Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 09 Юни 2008 14:49
А она даже че ти и свири
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 18 Юни 2008 23:31
Ето ви нещо като "тийзър" от новото парче дето има претенции да е хит на ъндъграунд сцената http://www.2shared.com/file/3459993/736 ... track.htmlТова е в съвсееем ранна фаза. Ще го доокрасявам още
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 20 Юни 2008 20:01
батка, ГРЪМНИ СЕ ще направя 100 пъти по-яко техно ако това не е техно, извинявай невжеството ми - ще направя 100 пъти по-яко парче в твоя стил
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 20 Юни 2008 20:16
Nocturno написа: батка, ГРЪМНИ СЕ ще направя 100 пъти по-яко техно ако това не е техно, извинявай невжеството ми - ще направя 100 пъти по-яко парче в твоя стил Само ми покажи къде съм писал , че съм експерт Нямам претенции да мога , но па имам желание да се науча. И то си пише че е "тийзър"
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 20 Юни 2008 20:25
добре
|
|
|
|
|
meth
|
|
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 25 Юни 2008 17:20
Нещоо нема продукция а
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 25 Юни 2008 22:59
Имам нова песен копеуета. Още не е напълно завършена, но като това стане, ще стане голям хит - нон-стоп ще я въртят по МТВ Та значи, песента е денс/хаус. Харесах си една акапела от датата и те тва е резултата - мегахит http://store4.data.bg/djseh/loopmaster%20-%20stand%20up.mp3
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 10 Юли 2008 22:10
http://deol.hit.bg/joro.html (no name MC - с чук набивам пирони в главата ти) Баси, чак сега се сещам за това.На годинка си е, дори и вече повечко, пичът ми е много добър френд (и съсед ; на аватара с меча). Изявявал се е по батъли и оупен майкове, занимава се от доста отдавна и си е сериозен и навътре в нещата щом стане дума за музика.Бие към хоръркор, инструменталът заедно сме го сглобвали, за да има взаимно удовлетворение.Записът е изцяло хоум приперд.Да се има в предвид, че си е аматьорско и старичко, сега пича бачка по нови неща, в студио и дори с някои от по изявилите се МСта в момента.
|
|
|
meth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 18 Юли 2008 01:25
www.nextstation.orgВ сайта е обяснено всичко общо взето ... сегаа не ми е добре, но ако някой е заинтересован и го мързи да влезе в сайта, да пита тук някви въпроси
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 27 Юли 2008 22:00
Новия сингълP.S. ще правя myspace и ще ставам комерсиален
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 30 Юли 2008 00:45
Тц,тц.Били,продай си дошата на мен,и ще те направя толкова велик колкото размерите на оная горе,над небесата,над Земята,тоест около...
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 01 Авг 2008 19:27
In Too Deep написа: http://deol.hit.bg/joro.html (no name MC - с чук набивам пирони в главата ти) Хаха батка , като бях шести клас точна такава рима бях написал "с чук набивам пирони в главата ти" . Нямаше успех , защото така и не довърших текста и въобще не стигнах до запис . Но на тебе и колегата ти Ви пожелавам успех макар и с година закъснение
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
meth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 07 Авг 2008 16:37
Nu track up от вчера .. myspace.com/metherapist
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 07 Сеп 2008 18:45
meth написа: Nu track up от вчера .. myspace.com/metherapist Ако говориш за psycho - вокала не си го пипал много ... Бийтчето е некво готино, макар че брейковете малко куцат, но с вокала определено е трябвало да си поиграеш повече. Секи знае да пльосне една акапела и да каже че е напраил ремикс. Режи повече за да нагласяш отделните части без да излиза от такт на моменти, слагай ривърби и некви такиа гъзарии, играй си с еквалайзера, ако можеш даже си изрежи една част и пробвай да я направиш на някъв hook ... Такиа мити работи.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
meth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 08 Сеп 2008 10:51
slim_k написа: . Е мда вокала вобще не съм барал. Принципно не слагам никви вокали и за тва нямам опит с тях, а не съм се и заигравал .. има време
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 18 Сеп 2008 23:43
Не бях пускал песни от много време и за това ви предоставям възможността първи да чуете новия ми хит Песничката е ремикс на Freemasons Watchin'. Стилът е денс, така мисля. Исках да направя нещо комерсиално и дано да е поне малко така, щот с ъндърграунд не се печелят кинти - трябва по някакъв начин да се оцелява ПЛС, комент! http://www.sendspace.com/file/y5hywg
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Сеп 2008 00:06
^ Не е зле всъщност, звучи на ниво. ПП Длъжен съм да кажа, че не съм фен на точно този тип електронна музика, та мнението ми е леко.... мда. Но сравнено с това, което съм чувал по телевизията например звучи доста подобно. Май това беше и целта ти
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Сеп 2008 09:01
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Сеп 2008 14:31
Tva kurti kire. Barabanite sa si dosta dobri ni6to im nema, vokala e mn zul samo detoglasa mu se gubi mn na fona na muzikata no ina4e pesenta kurti vrati
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Сеп 2008 17:49
Loopmaster написа: Не бях пускал песни от много време и за това ви предоставям възможността първи да чуете новия ми хит Песничката е ремикс на Freemasons Watchin'. Стилът е денс, така мисля. Исках да направя нещо комерсиално и дано да е поне малко така, щот с ъндърграунд не се печелят кинти - трябва по някакъв начин да се оцелява ПЛС, комент! http://www.sendspace.com/file/y5hywgДа ви пикам на метАла! Кире, задобряваш
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|