Автор |
Съобщение |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 27 Окт 2008 02:56
Абе, къде по софията може да се закупи тениска на Sex Pistols?
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 27 Окт 2008 07:37
Хърф написа: Абе, къде по софията може да се закупи тениска на Sex Pistols? Еми в метъл магазините - Metal Heaven, ОЧЗ и др.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 27 Окт 2008 09:47
Mхм... Събу(е)й в подлеза на НДК... (където в събота майка ми се предаде без бой и аз като казах, че искам камелотки, тя просто каза "Доообре, сине.") 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 27 Окт 2008 10:04
Pennуwise написа: Оправете заглавието на темата бре  Аз това го викам от преди 2 седмици ама екса се прави и иска да ходи на море ;О
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 28 Окт 2008 21:42
пийм
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 28 Окт 2008 21:55
К'во пийш?
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 28 Окт 2008 22:00
пийнье? 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 00:22
Два часа и нещо, дорде ми се изтегли Бойно Поле 2142.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 00:30
Писна ми, отивам да си лягам. 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 00:51
Хърф написа: Два часа и нещо, дорде ми се изтегли Бойно Поле 2142. Къде ще играеш? о.О
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 10:21
как съм се задънил от масури ебаси, цяла сутрин кашлям храчки  снощи бяхме опитни зайчета
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 10:50
Аз пък след малко отивам да ми вадят зъб и направо не знам къде да се дяна от шубе вече ... По-смешното е, че не ме е страх от това, че ще ми извадят зъба, ами от това, че ще ми бият упойка. Не стига това, ами после директно отивам на лекции - днес ще е един незабравим ден!
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 14:01
Няма какво да се плашиш от упойката. И аз трябва да ходя на зъболекар скоро и ще действам само с упойка. 5 лв. но спестява толкова много страдание 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 14:35
На мен ваденето на зъби ми е любимо. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 15:08
Ти зъболекар ли си? Иначе и аз съм като Андрей. :Д 5 лева за едно боцване, ама си оставаш само с това боцване. 
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 15:10
Е, вече съм официално без зъб. 3 упойки - едвам ме хванаха. А иначе, проблема с упойките ми е, че изпитвам ужас от иглата и по-точно, че ще ми я забият ^^ Как да е - мина. Сега половината лице ми е изтръпнало, но малко ме безпокои факта, че мускулите отговарящи за мимиката ( мимикрия ???) на носа от страната на упойката - не ми работят. ^^ Ще поживеем и ще видим 
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 15:13
Сега сигурно си като някаква джипси без един зъб и ше ходиш да гледаш на ръка на хората по улиците. 
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 15:26
Shroooomery!  Hint: Не е мухъл.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 15:28
Морт написа: Shroooomery!  Hint: Не е мухъл.Ще черпиш ли ?? - Хамелеона
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 29 Окт 2008 15:36
човeк написа: Ти зъболекар ли си? Иначе и аз съм като Андрей. :Д 5 лева за едно боцване, ама си оставаш само с това боцване.  Не, ама се мъча да стана и аз един ден, иначе съм професионален шофьор с стаж близооооо 5 години... някъде. IceQueen, честита ти интервенция! Радвам се, че е минало безболезнено, защото без упойка съм сигурен, че боли. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|