Автор |
Съобщение |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 11 Сеп 2008 13:35
5/10 Не съм голям фен на автомобилите.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 13:45
Никъв вкус.
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 17:27
Само подписът ме кефи.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 17:31
Ти си и не си.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 17:33
Цитат: ?? ??? ??? ?? С какъв браузър сте, че ги виждате тия символи? 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Дъ Пичъ
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 18:31
5/10 . Върни лайната
___________________________________ Enfant d'une g?n?ration rat?e Vautr? devant la tv
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 18:42
Nothing special. Btw Brain що не върнеш онова култово момиченце дето преличаше на Алма от F.E.A.R. 
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:35
Правописна грешка в ника, правописна грешка в подписа, лоша снимка на Г-н Фриймън... зле.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:39
Правописна грешка в ника-нарочно. правописна грешка в подписа-къде? лоша снимка на Г-н Фриймън-Явно не схващаш смисала. Бтв стария ти аватар ти отиваше повече.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:44
нее нямаш никаква грешка, всичко ти е перфектно граматически
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:46
ЗАЩО МУ КАЗА БЕЕ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:52
Ъъ... едитед. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 14 Сеп 2008 10:30
Мноу бавно стана Стаф пич. Аз го постигнах за 4 месеца някъде, ама сега не цъкам Бф, макар че кой знае.
Само аватара кефи.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 14 Сеп 2008 10:32
THE KING OF TIME написа: Мноу бавно стана Стаф пич. Аз го постигнах за 4 месеца някъде, ама сега не цъкам Бф, макар че кой знае.
Само аватара кефи. *Офтопик* - Батълфийлда го имам от около 1 месец  Коментирайте THE KING OF TIME.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 14 Сеп 2008 10:45
Jae, a?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 14 Сеп 2008 10:46
10/10. Again. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 14 Сеп 2008 14:04
10/10 
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 14 Сеп 2008 14:07
'Щото си секси, ти давам максимална оценка. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
White Emperor
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 14 Сеп 2008 14:16
Япония рулз 8/10.
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 14 Сеп 2008 19:47
Само да кажа , че аватара кефи макар , че елфа бие лекичко на гей Мен ме пропуснете коментирайте Jin. Steel написа: bgcomando написа: Само да кажа , че аватара кефи макар , че елфа бие лекичко на гей Мен ме пропуснете коментирайте Jin. Това е елфка. *Мен ме пропуснете коментирайте Jin.* Едит: 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|