Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:34
Ее, говорим за прегледно решение, не ред от 256 знака :>
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:34
STUBBS написа: Много си отворен.Може би това не ти е единствения профил,с който пишеш.Само не ми се перкай,че нищо няма да остане от теб!Някои вече пострадаха. Отворен съм, да  Единственият ми акаунт в този форум е това. Перкам ти се. Айде преди да пострадам, навърши 18... пък може и до тогава да ти влезне някакъв акъл, да не се заяждаш по форуми, още по-по малко с неподходящите хора, които не познаваш.
|
|
|
|
 |
STUBBS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:36
Господ попита от къде може да си купи такъв фенер!А вие тръгнахте да обяснявате какво е паралелепипед...  Цитат: Отворен съм, да Значи не си девствена  Цитат: Единственият ми акаунт в този форум е това. Да бе!  Цитат: които не познаваш Бях доста пиян като ми лапаше,и не ти видях добре лицето 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:38
The Only написа: Пак ли правиш безуспешни опити да ме изкараш, че нещо греша  Не.Ти сам си призна
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:40
Ма вижте го, даже си вярва 
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:41
Цитат: Значи не си девствена  Единствения девствен, който пише глупости в темата, като гледам... май си ти  Цитат: Да бе!  Сам прецени дали да вярваш или не  избора е твой. Не си ми нито на годините, нито на акъла. ИЗлагаш се зверски, вземи спри да пишеш глупости 
|
|
|
|
 |
STUBBS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:43
Цитат: Не си ми нито на годините, нито на акъла. Колко оригинално! Затапи ме. 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:44
The Only написа: Ма вижте го, даже си вярва  Ма вижте го него.Вече почна да се обръща към вас,с надежда за помощ,тъй като на мен не може да измисли кво да ми каже. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:45
Jorix написа: The Only написа: Ма вижте го, даже си вярва  Ма вижте го него.Вече почна да се обръща към вас,с надежда за помощ,тъй като на мен не може да измисли кво да ми каже.  Ами да, всъщност е точно така ...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:46
STUBBS написа: Колко оригинално! Затапи ме.  Бягай да си стискаш пъпките момко 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:46
Още един неграмотник (Моридин)! Почва да става забавно. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:51
Аре, измиите краката и по леглата! Утре сте на училище :>
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:52
The Only написа: Още един неграмотник (Моридин)! Почва да става забавно.  И ти не си толкова умен, братле. Айде прочети ми поста отново и помисли малко, без да се нахвърляш. От твоите съм.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:53
Ми точно от поста ти виждам, че подкрепяш коментара му... Но поне си признавам ако греша и ако е така си връщам думите, но е вярно и че не си формулирал поста правилно. Not my bad. @Jorix: На теб не ти ли писна да се излагаш не мога да разбера 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 19:59
The Only ON RAMPAGE!! Хай, друже 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 20:01
The Only написа: Задачка за домашно: 12x + 7y = 1 Жокер: 4 реда решение
Ха тва чак са го виждам.Интересно ми е кво е тва решение на тая напълно нелогична задачка.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 20:07
Нелогична? Само за теб е нелогична явно... Най-големият общ делител на 12 и 7 е 1, и е делител на дясната половина на уравнението (в случая 1) => задачата има решение. Чрез разширения алгоритъм на Евклид достигаме до извода че x = 3 и y = -5 удовлетворяват нашето уравнение. Oт тук следва, че уравнението има безброй много решения за x и y където x = 3 + 7m и y = -5 - 12m, а m е произволно цяло число. Можеш да заместиш да видиш, че се получава 1. Ето ти и таблицата от алгоритъма на Евклид: Код: A B q r (1, 0, 12) (0, 1, 7) 1 5 (0, 1, 7) (1, -1, 5) 1 2 (1, -1, 5) (-1, 2, 2) 2 1 (-1, 2, 2) (3, -5, 1) 2 0 С две думи отговора на задачата е: x = 3 + 7m, y = -5 - 12m ; m ? Z (нямам знак за 'принадлежи')
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 20:22
Е сори не съм го учил тоя алгоритъм,за мен задачата има просто безброй много решения.И все пак си оставаш не-правия в случая
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 21:27
Вие имате проблеми.Пак да отбележа.
|
|
 |
Дъ Пичъ
|
 |
|
|
Заглавие: Re: старовремски фенер Публикувано на: 09 Ное 2008 22:20
___________________________________ Enfant d'une g?n?ration rat?e Vautr? devant la tv
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|