Автор |
Съобщение |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 14:37
Да му еба тъпата майка... Имам навика да си късам някакви листчета от джоба и днес прекалих - по средата на третото рулце от листчето се усетих, че това ми е неизползваното билетче за транспорт... ШИБАНОТО БИЛЕТЧЕ, КОЕТО СТРУВА ЕДИН ЛЕВ! Ааааааааааргх! Да му... http://www.dnes.bg/article.php?id=53986Аре да се дрогираме в парковете с галон бира и музика 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 14:55
Файда. Тая простотия няма ама абсолютно никакъв ефект и това съм го открил отдавна. Такова нещо като безплатни наркотици няма.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 15:01
Existence написа: http://www.dnes.bg/article.php?id=53986 ебати тъпото създание е писало статията 
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 15:31
I_Hate_Noise написа: Existence написа: http://www.dnes.bg/article.php?id=53986 ебати тъпото създание е писало статията  Аз щях да я напиша по-добре
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 20:57
В 12 купон у нас 
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 21:00
къде живееш (че носим багаж  )
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 21:09
У Варна :Д
Баси кефа в последния момент се събрахме 10 души компания... утре на работа пак заспал.
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 21:41
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Юли 2008 18:01
Почнах " Dragon Ball " , чака ме доста гледане.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Юли 2008 18:54
Д'еба ентусиаста ти.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Юли 2008 19:02
The Chameleon написа: Почнах " Dragon Ball " , чака ме доста гледане..  What does the scouter say about his power level?!? Аз пък почнах Family Guy. :Д Мега лудницата е  И ме чакат' тез Starship Troopers III. Както и нов епизод на Soul Eater. И имам някаква преполовена торта, урааа! Оти'ам са размажа 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Юли 2008 22:42
ENDVRA написа: Д'еба ентусиаста ти. На 17-ти епизод от 153 съм! -- Дади, още не съм стигнал до " Dragon Ball Z ".. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Юли 2008 10:19
Тука нещо гледам всички се хвалят със сериалите. Е при мене нЕма такова нещо, нещо ми е тъпо да следя нещо, камоли пък на компа. Иначе ми се ходеше на басеин вчера, ама приятеля ми беше ебаси Цензурата и отказа, щото сме били прекалено малко(идиот скапан). Са ще видим съботата, когато всеки възможен задник е там как ще бъде. Аз просто ще си изчакам един друг и ше се съберем другата седмица, тоя да го духа мамицата му недна  . Тука покраи тая фирма я съм зает, я не, ама е нервещо, щото е адски скучно тва което правя. Ама за сметка на това една приятелка ме покани на вилата си през Август и просто се махам от тая София за кратко. А после Левски-Вердер, оууу, а да видим кой ще размаже  . Сигурно Септември пак ще ме вербуват с некъв Logistics. Им се не знае, мноу мразим да си напрягам ръцете. Ама ще видим де. И що подяволите има само 1 директен автобус от София до Дряново мамка му!!!!!
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Юли 2008 22:25
днеска-яка работа проверка от началството-главен ръководител на екип маркетинг(разбрахте ли нещо)не посещава, та яде от всичко в ресторанта, пробва напитките дали били качествени, посещава произволни стаи в хотела.... обаче аз отидох брадясал макар и леко и шефката ми каза да отивам в офиса на камериерките да не ме видела проверяващата от 9 до 15 часа гледах телевизия и играх на ПСП
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 19 Юли 2008 19:40
Отивам да сера.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 19 Юли 2008 19:58
Изсрах се преди 5 минути и сега слушам NIHILIST.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 19 Юли 2008 20:06
И аз слушам Nihilist, ама не съм срал.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Аltеr Ego
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 19 Юли 2008 20:11
Аз не слушам Nihilist и не съм срал 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 19 Юли 2008 20:12
Е, значи си яко зле.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 19 Юли 2008 20:16
Пффф, а аз съм срал, слушах Nihilist и сега слушам Morbid - водя ви и двамата, мръшляци 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|