Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 15 Юли 2008 10:52
DennisEverything? написа: всеки си има мнение,ама хубаво е то да е защитено зад аргументи,а не само от това какво си чул да слушат малките деца от твойто даскало на джиесемчетата.
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 15 Юли 2008 11:26
DennisEverything? написа: I_Hate_Noise написа: да беше близо и аз бих отишъл на бонобо и пендулум малко така  нема лошо... Се едно знаеш кои са Pendulum... еми хубаво, щом си казал че не знам, не знам 
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 15 Юли 2008 13:16
Blue написа: И кои са? Имат една известна песен, Blood Sugar ли, как беше... Всичко останало е баластра, за да си продават дисковете. Ооооо, Блу, в каква грешка си... поне 10-12 техни тракчета имам в плейлиста, а далеч не съм им фен. Доста добри изпълнения, макар че май последните им са някак по-комерсиално ориентирани, не са така агресивни. Поздрав с един техен трак, който на компа ми се зове просто propane.mp3
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 15 Юли 2008 13:39
indeedhewas написа: Blue написа: И кои са? Имат една известна песен, Blood Sugar ли, как беше... Всичко останало е баластра, за да си продават дисковете. Ооооо, Блу, в каква грешка си... поне 10-12 техни тракчета имам в плейлиста, а далеч не съм им фен. Доста добри изпълнения, макар че май последните им са някак по-комерсиално ориентирани, не са така агресивни. Поздрав с един техен трак, който на компа ми се зове просто propane.mp3 Типично. На теб ти имам някакво доверие, дай нещо от ютуб да чуя...
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 15 Юли 2008 13:42
Pendulum utube channelПрослушай няколко трака, може да намериш някой по-индъстриъл звучащ и да те хване. А и като си на тая вълна си дръпни нещо на Cooh или Ogonek, диви са.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 17 Юли 2008 23:46
Морт написа: иначе с транспорт и всички допълнителни дребни разходи излиза към 150лв, който не ми се дават за толкова малко -за тези пари- музикално събитие. Е то ако билета за тва само е 90,не знам как сичко щи излезе 150..
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 18 Юли 2008 00:49
Честно казано не съм го смятал колко точно ще бъде, но 90лв билет, 25лв влак. Тъй като е на плажа и 90% от музиката ще е през нощта => палатки, отпадат квартири и т.н. (освен за глезли). Останалото е храна. За тридневния фест на кътина храната и консумативите на 5 човека излезнаха около 100лв, без да сме се стискали особено много, за сам човек и около 30-40 биха били напълно достатъчни. Ето ти ги 150лв. От друга страна е море, в Бургас е, не е в пущинака, откъснато от света, така че ще има поне още 100ина лева разходи.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 27 Юли 2008 09:36
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 27 Юли 2008 09:56
Това сигурно е една голяма глупост.Защо я правят?Всички знаем как на фестивалите се избират най-добрите.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 27 Юли 2008 12:16
А какво търсят The Sisters of Mercy на това... събитие?!!
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 27 Юли 2008 13:37
Nordvargr написа: А какво търсят The Sisters of Mercy на това... събитие?!! Нали МТВ ще там :Д ще покажят талант :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 27 Юли 2008 16:37
I_Hate_Noise написа: Dani Filth имал расти, ахахахах...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 27 Юли 2008 16:51
Бах му майката, тъкмо си помислих че някоя свястна група ще ми дойде на крачета в Бургас, и те да извикат Кредъл...
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Festival]Spirit Of Burgas Публикувано на: 27 Юли 2008 19:05
Мене още ме кефят някой песни на Cradle  Не бих отишъл на техен концерт не защото са педали, ами щото като съм им гледал live изпълнения просто не могат да свирят...
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|