човек, да не си помислиш, че се заяждам. Щот' според мен си е човек като човек. оО

Е, аз съм се отчаял, защото под човек рабирам точно това - накопаване, напушване, плитки темички на разговори и т.н. Лошото е, че и твърде много далеч по-възрастни от мен "хора" се държат по този начин, като броят им засенчва този, на свестните, които пък ги окачествявам като "нещо повече от хора" (като, да, жените преобладават в този брои). Защото иначе какво би се получило - масата се състои от простаци, ако тези свестни ги наричаме "хора", за простаците ще остане... какво? Животни? Някакви изродени човешки форми?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 10 Ное 2008 20:26

Горе-долу имаш право, Моридине, и това прави поста ти един от малкото смислени в тази тема. И ме провокира да попрестана да спамя.

Та, жените са хора като нас, с различно развити от нас мозъчни дялове обаче. И при другите видове има съществени различия в поведението, но при нас поради усилената мисловна дейност (леле, колко мразя да превъзнасям Хомо сапиенс) те са многократно по-задълбочени. Та, жената е човек, който в повечето случаи мисли различно от мъжа. Не, нямам предвид еснафските приказки от сорта на "с жена и с радио не се спори", а научно доказаните факти, доколкото са доказани.

И това, че повечето жени имат различен мисловен подход спрямо мъжете (или поне така се твърди), различна емоционалност и т.н., не значи, че като са различни, са по-низши същества.

Пиша този пост в кочовски форум, където естествено ще бъда засипан с "ШТФУ НУУБ (винаги съм мечтал да го изпиша на кирилица), жената е тяло с три дупки" и прочее. Е, пука ми, че форумът е кочовски, пука ми, че темата е на майтап, писна ми вече и от шегите на тема полови различия. Нещо класната ми ги употребява в повече. Селящина е, разберете. Не е забавно.

Моридине, говориш за съотношението на курви и тъпаци. Е, верижно-радикалов механизъм на химична реакция учил ли си в даскало? (Съжалявам, ама за пореден път си пълних главата с това днеска.) Ето как става: харесва си едно добричко момиченце някакъв дръвник, той я изритва, нарича я пача, тя решава, че всички са такива, и взема, че наистина става пача. И после по същия начин превръща няколко невинни, романтични момченца в същите тъпаци, за които "жената я има само да я Ебеш". И така до безкрай.

Иначе, за свестните момчета и момичета - ами аз се разбирам по-добре с момичетата, да. Но това не ми пречи да имам също толкова свестни приятели момчета. Въпрос на късмет, моят е наистина хубав. Ще отбележа едно. Поне аз се радвам на среда, в която много пачи няма, да не кажа никакви. Плоски (откъм акъл и манталитет) момичета почти не познавам. Момчета... абе горе-долу също.

А че жената не е човек - в смисъл Калоян Атанасов от Перник (май), подвизаващ се в този форум с ника "човек" - е, не е. :lol:

П.П. Относно сексапила ми... поласкан ли да се почувствам, или заплашен? :lol: :lol: :lol:

ЕДИТ: Владо, Хами, подкрепям.

Профил

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:01

Реконекте, грешно си ме разбрал. Моят пробле е, че въпреки способността ми, да бъда мил с момичета, и да завързваям приятелства с тях, с момичетата, към които чувствам нещо, аз се държа като темерут. Психична нагласа, предполагам.
По темата - човек е. И човек (Гореспоменатият перничанин) е жена. Ама е под прикритие. Знае, че деник няма да излезе с нея, ако разкрие тайната и.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:23

Не наистина ме мързи да пиша епик пост, затова ще изкажао мнението си с няколко изречения. Първо не съм съгласен с Моридин- повечето момичета наистина са големи пачи. Свестни почти не останаха. Но в случея си говорим точно за такива.А те са изключително редки и ценни индивиди. Това са същества за които наистина си струва да живееш, обичаш и цениш. Такива момичета наистина са много по-добри приятели и събеседници. И каквото и да си говорим като намериш такъв индивид просто няма как да не ти се иска да я обичаш, да ти бъде другар в живота, да седи в прегрътките ти, да я докосваш, да се грижиш за нея, да си до нея и в най-трудните моменти, да ти плаче на рамото, да вървите заедно към пътеката на живота, един до друг, да бъде всичко за теб. Повечето така наречени "жени" не са хора- курви са. Истинските жени и те не се хора. Те са богини, богини на сърцето ти :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:28

утре ще едитвам, че сега не мога да мисля, заради такова същество :iworry:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:28

The Chameleon написа:
утре ще едитвам, че сега не мога да мисля, заради такова същество :iworry:

Абе не си само ти, ама хич.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:29

Еби го, като се стигне до бивши, драмата е голяма. :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:35

Re-Connect написа:
Не наистина ме мързи да пиша епик пост, затова ще изкажао мнението си с няколко изречения. Първо не съм съгласен с Моридин- повечето момичета наистина са големи пачи. Свестни почти не останаха. Но в случея си говорим точно за такива.А те са изключително редки и ценни индивиди.
Много странно. Само в моя клас повече от половината са свестни.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:39

В моя клас от 20 такива- 0 свестни (:
То си е различно, аз говоря по мои наблюдения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:43

Мите, братле, аре ходи се гръмни.

Защо и тук, питам аз, защооо?

Нема, пич, нема място, където да не ме посдухаш едно хубаво с твоите изказвания на тема "момичета".
Добре, къде намеси любовта тук, а? За чий беше нужно, мамицата му? Ако искаш аз да ти тресна една реч на тема бивши, да видиш кво става тогава?

Отклонихме съвсем темата на разговора, защото за теб всичко, което не носи името ******, е пача. Жалко, много жалко, но ще се оправи и това, само ти требе време.
Деба.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:45

Моридин написа:

Нема, пич, нема място, където да не ме посдухаш едно хубаво с твоите изказвания на тема "момичета".
Добре, къде намеси любовта тук, а? За чий беше нужно, мамицата му? Ако искаш аз да ти тресна една реч на тема бивши, да видиш кво става тогава?

Отклонихме съвсем темата на разговора, защото за теб всичко, което не носи името ******, е пача. Жалко, много жалко, но ще се оправи и това, само ти требе време.
Деба.

Чакай, на мен ли говориш? :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:47

Моридин написа:

Деба.

Абе на кой говориш всъщност ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:48

[quote="The Chameleon"][/quote]
Не би посмял, защото имаш 8732 критикъл. :o

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:49

На оня Ромео, Рекънекта :lol:

едит: щото имам повече постове от него.

В смисъл, че не съм коч - не съм, ама па ей това ми дойде в повечко :)
Цитат:
просто няма как да не ти се иска да я обичаш, да ти бъде другар в живота, да седи в прегрътките ти, да я докосваш, да се грижиш за нея, да си до нея и в най-трудните моменти, да ти плаче на рамото, да вървите заедно към пътеката на живота, един до друг, да бъде всичко за теб.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 10 Ное 2008 21:53

Пачи са щот не ви пускат а?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2008 22:04

Галин Бочев написа:
Пачи са щот не ви пускат а?

Не повярвай ми не искам да ми пускат !

Моридине отричи, че е така моля те !

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 10 Ное 2008 22:57

Моридин написа:
И... броят на специалните момичета надвишава този на момчетата, които мога да окачествя с този импровизиран епитет.

Well, thank God for that O.O

Пич, ти си идиот. Съжалявам, явно си израстнал в семейство на тираджии.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 10 Ное 2008 23:03

Warbringer написа:
Well, thank God for that O.O

Don't mention it. ;)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2008 01:14

ей направо пияната ми същност ще ви гушне всичките! ....... айде очаквам последователи :!:

п.п. хърф. ЧРД БЕ!

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost