Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 23:31
Ей до сега рутих на Синс оф солар емпайр, сега слушам Лил Скрапи, малко чат в скайпа и после легане. 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 23:47
XtAsY написа: Ей до сега рутих на Синс оф солар емпайр 1vs1? 
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 01:18
Чакам Diablo III и цъкам WoW.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 10:30
Баба ми дойде и днеска цял ден ше кисне, а аз искам да ударя една чикия... 
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 10:33
Денят ми започна с тема по биология.  .......и ще продължи с още една......след което смятам да си легна. x_X
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 10:38
Цялата ми душа знае, че трябва да изригвам с математика, но всъщност се занимавам с куп глупости. След час отивам за билети за феста.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 10:42
6.00, копелета!!! Кой е мастъро, а? Лелееее, вчера бях на купон с класа ми в един ресторант и класната ме обяви за единствения мъж и Dancing Queen  И ся се връщам и гледам, че сте изкопали от гроба моята легендарна ъндед фимейл елф тема.  Евала ви, накарахте ме да се посмея. Иначе 4 дни бях на екскурзия в Родопите, там беше ебаси якото. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 13:22
Гледам как котката ми си ближе ташаците и се депресирам защо не мога и аз.
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 14:08
pure pwnage написа: плановете тва лято са ми да си бия чекии и да играя wow Е това е!
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 17:35
От около 7-8 месеца се държа културно и в нас музика слушам почти само на слушалки или на говорителите на лаптопа. Голямата аудио система седи в един познат и се асемблира само за купони и open air-и. Но от няколко дни едно гадно копеленце ми бичи с отвратителните си чалгии и долнопробни бг рапове и днес чашата просто преля. ВЗЕМИ ТОЗИ САУНД КУЧКО. Единствено е малко кофти за съседите, които са на сериозен кръстосан огън, но чалгатронът горе просто няма шанс срещу 1 киловат озвучителна мощност 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 18:13
Или аз нещо бъркам, или вадиш озвучение колкото за цяла дискотека ! 
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 18:27
Бъркаш. Дискотечното озвучение стартира от около 3-5кВ за много малки клубове и стига до около 60 (има и ексцесии от по 100кВ, но те са доста редки изключения). Така или иначе е това:  Двете каси са по 400 вата, малките колони са по ~100. Прозорците скърцат, а съседите пищят.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 23:12
Е не....... бяхме днес с нашите на някакво заведение, но по-непретенциозно такова... и.. ни Rick Roll-наха по радиото (тоест цялото заведение беше рикролнато) 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 23:23
кво било заведението
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Юли 2008 23:29
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Юли 2008 00:31
Морт, познато ми е това с чалгарчето. Аз имам такова същество под мен. И с цялата си наглост ги бичи до дупка с някакви примитивни бг колони. Аз му врътнах баса на креативките и апартамента взе, че завибрира. Издържах около минута, след като стъклата почнаха да потракват заплашително, го спрях. Отдолу не се чуваше нищо след това.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Юли 2008 00:41
Аз пък съм в кооперация и нямам такива проблеми със съседите. Всъющност , аз съм Господаря ама до сега не съм чул да се оплакват освен на тази Нова година всички като бяхме адски пияни и надухме съраунда на макс, ама то май от съседната къща са се оплакали а не от горе или долния етаь.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Юли 2008 02:51
Пак стана четири часа, майка му стара. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Юли 2008 14:02
Свърши. Отново под знамената. 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Юли 2008 15:06
Аз треа да намеря някакъв светен субуфер (или както се пише...),щото имам две 30-ватовки, обаче горсепоменатото нещо се счупи, а без него не щат да бачкат...
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|