Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 09:21
В зависимост от това колко е успешен месеца - от 1500 до 4000-5000лв... Малко нестабилна работа, ама кфо да се прави 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
STUBBS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 09:32
Ами около 600000,малко е едва свързваме двата края! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 09:33
ZZZzombie написа: Ами около 600000,малко е едва свързваме двата края!  
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 11:04
Ахахах да бате майкаму зима 5к и то в Бургас иначе баща ми зима от бизнеса над 7-8к и няма нужда майками да бачка ама той много земи копува и такива неща и несе глезим много
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 11:39
Пф, колкото и да влиза вече, аз все мизерен и беден ходя, така че ми е през кура колко точно е сумата ..
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 12:20
Sirius написа: Пф, колкото и да влиза вече, аз все мизерен и беден ходя, така че ми е през кура колко точно е сумата .. С Ауди ли бе, ше те еба.  :Д
|
 |
King of Time
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 12:34
Тука 2/3 от вас изкараха ебаси европейските заплати. Смешни сте просто.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 13:16
?150,000
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 13:31
King of Time написа: Тука 2/3 от вас изкараха ебаси европейските заплати. Смешни сте просто. Не виждам никакъв проблем при двама работещи родители да се изкарват 3000лв/месец за семейството - това значи, че всеки работи за 1500.Още повече, че има разлика между "заплата" и доходи от собствен бизнес  Честно да ти кажа и аз съм изненадан от средното написано ниво на доходите, но помня в един друг форум един обесняваше как освен с незаконен бизнес човек няма начин да си купи нова кола premium клас, а предния ден едни семейни приятели бяха направили точно това - и то с напълно нормален бизнес 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 14:21
Oda Nobunaga написа: ?150,000 И колко лева е това?Ако знаеш де 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 14:34
към 450 000
|
|
|
|
 |
STUBBS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 14:35
Да ва еба,вие да не сте наркодилари бе,баси богатите пишлемета? 
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 14:36
Squiz написа: ...но помня в един друг форум един обесняваше как освен с незаконен бизнес човек няма начин да си купи нова кола premium клас, а предния ден едни семейни приятели бяха направили точно това - и то с напълно нормален бизнес  Елементарна сметка: /справка от сайта на Мерцедес-Бенц/ Mercedes S600 (премиум клас кола) - цена в БГ без ддс: 141,824 ЕВРО Цена с ДДС: 340.000 ЛВ (приблизително) 340.000 : 4000 (примерно, ЛВ, среден доход) = 85 месеца доход, без да хабят дори за дъвка. 85 : 12 (месеца в година) = малко повече от 7 Искаш да ми кажеш, че или хората не са яли, пили, плащали живота си за 7 години?:) Няма начин с честни пари да се купуват скъпите коли. Елементарната математика го подсказва. Изключвам наследниците, дето дядото оставил 3 къщи и апартамент, имущество и прочее (които биват продадени). Останалото е далавера. Я с ДДС, я укриване на такси/данъци. Каквото и да е, не е от достопочтенните заплащания!
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 14:47
Nocturno написа: Колко пара влиза в къщата ви месечно ?. Достатъчно...
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 14:48
KNSpirit написа: Squiz написа: ...но помня в един друг форум един обесняваше как освен с незаконен бизнес човек няма начин да си купи нова кола premium клас, а предния ден едни семейни приятели бяха направили точно това - и то с напълно нормален бизнес  Елементарна сметка: /справка от сайта на Мерцедес-Бенц/ Mercedes S600 (премиум клас кола) - цена в БГ без ддс: 141,824 ЕВРО Цена с ДДС: 340.000 ЛВ (приблизително) 340.000 : 4000 (примерно, ЛВ, среден доход) = 85 месеца доход, без да хабят дори за дъвка. 85 : 12 (месеца в година) = малко повече от 7 Искаш да ми кажеш, че или хората не са яли, пили, плащали живота си за 7 години?:) Няма начин с честни пари да се купуват скъпите коли. Елементарната математика го подсказва. Изключвам наследниците, дето дядото оставил 3 къщи и апартамент, имущество и прочее (които биват продадени). Останалото е далавера. Я с ДДС, я укриване на такси/данъци. Каквото и да е, не е от достопочтенните заплащания! Е тея който карат коли от тоя клас едва ли изкарват по 4000 лв месечно.Но ако изкарваш по 10000 примерно и си помогнеш със един кредит,къв е проблема да си купиш s600 ?
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 14:51
KN, първо - премиум клас е E-клас, не S  Приятелите ни си взеха ML320 ако не се лъжа.Крайната цена е ~150к лв. Второ - никой не говори за плащане на колата кеш със спестявания.Това наистина става много трудно със собствен бизнес, почти невъзможно. Ето ти сметката 150к - 20% от тях са 30к лв първоначална. Остават 120к, които при 3к на месец са 48 мес лизинг. При положение, че тези хора имат жилище и тн, не виждам никакъв проблем при 7-8к месечен доход да купят такава кола.Остават им 4-5к на месец да живеят.Двата, детето е вече голямо. И все пак - нема не продължаваме спора.Мисля, че Noct точно заради това не искаше да се упоменава източник на доходи...Става много офф
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 15:02
Томи, извинявам ти се че подхванах да правя сметката със семейните ви приятели, не мисли че имам нещо лично. Да им е честита МЛ-ката, да дават по-малко за амортисьори дано (:
Мисълта ми беше, че адски много подобни (и по-скъпи) покупки се плащат кеш. Което значи спестявания, което е залегнало в основата на горния ми пост. А при варианта да си купиш премиум клас кола ще цитирам една тема от НБУ форума "Да теглиш заем и да караш мерцедес" (:
P.s. А и наистина, Нокти добре го каза, но все пак - ако стане някаква дискусия, различно от постовете на определени личности с изцяло лишени от смисъл насоченост, що пък не? (: p.s.2. И аз се глася за кола на лизинг, ама струва 20к :Р
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 15:10
Егати богаташите дето се навъдихте 
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 15:12
Всички се правят бе :Д комплексари!
Ае снимайте парите пред компа със сайта на РС маниа!Тогава ще повярвам!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пара влиза в къщата ви месечно ? Публикувано на: 06 Сеп 2008 15:15
Vermic написа: Всички се правят бе :Д комплексари!
Ае снимайте парите пред компа със сайта на РС маниа!Тогава ще повярвам! Ти сериозно ли?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|