Заглавие: H.M.S.U. представя Дръм и Бас движение в Пловдив
Публикувано на: 09 Ное 2008 18:35
13.11.2008 клуб Петното, Пловдив
Cooh / Position Chrome, H.M.S.U. :: Bulgaria / Konspirator / H.M.S.U. :: Bulgaria / Mocks / H.M.S.U. :: Bulgaria / Ogonek / H.M.S.U. :: Bulgaria / EXo / H.M.S.U. :: Bulgaria / hosted by: MC Coppa / Sidechain Music :: UK /
начало: 22 00 край: 04 00 вход: 8лв
AcTivE
The King of Kings
Заглавие: Re: HMSU представя Дръм и Бас движение в Пловдив
Публикувано на: 09 Ное 2008 22:07
Спри се бе, курво!
01 Яну 2006 10:38 Мнения: 1242 Местоположение: Sofia
Заглавие: Re: HMSU представя Дръм и Бас движение в Пловдив
Публикувано на: 09 Ное 2008 22:27
Мисля,че тва са некви ботове.Има същите теми не само в тоя форум. Тоя вид на реклама не ми харесва на мен.Тъпо е някакси да се разпространява под този вид.Просто не пишете в темите и бързо ще отидат на задните страници или ще бъдат изтрити.
___________________________________ | | |
iddqd
Заглавие: Re: H.M.S.U. представя Дръм и Бас движение в Пловдив
Публикувано на: 10 Ное 2008 15:21
кво му е тъпото бе вие като сте зубари и не ходите на парти незначи че всички са като вас
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Заглавие: Re: H.M.S.U. представя Дръм и Бас движение в Пловдив
Публикувано на: 10 Ное 2008 15:25
Е, нали уж HMSU бяха съдействали по някакъв начин с организирането на партито по случай годишнината на РС Мания, може да са се договорили да могат да рекламират бъдещите партита във форума.
Пък и какво толкова? Рекламите са си структурирани като хората.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения