Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 11:31
Не бих правил секс с НИЩО!  По дяволите, ротфрайтери, не отстъпвайте!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 12:45
AlShu написа: Вадя Глок-а, насочвам го към челото и, казвам драматично "Дай ю факин нигро" и стрелям докато пукне.
Това води ли се за секс? Мисля не.
Привлекателна чернокожа? Това е вътрешно противоречиво понятие. Моля, не ни обременявай с повреденото си мислене. На расизма малко му мина времето. Ти представяш ли си, учените установиха, че всички сме хора  . Това, че не харесваш нещо, определено не значи, че трябва да го "стреляш". Щото от страни изглеждаш доста ограничен  .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 17:20
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 17:28
Цитат: На расизма малко му мина времето. 1. Моето не е расизъм, а ксенофобия съчетано с полова агресия, от незадоволени сексуални мераци. 2. За сексуалната ориентация и вкусове са много важни детските години...когато бях малък на мода бяха спортни брюнетки с коса вързана на "конска опашка". Точно за това не си падам по блондинки, негърки и педераси... Просто не навирам негърките за привлекателни. 3. Аз съм последния човек на който ще му пука, какво е прието и какво е модно. Модата и настроенията на обществото са кретенщина. В едни момент е "модно" да си невъзпитан селяндур, който носи мръсни скъсани дънки, пие бира и слуша хеви метъл, в следващия да си нахупил качулката си смучещ LSD рейвър, после облякъл несъразмерни дрехи, носещ накриво бейзболна шапка, пушешщ трева БГ-рапър, после кичозно облечен гей, фен на чалгата...бах го у селяндурската мода... Не ми пука, аз действа така както ми казва вътрешното аз. Щом кавам, че видя ли дебелогъза негърка от сорта, който минава за секси, ми иде да я гръмна, значи го мисля наистина, а не защото си мисля, че е модно.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 17:50
Не, при мене русите са винаги с предимство
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 18:00
Естествено, че бих.
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 19:34
Мечтая си за чернокожа...За съжаление още са много малко в София, ама като се понапълни с повечко имигранти, задължително ще си забия една 
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 19:45
Само, ако може да друса дупето си в такта на БАУНС!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 22:19
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
beatbangz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 22:51
AlShu написа: Цитат: На расизма малко му мина времето. Щом кавам, че видя ли дебелогъза негърка от сорта, който минава за секси, ми иде да я гръмна, значи го мисля наистина, а не защото си мисля, че е модно. Пич, не мисял че би го сторил сериозно.. да гръмнеш някого зарди цвета на кожата му не е причина.. Между другото тази тема кефи.. расиситите хейтват и отговарят с твърдо НЕ! Всички останали хорица от М пол отг с Да.. хм не помня да съм бил расист.. така че бих правил секс с чернокожа, стига да не еболна от нещо 
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 22:54
Gipo написа: На расизма малко му мина времето. Сега е модерно да не си расист?
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 23:27
beatbangz написа: стига да не еболна от нещо  Ахахаха  От настинка сигурно няма да е болна... Така или иначе не вдявам кво толкова ви влече в негротата... Тоя рап ви изчопка пипетата.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 24 Сеп 2008 23:58
Никой не е казал "О,да негърките са най яките",както виждаш повечето хора,които биха правили,отговарят с "да".
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
OnePageLife
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 25 Сеп 2008 00:07
The sex is for the weak minded
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 25 Сеп 2008 09:57
beatbangz Цитат: .. да гръмнеш някого зарди цвета на кожата му не е причина.. Прав си...не бих застрелял, монголоид, ескимос, тунгус, индианец, арабин или дори швед (каквито са бледи и руси, определено се отличават доста от нас  )...и негър не бих застрелял...принципно аз и на мравката път правя... Просто исках да изкажа по-бомбастичен начин, че не намирам негърките (апропо и също така арабките, както и монголоидките) за сексапилни. Ако просто бях написал "не", никой нямаше да обърне внимание на мнението ми. Просто се опитвам да кажа, че за да харесваш (дебелогъзи, нагли и прости) негърки, сексът с тях трябва да е част от ценностната ти система, а те не са част от моята...и никой насила не може да ми вмени, че трябва да харесвам негърки, блондинки и педераси, само защото В МОМЕНТА това е модно и политически коректно...може би утре, всеки мъж който погледне към жена ще бъде скопяван на място...Представите на обществото за нормално са твърде сбъркани и непоследователни.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 25 Сеп 2008 11:30
AlShu да кажеш не бих правил секс с чернокожа, защото светлите жени ме привличат повече не е раизъм и никой дори чернокожите не би трябвало да протестират. Но последните ти мнения са си чист расизъм. Следва да отговориш на въпроса, ами ако негърката не е дебелогъза, нагла и проста, тогава какво?
По темата бих правил секс и с жени от други раси, макар че все пак имам предпочитания към нашата собствена раса.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 25 Сеп 2008 12:59
Цитат: ами ако негърката не е дебелогъза, нагла и проста, тогава какво Значи не е негърка  . Не съм расист бе. Що все ме изкарвате такъв. Само ксенофоб съм. Пък и расизма го тълкувате грешно - негрите (и циганите, да кажем) не се държат лошо заради гените си, а заради простотията и комплексарщината, която им се насажда от собствените им хора. Което е всъщност по-обидно и срамно.
|
|
|
|
 |
beatbangz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 25 Сеп 2008 13:23
AlShu написа: Не съм расист бе. Що все ме изкарвате такъв. Само ксенофоб съм. Ксенофобията не беше ли омраза кам чуждото.. тук възниква въпроса.. би ли правил секс с чернокожа българка, знам ще кажеш че такова животно нема, но няма да си прав.. има чернокожи семейста които няколко поколения наред си живеят в БГ.. чувал съм негър да говори по-правилно на български, отколкото Милен Цветков.. така че.. 
|
|
|
|
 |
Gargata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 25 Сеп 2008 13:59
С най - голямо удоволствие
___________________________________ Dance In Peace Jacko
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бихте ли правили секс с привлекателна чернокожа? Публикувано на: 25 Сеп 2008 14:08
човeк написа: Zero Endorphine написа: И още как.. :>   Wait...what ?
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|