Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 26 Май 2008 22:57
Мненията ни по въпроса се различават ... Аре Whole lotta love (добре че ме подсетихте да си я дръпна) пак горе долу бива (макар че не мога да я изкарам много правилно лично аз), ама Call of Ktulu ? Аре ако искаш и цялата Creeping Death ? Все едно да изкарваш девета симфония с пръдни ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 27 Май 2008 05:40
Спора по тоя начин е безмислен, като се съберем да посвирим ще ти покажа
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 27 Май 2008 20:18
Записах я най-после. Качеството не е най-доброто, но като за първа битка със звукозаписната техника се представих на ниво. Дори вкарах малко бас накрая. Простете ми за вокалите, но толкова си мога!Дано и Дист ми прости, че пея на този гнусен подчовешки език, но се наложи. Lednick - "Jeune et con"Encore un jour se l?ve sur la plan?te France Et je sors doucement de mes r?ves je rentre dans la danse Comme toujours il est huit heures du soir j'ai dormi tout le jour Je me suis encore couch? trop tard je me suis rendu sourd Encore
Encore une soir?e o? la jeunesse France Encore elle va bien s'amuser puisqu'ici rien n'a de sens Alors on va danser faire semblant d'?tre heureux Pour aller gentiment se coucher mais demain rien n'ira mieux
Puisqu'on est jeune et con Puisqu'ils sont vieux et fous Puisque des hommes cr?vent sous les ponts Mais ce monde s'en fout Puisqu'on est que des pions Contents d'?tre ? genoux Puisque je sais qu'un jour nous gagnerons ? devenir fous
Encore un jour se l?ve sur la plan?te France Mais j'ai depuis longtemps perdu mes r?ves je connais trop la danse Comme toujours il est huit heures du soir j'ai dormi tout le jour Mais je sais qu'on est quelques milliards ? chercher l'amour Encore
Encore une soir?e o? la jeunesse France Encore elle va bien s'amuser dans cet ?tat d'urgence Alors elle va danser faire semblant d'exister Qui sait si l'on ferme les yeux on vivra vieuxГруб превод от моя милост (франкофоните да ми простят): Изгрява нов ден над планетата Франция И аз бавно изплувам от сънищата и се връщам в танца Както винаги часът е 8, спал съм цял ден Отново си легнах твърде късно, (???) Отново
Поредната вечер, в която ние младите ще се забавляваме, защото нищо няма смисъл Ще танцуваме, ще се правим на щастливи После ще си отидем кротко по леглата, и утре нищо няма да е по-добре
Защото сме млади идиоти Защото те са стари глупаци Защото хора измират под някой мост А никой не го е грижа Защото сме просто пионки Доволни сме да коленичим Защото зная, че някой ден ще полудеем
Изгрява нов ден над планетата Франция Но аз отдавна съм изгубил мечтите си, познавам танца твърде добре Както винаги часът е 8, спал съм цял ден Но зная, ние сме няколко милиарда, които търсят любовта
Поредната вечер, в която младите ще се забавляват в това тревожно време Тогава тя ще танцува, ще се прави че съществува Кой знае дали ако затворим очи, ще живеем по-добре
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 27 Май 2008 20:25
Ледник написа: Записах я най-после. Качеството не е най-доброто, но като за първа битка със звукозаписната техника се представих на ниво. Дори вкарах малко бас накрая. Простете ми за вокалите, но толкова си мога!Дано и Дист ми прости, че пея на този гнусен подчовешки език, но се наложи. Lednick - "Jeune et con"Encore un jour se l?ve sur la plan?te France Et je sors doucement de mes r?ves je rentre dans la danse Comme toujours il est huit heures du soir j'ai dormi tout le jour Je me suis encore couch? trop tard je me suis rendu sourd Encore
Encore une soir?e o? la jeunesse France Encore elle va bien s'amuser puisqu'ici rien n'a de sens Alors on va danser faire semblant d'?tre heureux Pour aller gentiment se coucher mais demain rien n'ira mieux
Puisqu'on est jeune et con Puisqu'ils sont vieux et fous Puisque des hommes cr?vent sous les ponts Mais ce monde s'en fout Puisqu'on est que des pions Contents d'?tre ? genoux Puisque je sais qu'un jour nous gagnerons ? devenir fous
Encore un jour se l?ve sur la plan?te France Mais j'ai depuis longtemps perdu mes r?ves je connais trop la danse Comme toujours il est huit heures du soir j'ai dormi tout le jour Mais je sais qu'on est quelques milliards ? chercher l'amour Encore
Encore une soir?e o? la jeunesse France Encore elle va bien s'amuser dans cet ?tat d'urgence Alors elle va danser faire semblant d'exister Qui sait si l'on ferme les yeux on vivra vieuxГруб превод от моя милост (франкофоните да ми простят): Изгрява нов ден над планетата Франция И аз бавно изплувам от сънищата и се връщам в танца Както винаги часът е 8, спал съм цял ден Отново си легнах твърде късно, (???) Отново
Поредната вечер, в която ние младите ще се забавляваме, защото нищо няма смисъл Ще танцуваме, ще се правим на щастливи После ще си отидем кротко по леглата, и утре нищо няма да е по-добре
Защото сме млади идиоти Защото те са стари глупаци Защото хора измират под някой мост А никой не го е грижа Защото сме просто пионки Доволни сме да коленицим Защото зная, че някой ден ще полудеем
Изгрява нов ден над планетата Франция Но аз отдавна съм изгубил мечтите си, познавам танца твърде добре Както винаги часът е 8, спал съм цял ден Но зная, ние сме няколко милиарда, които търсят любовта
Поредната вечер, в която младите ще се забавляват в това тревожно време Тогава тя ще танцува, ще се прави че съществува Кой знае дали ако затворим очи, ще живеем по-добреКАЗВАЙ КОГА ЩЕ СВИРИМЕ БЕ ГЬОН???
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 27 Май 2008 20:31
ЕВАЛА !!!!Звучи страхотно! Между другото, пееш много добре Айде да посвирим де! Пиши лично за телефон да се разберем, примерно другата събота/неделя (може и през седмицата ако не съм на работа)... Сериозен съм, дай да посвирим ЕДИТ : Пуснах я на repeat
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 27 Май 2008 23:09
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 28 Май 2008 10:29
Ледник, страшно добре пееш брат! Дори накара най-омразния ми език (с извинение към франкофоните) да прозвучи добре!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 28 Май 2008 13:11
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 28 Май 2008 14:23
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 30 Май 2008 12:45
Ще има ли свирня тоз уикенд? Ще ми е убер приятно да се съберем хора и всичките с китарки
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 30 Май 2008 13:01
Аз само трябва да видя в неделя от колко до колко ми е матурата, и след това може да подрънчим заедно. Ама дайде да е някакъв по-"хладен" час, че не ми се виси в парка на 30 градусова жега. Иначе Човек ще идва от Перник или където там беше в понеделник или вторник. Не знам дали ще може да се завлече през уикенда.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 01 Юни 2008 23:11
Вижте темата за празника на PCM ( "PCM събор" или нещо такова ) ... Според мен е добър повод да замъкнем китари в Заимов и да подрънчим а ?
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 02 Юни 2008 09:06
Аз останах без глас от Balkans Paintball Cup , а и емоционално преживявам втори път турнира, та ако искате вторник - добре, ама днес... без мен :Р А за 14-ти... Слим, на 15-ти ми е РД-то, та по-скоро няма да дойда...
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 05 Юни 2008 05:36
Ледник, очаквам още включвания Другия път си вземи и баса с некав начин за захранване, че да опънем едно качествено бичене
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 13 Юни 2008 15:00
Върви ли свирнята бе момци? Утре на срещата освен мен и Ледник кои други ще си замъкнат китарите за да посвирим малко?
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 01 Юли 2008 12:57
Лятото дойде и повечето хора имат свободно време като няма даскало. Бачкането при мен си продължава но викам дайте да се сберем таз седмица да посвирим в борисовата примерно Идеи за ден?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 01 Юли 2008 12:58
Saren написа: Лятото дойде и повечето хора имат свободно време като няма даскало. Бачкането при мен си продължава но викам дайте да се сберем таз седмица да посвирим в борисовата примерно Идеи за ден? Аре другата. с Ледник ще ви издухаме
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 01 Юли 2008 13:11
Някъде около 15-ти юли ще съм в София за няколко дни, викам тогава да се сберем и да ви покажа малко агро рифове
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 01 Юли 2008 13:54
Какво бе, юде ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 01 Юли 2008 14:02
Кире,не гледаш ли,че тва е Алми?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|