Автор |
Съобщение |
Кain
|
 |
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 16 Авг 2008 21:17
Хорица има ли играещи Bulfleet.Ако има сериозни играчи хайде да си направим един съюз
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 16 Авг 2008 21:19
Ебаси, къв си весел 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Кain
|
 |
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 16 Авг 2008 21:20
Ся говоря сериозно няма нужда от сарказъм
П.П тия Warbringer са ебати къртачката
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 16 Авг 2008 21:23
Imashe takyv syiuz kogato igrata beshe v bachaloto si, beshe mnogo interesno togava, predi polovin godina igrah za edin mesec i beshe mn typo, nikoi ne me atakuvashe, stanah general v edin ot nai - golemite syizi prosto zashtoto povdignah vyprosa.. be bezinteresno . No v nacaloto beshe iak fun. Nosgoth, niakoi ot chlenovete na foruma sys sigurnost oshte poniat tozi syiz.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 16 Авг 2008 22:58
Подкрепям мнението на Хел. В началото Бф беше интересно, сега и някоя сапунка може да го мине по забавност. А и малко ме съмнява някой от тук да го играе ( винаги го има и тоя момент де...). Все пак съвета ми към създателя на темата е: Една част от форума (Няма да споменавам имена .... нали ... ) загубихме около 2 години в тази игра ( е доста и спечелихме от тези 2 години, но не от играта, а от хората, с които се запознахме в нея  ) и те съветвам да си намериш нещо, от което няма да се окажеш 25 часа в денонощието лепнат за компа за да се дигаш от атаки ( въпреки, че сега е доста мудна работата, чак се изкушавам да влезна за 2 седмици, ги изрина и да си ходя  ). Taм идеята ми е, че играта се изроди, едва ли е по-малко бъгава от едно време и определено е по-скучна. Намери си нещо, което така и така ще ти гълта времето, но поне да е с графика. Защото ако в първите 2-3 седмици става да се наглеждаш през около 1-2, че даже и 3 часа, после ще трябва на всеки 30, 15, че дори и 5 минути и то нон стоп.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Кирилицата
|
 |
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 17 Авг 2008 09:51
Подкрепям двата горни поста. Почнах да играя два месеца след старта (може да е било и по-рано). Тогава беше нещо оригинално до тогава невиждано. Играта ме задържа толкова много време (около година, при положение, че друга игра (освен GUILD WARS) не ме е задържала толкова много време) защото се стремях да вида кое как работи, как се завладява планета и т.н. Много хора обаче поставяха под въпрос графиката, защото найстина-такава нямаше. Можеше да има някакви картинки на планетите и скици на корабите, но не беше това, което ме караше да я играя. Беше моето въображение. Представяйки си, че съм генерал, който колонизира и развива планети.  Ето, че с течение на времето станах и генерал на един от елитните съюзи (по онова време, естествено). Влезнах в топ 100 на най-добрите играчи (което за мен си беше постижение). И тогава реснаха играта. Всеки започна отначало, за което аз лично бях ЗА по онова време, но сега е най-големия минус в играта. С течение на времето се изморих и започнах MU Online. Сега играта е като лайно. Има някви раси и сърварите се ресват през 3 месеца.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 17 Авг 2008 10:15
Аз играя само NationStates.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 17 Авг 2008 10:18
Вие кво му говорите все едно наркотици ще почва да взима 
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 17 Авг 2008 11:03
Ние в даскало бягахме от час, че да си развиваме сградите. Ама после много отъпя 
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 17 Авг 2008 14:26
bYbonЪъЪъ написа: Вие кво му говорите все едно наркотици ще почва да взима  Off tochno tozi tip igri se prevrushtat v chast ot nachina ti na jivot, ima nekoi priliki s narkoticite 
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 17 Авг 2008 22:59
bYbonЪъЪъ написа: Вие кво му говорите все едно наркотици ще почва да взима  Нямаш си и на идея колко си прав... Единственото хубаво нещо, което получих от тази игра, бяха приятели (Цунки за всички да не изреждам ) Иначе....спиш по 2 часа на 24, понякога ти се събират и 2 часа на 48 часа...работата и приятелите ти заемат свободното време, в което не играеш булфлийт, понякога не ходиш на работа защото трябва да нападнеш оня цървул през 3 системи от теб... Ама най-лошото е, че с всеки изминал ден играта става все по-мизерна  И само Nosgoth и #Кифлички !!!
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 17 Авг 2008 23:10
Добре бе, само аз ли осъзнах след първите петнайсетина минути че това е една безумно тъпа игра?
По дяволите, пак съм го оставил включено.
Бива, бива, спирам, окей, махнете ме от тук. И аз си имам сянка, деба.
ПП: Есперанса, разчитам на теб*2
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 18 Авг 2008 11:10
@ Лена: Nosgoth бяха веее, леле колко се чудех кой беше оня съюз с готините картинки в инфото @ автора: Като лидер на съюза на ПЦМания в първите няколко рунда (от 1 до 4, ако не се лъжа) (EarthForce forever!!!) да ти кажа - играта омръзва. Самата тръпка - не, щото "Айде ся 3 кръста да пусна тук рециклаж, там еди-какво си", но играта, като цяло - в един момент се превръща в часова зона и нищо повече - на секундата да си пред компа, да рефрешнеш атаката и прочее.. Омръзва, а и прекалено се комерсиализира - СМС за това-онова, реалните финанси изместиха виртуалните. Но си беше хубав спомен :Р
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Riven
|
 |
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 21 Авг 2008 22:47
Itami написа: Хорица има ли играещи Bulfleet.Ако има сериозни играчи хайде да си направим един съюз Вече не прекалено зарибяваща и времеотнемаща се оказа 
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 21 Авг 2008 22:50
Никой ли не остана, 'дето да играе NationStates? O.o
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 22 Авг 2008 11:58
ENDVRA написа: Никой ли не остана, 'дето да играе NationStates? O.o Аз играя от доста време, макар че като почнат да се повтарят проблемите и става доста еднообразна. Сега чакаме NationStates 2, която звучи много обещаващо.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 22 Авг 2008 17:30
Hatrist написа: ENDVRA написа: Никой ли не остана, 'дето да играе NationStates? O.o Аз играя от доста време, макар че като почнат да се повтарят проблемите и става доста еднообразна. Сега чакаме NationStates 2, която звучи много обещаващо. В кой регион си? ;р
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 22 Авг 2008 22:07
ENDVRA написа: В кой регион си? ;р Някакъв съвсем нов, на две седмици. The Symposium се казва.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 22 Авг 2008 22:10
NationStates го почвам 5 пъти и пак ми дотъпява рано или късно. По едно време съм се чупил от часове за да си видя новите казуси, но в последствие : 1. Почват да се повтарят прекалено много темите 2. Дори като не се повтарят става прекалено машинална работата по някое време. Сега 2ката и аз ще я изчакам с трепет ... За Булфлийт - с отдавна забравения тук юзър albaneto, бяхме основали първия съюз който събра играчи от PCMania, казваше се Communion. Тъй като на доста хора им дотъпя обаче, в последствие по сериозните се преместиха към Nosgoth и подобни, а по-несериозните заебахме играта 
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: PCM Bulfleet Alliance Публикувано на: 23 Авг 2008 09:03
Hatrist написа: ENDVRA написа: В кой регион си? ;р Някакъв съвсем нов, на две седмици. The Symposium се казва. Няма абсолютно никаква интрига да си в регион без организирано управление и форум. Все едно пропускаш 99% от играта. Казусите отдавна съм ги изчел всичките, но те не са от особено значение, и така или иначе. Според мен поне, от по-голямо значение е дори това какъв флаг ще си сложиш и как ще сам ще си класифицираш държавата. Казусите са само за да определиш как ще те класифицират от WA. ;p Hatrist, ако искаш ела в нашия регион, Europeia се казва. Наистина е адски забавно, ще се убедиш и сам. ;р Основната ми държава е The Kingdom of Atikva, между другото, а puppets са ми The Commonwealth of New Atikva и The Empire of Brandenburg Preussen.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|