Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 24 Авг 2008 19:30
ЕЙ ПОМРЪЖЛЯЦИИИИ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 24 Авг 2008 20:38
За един ден ще отида на море и ще изгоря. -.- Ще се спи на закачалка тази нощ. След малко ще се изтегли Overlord, та ще я пробвам.  P.S It's over 2k :Д
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 24 Авг 2008 20:49
Кире_Гръчата написа: ЕЙ ПОМРЪЖЛЯЦИИИИ AHAHAHA, що за пост! :Д Иначе.... ДОТА ТАЙМ T>T
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 24 Авг 2008 22:26
Да му са набута члеееееееен! Прибрах се от море! Ебати, че не успях да се направя на чук нито една вечер, но пък беше върховно Без съжаление ще отида утре на работа и ще се върна към досадния живот в София (докато не се появи Хамелеона, че ми е обещал едно-две нещица  ), а не - новия офис е с шефа в него, няма да е фън... Сиктир! Ся ше се цъка малко ДотА, че се затъжих...  ЕДИТ: Точно ДотА тайма на Хами 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Авг 2008 22:33
Утре съм на работа и ми иде си откинем главата 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
Онлайн
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Авг 2008 22:34
Аз уча за изпити 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 02:08
Утре ще ми скъсат гъза и на мен от работа. Вече ми писна от квадрати. Морето е минало, а и идат изпити. Няма да ходя повторно на море, както кроях планове. Сега се наливам с кола и се опитвам да прихвана нещо.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 09:13
Аз по цял ден дъня NFSU2... 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 10:19
Sweeney Todd написа: Аз по цял ден дъня NFSU2...  Hate? Me  you!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 11:15
ся се връщам от кормуване, изобщо няма да ви казвам как е било взех си спрайт, че големите редбули са на свършване мисля да си поръчам тези http://nikeid.nike.com/s7templates/snea ... =138038881 обаче мн несигурна работа с тия доставки тва онова някой поръчвал ли си е досега
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 13:17
Sweeney Todd написа: Аз по цял ден дъня NFSU2...  Олееее... тъй ли веее.... а ние те чакаме за ДОТА. Посерко! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 13:54
Till Lindemann написа: ся се връщам от кормуване, изобщо няма да ви казвам как е било взех си спрайт, че големите редбули са на свършване мисля да си поръчам тези http://nikeid.nike.com/s7templates/snea ... =138038881 обаче мн несигурна работа с тия доставки тва онова някой поръчвал ли си е досега Е айде разкажи как беше де  Аз съм утре, малко да повръткам машината, че как ми се кара... Иначе нямам и на идея как седят нещата с доставките.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 14:12
еми малоумно като за начало ме караше да се движа в автобусната лента за по-спокойно, по едно време автобусите дойдоха, влязох в булеварда, бавно съм карал(докога ще бучиш на втора, двигателят се мъчи така бе!), карах малко на четвърта, вика престрой се вляво с ляв завой да влезеш в булеварда, ама аз съединител спирачка на четвърта, докато се изредят говедата после тръгвам ама нали съм на 4та и като давам газ някво баааааааааавно излитане с някъв страхотен рев-не съм отпуснал достатъчно съединителя, на тоя му окапа косата, как не съм усещал колата още, как съм тръгвал на 4та, тая кола да не била за 1 каране, той да не можел да гледа всичко, направо паднах и после спрях до офиса на баща ми(бул Вл 110, варненците се сещат за кво става въпрос)пред автобуса съм спрял, мигач не съм дал, нам си кво и като разправях на баща ми кви изцепки съм направил пита дали инструктора не се е отказал от мен
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 14:43
Леле, мене инструктура ми се накара как ще си скапвам моята кола ако и правя така кат веднъж от 2ра тръгнах ( гледам си некфа мацка на тротоара и изобщо забравих за скоростите  ), пък ти от 4та Иначе нормално е да се влачиш, особено като ти е първо шофиране, ама важното е след като вземеш книжка да не си опасен за себе си и околните Един авер пък идиота и той при моя инструктор вдигнал 100 на някой от големите булеварди  После имало естествено пояснение, че не се намират на състезание де No, май е имал предвид, че все едно си сам на пътя и не се съобразяваш 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 14:56
The Chameleon написа: Sweeney Todd написа: Аз по цял ден дъня NFSU2...  Олееее... тъй ли веее.... а ние те чакаме за ДОТА. Посерко!  А, не ме чакайте  Дъъълго време няма да играя War3, а неща които съм си набелязал да играя в последните няколко години 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 16:28
Пък моят инструктор е супер пекан. Т'ва е супер тъпо - не била за едно каране, 'ми ти нали за т'ва даваш 600 кинта, та да я оправят, след като си изкараш курсовете. Де'ба...карам Голф 5ца, която е абсолютен автоматик.Паднах под седалката, кат' ми обясни колко неща са автоматични, само дет' скоростите не са такива. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 17:03
пф пък аз съм на ауди А2 карането назад е невъзможно, един ден сме щели само назад да караме, не ми се мисли къв екшън ще е взех си новата тениска на Челси
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 17:25
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 18:35
Цял ден дървя пишока ма не мога, щото баща ми е в отпуск и не мърда. ;/
|
 |
Кain
|
 |
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Авг 2008 18:39
Язе цел дена карам на Zero Hour>Dota>Пържени картофи>Dota>Zero Hour>и пак пържените докато не стане 11.30 за да спим.А да и Bleach чета ся.
@Nocturno-Епа имам 2 искаш ли едната.За една десетачка.
А да всех си W40k-Dow-SS оригинална
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|