Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Юли 2008 21:49
|
|
|
|
|
реконект
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 27 Юли 2008 19:37
ASDF написа: Till Lindemann написа: котката е изрод ае за тва затъмнение да питам- ще ли да има наистина нещо такова? защо в медиите няма нищо http://www.eclipse.org.uk/eclipse/0312008/ Тук има доста инфо, включително и анимации на това как ще изглежда в различните градове по света @ Leach - дюд, аз точно него мислех да пробвам, защото докато се образовах, доста позитивни мнения прочетох за него. Преди да започна да снимам ХДР снимки ще трябва да се сдобия с ново ПЦ, защото старото едва подкарва Фотошоп ЦС2, а на ЦС3 съвсем се дъни (а само ЦС3 ми отваря RAW файловете на апарата -.-) @reconnect - съвсем читав ти е апарата, пък и е с лещи Лайка На мен сапунерката ми е със същите спецификации и всичко, което съм постигнал досега е само с нейна помощ. Супер ;д Ся чакам да ми го дадат на РД-то и почвам да щракам !
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 27 Юли 2008 20:02
ROAR! High ResДеник, не че Photomatix е лоша програма. Просто забелязвам, че оставя шум и хммм... halo артефакти май се наричаха. Може и в мен да е проблема де, не съм голям разбирач.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 27 Юли 2008 22:28
Compact Flash-a взе да сдава багажа вече и единствената снимка от 20-30, която успях да извадя е тази: Чайки до парка Заимов, в центъра на София. Идея си нямах до вчера, но се оказва, че в София си има стабилна популация от чайки, най-вече около сметищата. Тези в центъра вероятно имат нещо общо с боклука, който не беше изнасян около седмица.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
реконект
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Юли 2008 07:31
Някой да знае къде да си качвам снимките, които са над 1.5 мб :/?
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Юли 2008 08:24
Imageshack ще ти ги оразмери автоматично. Имай в предвид, че са доста скръндзи и моите снимки, които в оригинал са по 9mpx там ги смъкват до 800х600. Ако сам съм ги свалил до 2-3мпиксела и са в рамките на 1.5мб си остават така. Иначе ги мачка пак на 800х600
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Юли 2008 08:46
deviantArt-а има лимит от към 50 мб на снимка, предостатъчно и за големи панорами
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
реконект
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Юли 2008 09:14
Нещо не мога качвам там
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Юли 2008 10:58
Аз имам една Vivitar-ка на 5 mpx.Дори немам оптичен zoom. Иначе, макрото е разбивач.Иначе съм лаик, може да постна нещо след време.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 31 Юли 2008 21:48
Мии ще се радвам,ако дадете нещо критика,съвет ала бала за снимките : http://state-of-mindd.deviantart.com/gallery/
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
реконект
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Авг 2008 10:46
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 04 Авг 2008 18:02
a-lounge, варна. Най-близкото нещо до оазис, което съм виждал irl.
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Авг 2008 15:41
Намерих си последната снимка, която съм направил преди да си счупя крака
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 12 Авг 2008 10:26
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 14 Авг 2008 17:43
Squiz, oстави снимането, то само заради момичето ще получиш едни 10 точки Ето и нещо, което си снимах днес, нищо интерестно обаче
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 14 Авг 2008 20:53
Кое от двете момичета И двете са ми бивши де, така че все тая Снимката с ръката е доста идейна, но ако е осветявано всичко не от слънчева светлина, а от лампа.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 14 Авг 2008 20:56
Squiz написа: Кое от двете момичета И двете са ми бивши де, така че все тая Снимката с ръката е доста идейна, но ако е осветявано всичко не от слънчева светлина, а от лампа. Според мен пък точно слънчевата светлина прави по интересна снимката
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 23 Авг 2008 22:26
Я да дигнеме малко темата Може ли да ми препоръчате някво фото...аз за сега съм се ориентирал към това: http://www.photopavilion.com/?page=cata ... des-pane-0 таа кво ше кажете дали си заслужава
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 24 Авг 2008 04:51
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 24 Авг 2008 07:57
Sisters of mercy:
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|