Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета!
Публикувано на: 21 Авг 2008 22:47

Warbringer написа:
И кой е когото и да било, че да съди човек как разпуска? Стига да не пречи на околните - кво ви грее бе? Изкарайте си шибаните кратуни от гъзовете си. Аз обичам да се напивам като гъз, друг да се напушва като свиня, а трети да играе WoW 48 часа. И когато последният заговори какви наркомани са останалите - е те тогаз' пада големия смях.

Само Исус може да ме съди. :)

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2008 23:41

Така е с гледаните копелдаци, дето само чакат мама и тати да им кихнат пачката. Дебе келеша прост.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2008 23:54

КВИЧА ОТ СМЯХ, ПАДАМ, ПАДАМ

ПЦМ РЛЗ, РЛЗ !!!

:13: :13: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

хАХАХАХхаХАХ да можехте да видите колко сте смешни от страни и единственното което постигате е смях в очите на хора като мен хахахах :D :D :D

п.п
да е знам, че съм шибан, недоразвит мутирал червей и да знам, че трябва си нава оная работа в гъза и да ще ви лапам куровете, само си продължете с темата :lol: :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Авг 2008 01:43

С болка в зъб, човек не може да се наслади така добре на суши сет-а си. :?

Някои се гъбаркат, други го вземат много навътре.. :)

" че никога няма пийнеш и да запалиш някоя цигара(тука изключваме Хам'леона :lol: ) и, че това е лошо, " Бтв, обожавам алкохола! :lol: А за пушенето.. трева>цигари. Поначало не ми хареса тревата, но сега е друга работа. Пушил съм, не мога да кажа, че пуша редовно ( поне засега :lol: ). Предлози като " няма да пуша, щото много вреди " ... -.- Толкова много неща по света вредят, още повече, че се подлагаме на гнусотии дори против волята си ( цигарен дим от други хора, лайняна храна и напитки, мръсния въздух в града ).. тъй че тряя се избие тази мисъл. Аз съм на принципа " харесва ли ми, колкото и гадно да е, няма проблеми " . Смисъл, ПРИМЕРНО, купувам си храна, мирише и има вкус на лайнца, но аз изпадам в див екстаз и съм натъпкан мноо яко и ми е мега кеф. Еми - тва е важното, харесало ми е. Нз дали ме разбрахте точно.. ;Д Та.. 1 път се живее и докато не прекалява човек ( а И ДА ПРЕКАЛЯВА, нали си е негов живота, кво ги боли хуя другите??? ако тръгне ballistic, тогава може да се оплакват ) няма лошо. Важното е да сме доволни от " живота " . :) .. забравих си мисълта, здраве да е >>

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2008 02:17

Tsim написа:
Така е с гледаните копелдаци, дето само чакат мама и тати да им кихнат пачката. Дебе келеша прост.

Аз съм "гледан копелдак" щото следвам ли ?

Профил

Публикувано на: 22 Авг 2008 02:21

slim_k написа:
Tsim написа:

за келеша стааше въпрос май
:)

Профил

Публикувано на: 22 Авг 2008 02:28

slim_k написа:
Tsim написа:

не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2008 02:45

Смисъл, ебал съм го.

Пушете трева. Яжте на воля. Пиите каквото и колкото щете.

Утре ше ви блъсне камион, и всичкото туй стискане ше е за хуй :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2008 09:21

Ама вие наистина имате адски много свободно време :) Всеки си знае най-добре, всеки преценява какво му се иска и го прави. Съответно си носи отговорността. Няма човек без слабост към нещо. Има ли значение какви ще са? Ако например човек е диабетик и яде сладко, това ще го убие. Разберете, всичко е субективно и зависи до човека.
А морализаторските истории ги оставете някъде ..

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2008 09:25

Ейнджъл Фейсо написа:
Утре ше ви блъсне камион, и всичкото туй стискане ше е за хуй :D

А ако не ме, какво правим? :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 22 Авг 2008 09:28

Тука се разраси баси споро "за и против" наркотиците :lol:

Стига бе хора, за времето за което написахте толкоз думи да бехте изпушили по една :lol:

По принцип съм "против" наркотиците.Тревица съм пушил, да - яко е.Но точно там е и проблема - аз съм от тоя тип хора, които нямчат мярка и почна ли се лошо...За това се въздържам.Като пуших още на следващия ден ме сърбеше за още, и си казвах "ама то нищо не е"...И точно там е проблема.Днес нищо не е, утре нищо не е и така бързичко ше стана редовен пушач.А не искам :) Може би пак ше се накозя някой път...но и без ми е добре :P

А против тежките наркотици...Виждам определени хора до къде стигат с тях.Познавам 1-2, които не съм ги виждал без да са на бонбон/амфети - или като нямат пари - кетамин.Друг приятел пък се оплаква от сърце след една по-хубава доза амфети...Айде пък - на парти ми е яко и без...

Все пак, дозата прави отровата.Ако се кара полеко - нЕма страшно от свършване на 25 в канафка.Въпроса е, че с хубавото лесно се свиква...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 22 Авг 2008 09:46

Проблемът е, че децата на възраст от 12-16, които посягат за първи път към нарокотиците, често не правят разлика в дозата, така че не може да се твърди, че по малко не е опасно. В един момент ще си кажат: "какво пък, ще си взема още" или пък "аре стига с тая трева, дай хероинче малко" и къде отива поколението? Моля любителите на лекото да не ме съдят, това, че те имат някаква спирачка не означава, че и другите имат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2008 09:55

Такааа...да уточня някои неща.

1. За аниметата се бъзиках. Веднъж те ми спасиха живота от тежка депресия, пък и ме мотивират - няма мангизи, няма дърпане на HD копия на анимета, няма радост. Значи имам мотивация да бачкам. :lol:
(Апропо, както казах има много тъпи заглавия, но има и неща, които ако обявите за тъпи, това ще е по-скоро доказателство за собствената ви игнорентност.)
2. За бонбоните...очевидно разминаване в терминологията. Едно вмреме, точно на завитата в хартия доза марихуана, казвахме "бонбон". Сега сега щом казвате екстазито бонбони...просто не съм разбрал, за какво говорите.
3. Никога не съм пробвал наркотици, това обаче не ме прави съвсем некомпетентен по темата, защото някои хора тук от дърветата, не виждат гората. А понеже съм извън гората, от моята гледна мога да видя цялостната картина. Да марихуаната, може да не е чак толкова опасна и дори може да помогне на мързели, като вас да се стегнат и да учат за изпит :D . Обаче самият факт, че имате нужда от нея и въобще, че се налага химически да стимулирате мозъка си, не говори добре. Не че ви прави по-низши, а просто се притеснявам за вас. Обърнете внимание, става дума за необратими промени в химията на мозъка. Може би не толкова тежки, колкото при другите дроги, но все пак необратими.
4. Някои хора тук продължават да мрънкат за "деградатщината". Щом не е вярно, защо продължавате да се репчите и да вадите доказателства от личния си живот, колко сте преуспели. Защо изкарвате "неупотребяващите", някъква плебейска класа, която е осъдена да работи по строежи, а "употребяващите" интелегенти, които са осъдени да преуспеят. Та това, няма нищо общо! Искат се и лични качества (да не говорим, че част от тях са силно отрицателни - позмазвачество, блюдолизство, интриганство и забиване на нож в гърба :lol: ).
Това за деградатщината го казах, по принципа за определяне "Тигърът е хиперактивен и пълен с енергия...значи употребява кокаин". Е, аз се избъзиках със стереотипа, "щом се друсаш, значи ще пропаднеш". Какво беше учизването ми, когато ме взехте на сериозно и почнахте да вадите разни биографични данни. :shock:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2008 10:05

Squiz написа:
Стига бе хора, за времето за което написахте толкоз думи да бехте изпушили по една :lol:

...

А против тежките наркотици...Виждам определени хора до къде стигат с тях.Познавам 1-2, които не съм ги виждал без да са на бонбон/амфети - или като нямат пари - кетамин.

В интерес на истината, не съм сигурен дали беше точно докато се разразяваше спора в темата, но снощи с жена ми изпушихме последното преди вечеря. ;р

А колкото тея, 'дето заместват амфетите и бонбоните с кетамин - ебати бруталните. Заместват стимуланти с приспивателно. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2008 10:18

ENDVRA написа:
Squiz написа:

...

А против тежките наркотици...Виждам определени хора до къде стигат с тях.Познавам 1-2, които не съм ги виждал без да са на бонбон/амфети - или като нямат пари - кетамин.

В интерес на истината, не съм сигурен дали беше точно докато се разразяваше спора в темата, но снощи с жена ми изпушихме последното преди вечеря. ;р

А колкото тея, 'дето заместват амфетите и бонбоните с кетамин - ебати бруталните. Заместват стимуланти с приспивателно. :lol:
Мда,и аз за времето за което написахме тая тема изпуших поне 2-3 :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 22 Авг 2008 13:16

Абе, пичове, няма лоши наркотици. Всичко е ебаси лудницата, иначе нямаше да се ползват... Въпросът е, че тялото ви не е за един ден и е въпрос на разум и самоконтрол как се използват. Главният проблем при дрогата е дезинформираността на желаещите да пробват. Никой с поне малко познание няма да посегне на тежки наркотици повече от 1 път. Най-вече защото повечето от тях са прекалено хубави за да се опитват.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2008 13:55

" които не съм ги виждал без да са на бонбон/амфети - или като нямат пари - кетамин. "

Тряя ме запознаеш с тези пичове... :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 22 Авг 2008 17:08

The Chameleon написа:
" които не съм ги виждал без да са на бонбон/амфети - или като нямат пари - кетамин. "

Тряя ме запознаеш с тези пичове... :lol:

R U Sure? :lol:

Бту, не съм сигурен на какво е - кетамин, акенатон или акенестат.Дори не знам какво представляват точно тея работи, само знам, че един мой приятел ( дето тупа джам, яде бомбони и пуши чадел но напследък прекалява :( ) продаде нещо от тея стрити на прах на един заек, който му беше казал "намери ми кокаин" :lol: 50 бая лесно изкарани лева :rockon:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2008 02:30

Squiz, и двамата знаем , че му показа най- " откачената " снимка..! :lol: Иначе, наистина доста лесно изкарани 50 кинта са това. о.о

П.п. Не е акенатон, а акИнЕтон. :oops:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2008 08:38

Не ви разбирам пак какви дилеми правите тука. Дрогата е личен избор. Не можем да се месим, когато човека е избрал подобен начин на живот. НО когато обаче дрогата стане повод за убиване, кражби и прочие, то тогава вече трябва да се предприемат действия спрямо закона. Не съм пушил трева, нито ще пуша, не съм взимал и няма да взимам други подобни глупости, но пък не мога да се меся в живота на хората. Истинският проблем са дилърите, тези малки недни шибаняци, дето си бутат боклуците на непълнолетни. За такива гадини има държави, в които наказанието е СМЪРТ! И няма милост. Малко си противореча, но се надявам, че се разбрахме. Наркоманите са си наркомани, можем да им помогнем, но не и да ги накараме да спрат. А дилърите трябва да ги бучат на колове.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost