Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:15
Warbringer написа: Идвайте у Софията да запием както си трябва :Р Че напоследък прекалено голяма глътка ми се отвори, оня ден се сетих за тебе :Р Ахах, честно ли?  Офф.. един път да дойда за постоянно в София знаеш ли кви напивания ни очакват?! :ДДД
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:17
Цитат: Какво правите като се насмучете с алкохол? идват ми блестящи идеи ;д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:19
Само едно мога да кажа: Обичам алкохола! забавлявам се винаги като пия,а на тия трезвениците да им го турим... П.П.рекънекте я ходи при "най-добрата ти приятелка" 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:27
еми зависи казвали са ми, че налитам на бой, вследствие на което се самопребивам триумфирайки по асфалта следствие:куцам от две седмици
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:29
The Chameleon написа: Ахах, честно ли?  Офф.. един път да дойда за постоянно в София знаеш ли кви напивания ни очакват?! :ДДД Ела пиле 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:50
Dist why is you being banned!
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:50
Warbringer написа: The Chameleon написа: Ахах, честно ли?  Офф.. един път да дойда за постоянно в София знаеш ли кви напивания ни очакват?! :ДДД Ела пиле  В квартиркатаааа 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:52
Кире_Гръчата написа: В квартиркатаааа  Ау! Кви купончета ше се въртят.. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 03 Авг 2008 23:44
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
LetteRman
|
 |
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 10:52
Като се напия започва да ми се вие свят и заспивам (без значение къде). (100 поста) 
___________________________________ ...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 11:01
Като се напия или започвам да говоря глупости и да обяснявам некви неща или ако съм в дискотека да не спирам да танцувам......
|
|
|
|
 |
Mitizaro
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 11:52
Пием с мярка. Целта е да напиеш мацките, а после ти самият да знаеш къде да им го сложиш. Е ако прекалено се развеселим, предполагам че...
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 12:41
Mitizaro написа: Пием с мярка. Целта е да напиеш мацките, а после ти самият да знаеш къде да им го сложиш. Колкото и да си пиян ще знаеш къде да им го сложиш  това си е заложено в инстинктите ни :Ь
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 16:00
рекънектъ написа: Не, просто съм много задръстен и не намирам смисъл да се напукам като свиня, да се държа тъпо, да правя глупости, да изглеждам грозно и после да съжелявам. Obobshtenieto ti ne e previlno. Bil sym na bezbroi mnogo nazdravici i i moga da ti kaja, che kogato alkohola idva v poveche zabavnite hora stavat po - veseli, syblaznitelite po - aktivn, kuchkite se zaigravat, glupacie praviat gluposti, groznicite izglejdat grozno i t.n. Jalko, che praveiki tova pogreshno obobshtenie vkliuchi i sebe si... Tezi, koito ne piat i koito se napivat do zabrava sa kind of typaci ...
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 16:25
The Chameleon написа: Кире_Гръчата написа: В квартиркатаааа  Ау! Кви купончета ше се въртят..  И аз тва му викам на шефо бе ! Още първата вечер трябва да я осветим с по едно (шише) уиски ! 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 18:06
Да си дойдем на думата!  На мен ми е обещан един Джак, ше се обере реколтата и ше се оползотвори. 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 18:37
HELLwINd написа: Tezi, koito ne piat i koito se napivat do zabrava sa kind of typaci ... Невероятните прозрения на един невероятен човек! 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 18:48
рекънектъ написа: Не, просто съм много задръстен и не намирам смисъл да се напукам като свиня, да се държа тъпо, да правя глупости, да изглеждам грозно и после да съжелявам. Same here,пия колкото да се чукна с някой,пък и всички алкохолни напитки са ми или горчиви или гадни,нз за да пия нещо треа да е вкусно,за тва ако пия нешо обикновено е мента/вермут/пина колада шоколад в малки количества разбира се ...
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 04 Авг 2008 23:12
ENDVRA написа: HELLwINd написа: Tezi, koito ne piat i koito se napivat do zabrava sa kind of typaci ... Невероятните прозрения на един невероятен човек!  BTW zapochbah mnogo chesto da zloupotrebiavam... NO Mersi za pozdrava  Cannabis...
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво правите като се насмучете с алкохол? Публикувано на: 05 Авг 2008 08:04
HELLwINd написа: ENDVRA написа: Невероятните прозрения на един невероятен човек! :lol: :lol: :lol: BTW zapochbah mnogo chesto da zloupotrebiavam... NO Mersi za pozdrava :Oooops: Cannabis... Можеш и като поздрав да го приемеш, но истината е, че беше пропит с ирония, защото изказването ти беше проява на неприсъщ за теб дебилизъм. Нека аз съм тъпак, като от 2 години и повече вече не пия лайняния алкохол. ППКакво за канабиса?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|