Автор |
Съобщение |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 17:25
Жалко, а може да си дава мляко и да си припка с компанията в гората. Аз на село имах козлета, обаче баба ми с пенсията беше закъсала и от немотия ги закла. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 17:27
Животът на село е жесток. :/
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 23:41
След Ballantines Black, Chivas и Lagavulin опитах Gentleman Jack - е определено е по-як от всичките! Много меко, сладко и после леко остро - невероятно уиски! За момента ми е любимо.Търсенето на ultimate уискито продължава! Следващата проба ще се нарича Glend Fidish.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Сеп 2008 15:54
е що не взе козата в багажника? ся се връщам от баба и дядо, уж на гроздобер ами изядох половин кило агне
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Сеп 2008 18:25
Току що се върнах от втората ми ЛАРП тренировка. Искам ощееее! 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Сеп 2008 19:07
Обичам си училището. 
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Сеп 2008 19:18
Till Lindemann написа: е що не взе козата в багажника? ся се връщам от баба и дядо, уж на гроздобер ами изядох половин кило агне А искаш ли да зядеш едно кило кур? Дияна: не съм се и съмнявал 
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Сеп 2008 19:40
Някой гледа ли изказването на Сергей Станишев?  Вчерашния концерт беше добър но не и съвършен ;С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Сеп 2008 22:00
Размразявам се.

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Сеп 2008 23:42
гугъл са ни уважили
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 21 Сеп 2008 23:49
Till Lindemann написа: гугъл са ни уважили Само българския сайт, но пак е нещо! Честит Празник!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Сеп 2008 00:04
Честито, сънародници!
Изненадвам се, че някой не е постнал обичайната тема с 2-3 снимки и много инфо по повода, където да си цитираме един на друг поздравите... но може би така е и по-добре.
Още веднъж честито, голям ден е това!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Сеп 2008 00:11
напих се
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Сеп 2008 08:50
Честит празник!!!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Сеп 2008 10:09
Честит Празник ! ! ! не съм харабия, некви симптопи на летен(?)грип ако имам грип докога може да ме откара вкъщи
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Сеп 2008 10:11
Не е летен тоя грип. Говори се, че било некав Австралийски, дето го веел вятъра насам, ама не знам доколко може да се вярва на тва... И аз съм с грип, цяла седмица ме закова вкъщи. Какви са ти симптомите?
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Сеп 2008 10:14
Честито! Една от двойките ми е прилежно отбелязана в протокола от изпита. Ама чакам да разбера оценките от другите два изпита, ама много ги бавят тези оценки бе 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Сеп 2008 10:14
спим си сутринта събуждам се от болки в корема, като отида в кенефа не знам сера ли пикая ли температурата ми е има няма 38 и 5 кашлям, забравил съм, че имам нос, реша ли да го натисна че ми изсъхна устата да дишам само през нея, почвам да кихам като съдран рекорда ми е 19 пъти
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Сеп 2008 10:17
При болки в гърлото издавайте бръмчащо звука "И". При болки в главата - "М". И при двата случая трябва така да бръмчите, че да ви резонира черепа горе на фонтанелата. Наистина помага.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 22 Сеп 2008 10:20
Дробовете ти пълни ли са със секрет?  Аз бях същия, само дето нямах диария и температурата ми беше по-ниска. Първия ден си раздрах гъза да кашлям, втория - да си духам носа. Ш'са оправиш, споко, пий квото ти казва доктора и при признаци на сънливост - по-добре лягай да спиш, а не да се силиш да стоиш буден  Ебана работа и 1/2. Да се обличате топло, ей! Честит празник 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|