Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 00:56
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 03:27
Гледам как MetalGearRex е бил на рампейдж и е постнал 20 мнения за 20 минути. Но е хубаво да го виждам пак из форумово. Също и си лягам след малко. Лека.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 09:18
Снощи правих голямото парти за РДто...СМАЗАХ се...DJ-я малко закъсня, ама пък за сметка на това се смачкахме - парти, танци, МНОГО пиене...Легнах си ся в 7, но незнайно що не мога да заспа...Та кисна сега малко и предполагам след мъничко ще грохна 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 10:34
И аз се посмазах вчера на РД-то на Вермик.  Жалко, че не случих на компания от пиячи. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 10:36
The Chameleon написа: Жалко, че не случих на компания от пиячи.  Ами?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 10:41
ENDVRA написа: The Chameleon написа: Жалко, че не случих на компания от пиячи.  Ами? Ебачи. Ама нали се е посмазал все пак, харесало му е значи 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 10:52
ENDVRA написа: Ами? Еми няма по-кофти от т'ва бате. Да ти е се пие, да има алкохол и да няма компания.  Не, че мога да се оплача от състоянието в което бях отпреди и после. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 11:35
О, при мен просто ИМАШЕ пиячи...Общо казано хората дето не пиха бяха 7-8 ( от към 45-50 души ) и си тръгнаха по-рано...С Останалите се убихме, даже сега правя снимките и после ше направя колаж "пияни физиономии" Ей, аз за мойто РД че черпех, вие да не си помислихте за тфа на Вермик? 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 11:56
Всичко ме боли :/ Имам мускулна треска навсякъде по тялото... Лактите все още ме болят супер много :/
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 14:13
The Chameleon написа: Не, че мога да се оплача от състоянието в което бях отпреди и после.  
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 18:21
NILE БЕ , СВИНЕ !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 21:12
Играя World in Conflict.Супер ме кефи тая игрица, само дето на места, да ти призлее от тоя патриотизъм на янките...  Изтеглих I.G.I, както и 1ви сезон на Приятели, че ми се е догледало нещо.  А да....и пиша разказ, с който смятам скоро да усера творческия. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 21:16
Задоволявам порока си с апетитни сандвичи и се наслаждавам на наркотика наречен "Кока Кола". The Kovenant - Spaceman
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 21:29
The Chameleon написа: Задоволявам порока си с апетитни сандвичи и се наслаждавам на наркотика наречен "Кока Кола".  Същото. Само дето после много пикам, но какво пък ! Моята свърши.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 21:39
Squiz написа: Легнах си ся в 7, но незнайно що не мога да заспа...) Яко алфа а? 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 21:41
Ние пък вчера на път за концерта ошлякахме една ракия и се чудехме на кой да подарим водката. Никой не я искаше ( от нас ) , та накрая се канехме да я дадем на някой контрольор , но такъв не се появи. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 21:46
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 21:49
Простаци! Накарахте ме да скачам до денонощния да си купувам кола... :Р
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 21:50
Warbringer написа: Простаци! Накарахте ме да скачам до денонощния да си купувам кола... :Р Бате, няма такъв кеф като отпиването на ледена кола, докато ти се насълзят очите от газираното по езика ти... 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 08 Сеп 2008 21:52
Е, аз за други цели :Р Слагам две масивни ледчета в чашата, сипвам 100-120 грама ултра-нискокачествена водка (разбирай - зелен Флирт) и догоре с кола 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|