Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Окт 2008 11:43
Squiz написа: Така е.Сборния център на всички !!!селяндури!!! от провинцията стана столицата. Щях да започвам да пиша нещо дълго, но реших да подчертая важното в случая.  Все пак селяндури има и в "провинцията" (така и не разбрах защо столичани викат на останалите градове "провинция") и в София.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Окт 2008 11:54
Нищо обидно няма в "провинция". Все пак, още от древен Рим "провинция" е всичко, което не е столица  Обидното е завидния мързел на повечето кореняк "столичани" и неоправданата им детска злоба срещу хората, които търсят реализация в столицата. Все пак всеки има право на избор къде да живее и правото да се опита да живее по-добре. Факт е, че всички добре платени позиции са концентрирани в София. А и не мисля, че има значение от къде си. Важното е, че където и да си израстнал, пак може манталитета ти да не струва пукната пара.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Окт 2008 11:58
Warbringer написа: Важното е, че където и да си израстнал, пак може манталитета ти да не струва пукната пара. \m/ WARBRINGER- TOTAL WAR 
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Окт 2008 12:01
и варненци викат на другото провинция. така ме посрещна една от колежките в универса, вика "ти от тука ли си или от провинцията". от тогава всеки ден и серем у устенца със и без повод.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Окт 2008 12:12
Аз отивам към Славейков да търся буквари, после малко уекции и се връщам да правя протоколи по приложна електротехника. 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Окт 2008 12:29
Nocturno написа: Аз отивам към Славейков да търся буквари, после малко уекции и се връщам да правя протоколи по приложна електротехника.  Ше ви изям ушите бе, звъннете за по неко' бира! П.П. Чу ли War Without End? 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Окт 2008 22:10
I_Hate_Noise написа: от тогава всеки ден и серем у устенца със и без повод оно кое си треве си треве и си сака
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Окт 2008 22:48
Провинция за мен е културния начин да нарека градовете, различни от столицата.Не влагам нищо лошо в нея  Но селяндури...те са друга бира.Нямам против хората, които търсят реализация - имам против хората, които тук се държат като на село, и се мислят за много важни, щото вече са в Софията, разбиррш ли? Иначе, след 10 часа ми е изпита кормуване.Стискайте палци!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Окт 2008 09:44
Дано да го вземеш  късмет!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Окт 2008 11:28
ВЗЕХ ГОООО!!!!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Окт 2008 11:41
Squiz написа: ВЗЕХ ГОООО!!!! Ще почерпиш!
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Окт 2008 12:10
Krieg написа: Squiz написа: ВЗЕХ ГОООО!!!! Ще почерпиш! Ще повозиш! 
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Окт 2008 22:05
Гледах Старгейт Атлантис, сега ще поцъкам на Фотошопа нещо и ще лягам после.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Окт 2008 22:18
Нема да ви кажем нищо.
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 23 Окт 2008 16:19
човeк написа: Нема да ви кажем нищо. У новио клип на Down има кадри от София
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 23 Окт 2008 16:39
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 14:37
Днеска почнахме да учим "Paradise Lost" и се чудя как няма поне две блек/дет песни с текст началото на произведението xD хаха ама това е ултимативната "ко стаа" тема 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 15:56
Аз пък съм болно. За първи път от над година и половина пия антибиотици и ми е тегаво (така мрънкам, а още не съм ги почнала, представяте ли си кат го почна от довечера  ). Имам да смятам някакви токове по закони на Кирхоф и по неква теорема на Тевенен, а аз тези не ги познавам А отгоре на всичко имам добрата воля да си напиша протокола по Физика, но ми пратиха мострата запаметена на офис пакет 2007, а аз съм с 2003 или от сорта и не мога да го отворя ( Няма да качвам 2007! ). Там, ако някой може да съдейства за проблема ( с офис пакета основно) няма да му се разсърдя. 
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 16:17
Аз съм невидим.
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 16:18
Open office.org  @Човек: .invisible
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|