Автор |
Съобщение |
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 06 Авг 2008 12:54
Абе хора тука направих едно записче кажете каде да го кача.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 06 Авг 2008 13:08
Последно време свиря Running Wild - Bad To The Bone и Main Riff-a и Verse-а съм го направил добре ама тази таблатура е абсолютно грешна относно припева. Деба - а как искам да я науча.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 06 Авг 2008 18:19
Firzen написа: ASDF написа: п.п ама на китарки ли ще свирите? Уж такъв е плана, да Сложиха ли ти го, Дидо? Бтв, аз днес се върнах от София.. ;/ Беше мъчително преживяване ;д Нямах и време за нищо освен да се пържа на жегата, да гладувам, да се ядосвам и да се возя в мега яка кола... над 9 часа.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 06 Авг 2008 18:26
The Chameleon написа: Сложиха ли ти го, Дидо? Бтв, аз днес се върнах от София.. ;/ Беше мъчително преживяване ;д Нямах и време за нищо освен да се пържа на жегата, да гладувам, да се ядосвам и да се возя в мега яка кола... над 9 часа. И аз сега си идем. ЗаписАх се - скандинавистче Видох Firzen в СУ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 06 Авг 2008 20:13
Кире_Гръчата написа: И аз сега си идем. ЗаписАх се - скандинавистче Видох Firzen в СУ На "Сан Стефано" беше. ^_____^ Аз се изринах от чакане, ти? ;/ Хайде, народе - може и само зрители да бъдете, важното е хубава среща да стане.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 06 Авг 2008 21:07
Firzen написа: Кире_Гръчата написа: И аз сега си идем. ЗаписАх се - скандинавистче Видох Firzen в СУ На "Сан Стефано" беше. ^_____^ Аз се изринах от чакане, ти? ;/ Хайде, народе - може и само зрители да бъдете, важното е хубава среща да стане. Мене ми порасна брада като на джудже от Мория дорде чаках... Накрая се оказа , че е могло още в началото да вляза, защото съм бил ЕДИНСТВЕНИЯ в опашката, който е щял да записва скандинавистиката .... аххаха. А онази лелката седи и цъка пасианси High_voltage , дано оцелея дълго , че да има какво да разказвам Сега тражим квартири с Чами и оня педераст Ноктурно.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 06 Авг 2008 22:21
Да си ебете майката, тогава не съм в София :/
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 07 Авг 2008 13:48
На мен ми е удобно утре или в неделя, само в събота не мога. ПС - Дистърбд, ти никога не можеш
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 07 Авг 2008 13:53
Така се стичат обстоятелствата просто... Пък и дори и да дойда - не мога да свиря особено много, няма да ви липсвам :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 07 Авг 2008 20:14
http://myfreefilehosting.com/f/0188a5bf11_8.79MBСлед към 30-35 сек не обръщаите внимание преди тва пробвах дали се чува добре и знам там ми е разтроена китарата. Aре да си направим маиспеис профил и да станем комерсиални и да ходим да свирим по баровете и после ше станем извесни и ше правим световни турнета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 16 Авг 2008 16:54
Вие сте едни много несериозни копелета. Не съм доволен от вас.
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 16 Авг 2008 17:21
човeк написа: Вие сте едни много несериозни копелета. Не съм доволен от вас. qft
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 10 Сеп 2008 15:59
Понеже китарата ми не е в мен и имам една стара найлонка с 3 ръждясали за която днеска се сетих и направих това. Много време опитвах да го изсвиря перфектно, но не мога пред микрофона, щото се притеснявам. Ако не ви хареса ще ви издиря и ще ви перчукам!!!
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 11 Сеп 2008 11:12
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 11 Сеп 2008 20:15
Напоследък свиря най-често Metallica-Nothing Else Matters.Кремонката повъздиша ама ще свикне
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 15 Сеп 2008 14:59
http://www.bgshare.com/369773/virus.wav Който познае тая песен, ще му я изсвиря цялата.
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 16 Сеп 2008 11:33
eто го демото на една наша (рок) група: Junk Heap - Summertime demo (2008)1. Knockin' on heaven's door 2. Hey Joe 3. Back in black това са песните, казвам ги, за да не помисли някой, че е "поредната шитня с повръщане в/у микрофона"
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 16 Сеп 2008 12:32
изтърва козите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 18 Сеп 2008 14:16
[изтрито]
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 18 Сеп 2008 19:47
Очакваите The bard's song soon!! Forumec wanted to play teh second guitar ti make uber ownage!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|