Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 10 Окт 2008 18:14
Т'ва радва - Цитат: Living is the hardest and most time-consuming way to commit suicide
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 10 Окт 2008 23:02
Fenrir написа: Т'ва радва - Цитат: Living is the hardest and most time-consuming way to commit suicide Вече е мое 
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 11 Окт 2008 18:09
|S|ladko |L|apence |A|ngajirano |D|obro |U|divitelno |R|evnivo 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Daribo
|
 |
В момента играе: bloodrayne 2
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 11 Окт 2008 18:13
http://cvetka.blog.bg/viewpost.php?id=76332 nz imam 4uvstvoto 4e polovinata mi lista polzva toq site, mn e drazne6to 
___________________________________ She's got the passion That girl is dangerous Better be careful That girl is dangerous Beautiful hard way That girl is dangerous She's dangerous, dangerous
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 11 Окт 2008 18:27
"When God takes a crap,He makes a HOLYSHIT!" ноу комент... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 11 Окт 2008 18:46
След кратък преглед номинациите са ми: "CAT a PULT!!! FIRE!!! (rofl)" "с левата ръка спирам влак, а с десната ръка не смея да ударя" "ВАМПИРИ ЗАПОМНЕТЕ ИСТИНАТА СИВА, ВЪРКОЛАКЪТ НЕ МОЖЕ ДА УМРЕ НО МОЖЕ ДА УБИВА"
Отчайвам се от живота.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 12 Окт 2008 11:37
На един приятел: Цитат: srabsko (music) (flag:bg)
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 13 Окт 2008 09:15
NhazUl написа: На един приятел: Цитат: srabsko (music) (flag:bg) Ахахахахахахха Култов пич... Сега си преглеждам в момента да видя кфо става... Нема особено тъпи.Едно едно по-глупавичко. haha e sa veche si EBA dropa i vsi4ko
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Дъ Пичъ
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 13 Окт 2008 09:57
Всеки един подпис, в който главните букви не се ползват само за начало на изречението и за имена.
___________________________________ Enfant d'une g?n?ration rat?e Vautr? devant la tv
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 13 Окт 2008 14:38
NQMA ME ZA VSI4KI KOITO NE ME TARSQT.......
от VERONIKA-\RONI\
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 13 Окт 2008 19:00
Цитат: If you want to fuck the sky, learn your ass to fly!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 13 Окт 2008 21:23
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 13 Окт 2008 21:36
"Кво като съм курва,нали ти духам" - култово 
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 17 Окт 2008 17:19
Марка: Мъж Име и фамилия:Adityy Дата на производство: 24.02.1991 Модел: SeXy BoY Начин на употреба: Нежно и с мерак Странични ефекти: Прецакаш ли ме-изгаряш и ти!Нараниш ли ме,връща си го тройно!!! Съхранение: В женска прегръдка Количества: !!!Уникат!!! Годно до: Почуствай сърцето й!!! <ss type="smile">:)</ss>
|
 |
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 17 Окт 2008 23:23
Един приятел беше написал: "A friend can bail you out of jail, but your best friend will be sitting next to you and saying "Damn, that was fun!" Не знам дали е оригинална мисъл или не, но адски радва... 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 17 Окт 2008 23:23
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Constantine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 18 Окт 2008 04:01
"Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" .... a не "Най-радващия подпис, който сте виждали в скайп?"
Я, намерих едно " Как да караш кола дето неиска да върви направо и има 5 броя първи скорости ???"
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
|
|
|
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 18 Окт 2008 07:50
Цитат: Black Metal = Krieg ; Cookies = Krieg; => Black Metal = Cookies <ss type="speechless">:|</ss> Цитат: [Изкуствени торове?Без изкуствени торове...няма краставици <ss type="sad">:(</ss> Цитат: [PO CENTARA <ss type="drunk">(drunk)</ss> nea me <ss type="dance">(dance)</ss> male nz kade se namiram <ss type="laugh">:D</ss> na no6na <ss type="laugh">:D</ss> <ss type="beer">(beer)</ss> ] За сега тия са ми фаворитите.
|
|
|
|
 |
Silly Wizard
|
 |
|
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 19 Окт 2008 10:37
"da mina da te vidq ili da vidq da te mina"
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: "Най-тъпия подпис, който сте виждали в скайп?" Публикувано на: 22 Окт 2008 22:43
Цитат: u4a ;( u ustencata na tapite slavqni i prabulgari !!!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|