Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юни 2008 21:26
еми нз спи ми се, взех си нови очила, ся някво момиче й пускам малко фитила после ще я разкарам, утре мислех да ходя на плаж пък то заваля
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юни 2008 22:26
Вчера изгледах "Ефектът на пеперудата" - наистина беше страхотен, 10х :- ) Досега пък гледах "V for Vendetta" отново. Ебах му якият филм! V !
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юни 2008 22:31
мене ми се гледа нещо от сорта на Суперяки
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юни 2008 22:32
годината минава твърде бързо.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 29 Юни 2008 00:26
reconnect написа: Днеска Самочет, и още 3ма пича дойдоха в стаята ( с пияно ), донесоха китара и си свирукаха МИШО, МИШО !  КЕН ЛИИИИИИИИИ ТУЛИБУДИ БУДАУЧУУУУУ !Ааа епик !!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 29 Юни 2008 00:28
Слушам някакви блек метъли, чатя и мисля да лягам след малко...ю оувър и аут
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 08:19
Изядох половин тенджера боб с лук вчера и сега правя мазало!!!
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 10:21
Се готвя за Мулай Джорнинг аз!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 11:04
Се готвя за Меноуор концерт аз! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 11:16
The Chameleon написа: Се готвя за Меноуор концерт аз!  Мърсен мърсник!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 13:09
Върнаах се от морето. Един ден преди джулая  А ще мога да отида пак утре следобед. След джулая 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 13:54
Три дни под редсе напивам , като смятам днес да станат 4 , само дето незнам 'де ще му излезе краят : / . Стомахът май ми се е продънил и всичките ми черва са на топка . Дано не ги издрайфам .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 14:24
Доста съм нервен днес и без причина, се държах гадно с много добра приятелка.Сега угризенията на съвеста ме карат да с ечувствам още по-кофти и се чудя как да й се извиня.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 15:18
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 16:33
Щастлив съм, защото един проект, по който работя е към своето привършване и много скоро ще можете да го видите 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 17:31
Аве що е толкова пусто по тва време  Спите ли, кво правите?
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 17:42
5,52 biatchez (даскала по ИТ да ми лапа патката, btw) Нямах нет няколко дни. Нема бачкане. Тази седмица почивка, от другата учене. :
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 21:29
А така. 5.73 съм аз, но не пиша зат'ва  Отивам до Румъния, копелета! На Карпатите по-точно. Един пич от другия клоас ходи вече 3 години там, казва че е размазващо - басейни, сателити, зали(компютърни и спортни) - егати кефа  10 дена в рая 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 22:18
аз съм 5 утре отивам да си избирам стая за персонала в иначе 4 звездния хотел, къето ще бачкам...препоръчайте кво да си искам кви пари са тия 10 дена в румънския рай
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 30 Юни 2008 22:50
200 лева макс. Даскалото плаща останалите 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|