Автор |
Съобщение |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 18:23
рекънектъ написа: Maй видях раедонли и Вермиц :Д п.п Басие админа ме банна Причина "Глупак"  сериозно ? :Д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 18:27
Вие сте перманентно изгонен от този форум.
Моля свържете се с администратора за повече информация.
Причина: Глупак
Бан по потребителско име.
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 18:31
еее стига бе съмнявам се сериозни администратори да направят нещо такова вс пак ти с кво ги предизвика
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 18:37
Till Lindemann написа: еее стига бе съмнявам се сериозни администратори да направят нещо такова вс пак ти с кво ги предизвика С ето този пост : reconnect написа: Вярно, зак'во въобще я направи тема ? Все пак това е admin... Предишният ми акаунт с 2000 + поста беше баннат пак ей така без нищо... Админа ме мрази, не сериозно...
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
Chernobyl
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 18:38
рекънектъ написа: Maй видях раедонли и Вермиц :Д Къде?Кога?
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 18:40
Rekonekte, е как ти все се забъркваш в такива каши не мога да разбера? Иначе сега ми се падна малко почивка, та да се възползвам. 
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 18:44
Chernobyl написа: рекънектъ написа: Maй видях раедонли и Вермиц :Д Къде?Кога? Извинявай обърках, беше Раедонли и още някой, малко не ви различвам по снимки сорка  Дюк Вермик го баннаха заради това: Vermic написа: Против!Нали знаете че никой няма да ви уважи ;р  Шади също е баннат 
|
|
|
|
 |
Chernobyl
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 19:03
Баннаха ме защото си изказах мнението за петицията -.-
И мен кога си ме виждал на снимка :О
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 19:18
То бива, бива идиотизъм и власт, ама чак пък толкоз...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 19:33
Реконекта вече се чуди как да изписва "реконект" - толкова баннати акаунти..... Аз така и не ги видях тези нови емотикони. Въпрос - защо жените, след като могат да ходят по монокини през лятото, не го правят и през пролетта , когато се затопли? 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 19:39
Идеите ми скоро ще се изчерпят 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юли 2008 23:36
Цитат: [00:35:16] Nocturno каза: даже коша за боклук по-добре мирише от мене
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юли 2008 10:03
Кире_Гръчата написа: Цитат: [00:35:16] Nocturno каза: даже коша за боклук по-добре мирише от мене Е тва похвално ли е??
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юли 2008 12:24
Цяла сутрин играя УоУ и слушам ретро. 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юли 2008 12:26
Планът за по-голямата част от Август е: 7-8.08 - Беглика Open Air8-14.08 - Палатки@Гърция 15-17.08 - Spirit Of Burgas И после пак на някъде по морето.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юли 2008 12:49
Моят план е да приключа с кормуването до 10 Август, после листовки+ практически изпит, да ги идържа, после поръчка на експресна книжка, дето ще стане за макс 3 дена и остатъка от лятото на морето.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юли 2008 13:40
XtAsY написа: ...слушам ретро.  аз винаги съм така! 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юли 2008 14:49
XtAsY написа: Цяла сутрин играя УоУ.  И аз съм така! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юли 2008 16:10
Баси, малоумното време , цул ден облаци сега и буря...
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 29 Юли 2008 10:28
Баси работата, фонетиката не бачкаше... Врътнах за пореден път King's quest от 1 до 6.За трети път тази седмица съм по клубовете.Не съм играл WoW от...знам ли аз колко време вече.WoWкотичен глад, разбираш ли.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|