Автор |
Съобщение |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Юли 2008 18:46
Всеки ден 
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Юли 2008 18:51
Екстра. Аз яе чудя дали ще мога да ракзарам наще от нас поне за няколко дена ама ще видим...
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Аltеr Ego
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Юли 2008 19:29
75 лева борчове имам да взимам от комар, отделно ми дължат още около 100 лева. Някой ден, като/ако успея да ги събера ще бъда много щастлив 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Юли 2008 19:31
ебават ми майката на раота търсим цел офис какъв е българския еквивалент на "partition assembler" че да намера неква схема и да вида закво аджеба стаа въпрос и кви са българските имена на секвите му части и т.н. за да си напиша тъпия превод и да си хоа та не го намерихме и цел ден съм работил кат нещастен за единия хуй .. ама кво да се праи иначе вие как сте
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Юли 2008 19:36
Същата работа...
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Юли 2008 19:44
ти да не си аз бе 
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Юли 2008 22:15
Видях се днеска с един приятел от класа (и разбира се бира заради деня да бъде прекрасен) и играхме билярд... на всеки втори удар топката, която удрях, обикаляше два пъти масата и влизаше в някой страничен джоб. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 15 Юли 2008 22:20
XtAsY написа: Кога ще е купона ? Искам целия форум да се изсипе у нас! Ама първо елате до Русе 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: 15 Юли 2008 22:27
ASDF написа: XtAsY написа: Кога ще е купона ? Искам целия форум да се изсипе у нас! Ама първо елате до Русе  не го казвай, доста сме луди днеска абсолютно никаква работа, по едно време взех да се чудя дали е добре да продължавам да стоя там, при условие, че ми плащат за неправене на нищо.съвестта един вид заради бербатов си бях сложил лента на МанЮ и нз по ква логика в хотела се изсипаха някви мн луди фенове целите в синьо на челси...все едно отиват на мач оказаха се фенклуб от румъния та имах една ситуация връзвайки лентичката за олинклузива се опитвам да скрия лентата на МанЮ на същата ръка с която връзвам та тва ми беше интересното за деня после се разхождах с едва аверка по цяяяяяяяяяяяяялото крайбрежие и май май съм поизгорял...абе като пиле на грил съм направо
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Юли 2008 22:49
Опитите да събера хора за купон на вилата завършиха със сериозен неуспех. Около 50% са се депресирали заради предстоящи/минали изпити, 40% са се преуморили от работа (ей, страшно е изморително в тия офиси!) и едва 10% се навиха. Аман от пенсионерски истории!
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Юли 2008 22:55
Деник, ако дойда у вас ще те рейп
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
хора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 10:48
Аз пък ако дойда до вас, ще си храчиш кръвясалите зъбаци.
___________________________________ Summoning his cosmic powers And glowing slightly from his toes His psychic emanations fly
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 11:20
Утре тя се връща .. Една голяма точка на моткането по центъра с бира в ръка с подобни на мен отрепки и тотално неебателното отношение към неколкодневна брада и неколкоседмична коса. Довечера си тегля един нож и на двете, изкарвам ризите и цаките, зареждам аудито с бензин докъдето ми стигнат парите и взимам една роза. А, и спортекс^^
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 11:38
Ебати баналния.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
хора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 11:44
С мен никога не се е отнасял така.  п.п. щех да затепам 3 циганьорки пред магазина 
___________________________________ Summoning his cosmic powers And glowing slightly from his toes His psychic emanations fly
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 11:56
Existence написа: slim_k написа: Я някой ако може да предложи някакъв приемлив вариант за летуване на Созопол ... Става въпрос за някоя квартирка, от по евтините, на която да ви се намира телефонче и даже ако е възможно някви снимчици и т.н. То там има разни семейни хотелчета, доста частни хазяи, та ако се сещате за нещо ... Че аз като че ли точно в Созопол ще ходя на море, все не мога да го запомня. Та там разглеждахме доста оферти и има разни по 10-15тина левчета много приятни. По-късно вечерта мога и да успея да ги изнамеря и да ти дам линкове, понеже мен само ме питаха "харесваш - не харесваш", не съм търсил лично. Ми ако все още не си забравил и не ти е проблем ще съм ти благодарен ако пейстнеш туй онуй ... 10тина - 15 е добре, ако имаш и такива които леко надвишават също не е лошо да ми ги кажеш 
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 11:59
хора написа: п.п. щех да затепам 3 циганьорки пред магазина  Аз вчера! Турям си багажа в автобуса и тия се струпаха да направят суматоха уж да питат нещо шофьора, а една се опита да пребърка всички сакове и чанти ( доле у ''багажното'' на рейса ). После има ''БЕГА ОТТУКА МАЙКА ТИ ДЕБА'' и они бегат като мишки 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 12:19
Кире the gispy slayer? 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 12:34
Warcraft III: Турски Бор.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 16 Юли 2008 13:49
Fenrir написа: Кире the gispy slayer?  Официалният екзекутор на братството. Няма как.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|