Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 20:27
9 дена до ManOwaR!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 20:29
Vermic написа: 9 дена до ManOwaR! Дразниш ли ме бе :Д? И тоя път няма да се ходи :/... слаб успех... заслужих си хо....
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 20:31
reconnect написа: Vermic написа: 9 дена до ManOwaR! Дразниш ли ме бе :Д? И тоя път няма да се ходи :/... слаб успех... заслужих си хо.... Еми аз кво да ти кажя и тази година ще се ходи!!!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 20:32
Ебаси якото, жегата става все по-непоносима и по-непоносима. Усещам как изпадам в летаргия, нямам желание нищичко да правя. Уморен съм, но не мога да заспя, лежа и ми е неудобно . . . ебаси якото, к'во да правя, бе? -.-
Но днеска бях на даскало! 26. юни, предпоследен учебен ден и познайте какво? Правих контролно по химия ^.^ Що пък не? Й ебем мамицата на даскалицата, писах глупости, закръглях нарочно най-грешните отговори (наркотиците имат защитна функция, мдам :Д), а на гърба на листа писах глупости! ^.^
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 20:36
Мани, при мен химичката искаше да ми остави 5 и ме разкара по целия материал, ама й ебах ма'ата - всичко си знаех. ;р
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 20:37
На всичките даскали им ебах мамата, ама завърших годината, а по биология имам 6. Тва е важното :Р
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 21:29
От мързел не ми е до работа, деба. Сега сканирам чертежите, а тези на кад-а ще ги драскам колкото да излизат. Да си прави сметката архитекта какво е искал. След седмица съм в отпуск.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 22:09
Duke написа: От мързел не ми е до работа, деба. Сега сканирам чертежите, а тези на кад-а ще ги драскам колкото да излизат. Да си прави сметката архитекта какво е искал. След седмица съм в отпуск. С какво точно се занимаваш ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 22:15
Чертаене и визуализации.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 22:49
Vermic написа: 9 дена до ManOwaR! Вермо,мамка ти... Аз пак няма да мога да отида...
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 23:15
Disturbed написа: На всичките даскали им ебах мамата, ама завърших годината, а по биология имам 6. Тва е важното :Р Аз и по биология, и по химия имам, и по ЗИП химия, и по английски, и по английска литература, и по немски имам 6. По другото имам 3.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 23:21
^^^ Ти си могъщ. Мен не искат да ме изпитва по български за 6, защото пиша грозно. 
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 23:23
WHAT?!? 9000??!?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 23:24
Nadja написа: WHAT?!? 9000??!? ВТФ значи 9000 
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 23:28
Billie написа: Nadja написа: WHAT?!? 9000??!? ВТФ значи 9000  IT'S OVER NINE THOUSAND!!!!!!!!!!!
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 26 Юни 2008 23:29
Krieg написа: Nadja написа: WHAT?!? 9000??!? IT'S OVER NINE THOUSAND!!!!!!!!!!! WHAT?!?!?!? NINE THOUSAND!?!?!?!?!?
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 07:28
Днес ще скипвам училище !
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 08:51
Nurgle написа: Днес ще скипвам училище ! Е, не брат !
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 13:13
Краааааай!Свободааааа! Най-после!Раздадоха ни бележниците,казаха ни там някоя псевдомъдра дума и ни разкараха. Тази вечер ще се напия.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 13:18
5.18 успех за тая година, общо казано последните сед съм ходил на даскало за да се събера с другите и да пия бира...summertime!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|