Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 16:27
Existence написа: http://www.kamenitzafanclub.com ? Еми това е фен сайта а на мен ми трябва сайта им където може да се намери информация за играта свързана с билетите за металика тей като вече ми остават само 2 букви и ще имам цялата дума а не знам какво още трябва да правя за това ми е.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 16:45
Не ми отваря изобщо kamenitza.bg , пише някакви глупости, друг сайт. Странно 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 17:08
Existence написа: Не ми отваря изобщо kamenitza.bg , пише някакви глупости, друг сайт. Странно  Защото няма такъв сайт иначе сайта на каменица е kamenitza.org който изобщо не го отваря :С
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 19:01
А едно време беше левче 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 19:22
Откога има "пръжтесеестествено" на две места на "Раковска"? Или съм назад с форумния фолклор
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 19:34
InBev е компанията-приватизатор на Каменица. InBev е формирана от марките Хайнекен и Кока Кола  едит: http://www.inbev.com/go/brands/brand_po ... enitza.cfmА иначе не знам кое се води официален сайт на Каменица :/
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 16 Юни 2008 14:54
Днес цял ден смърдя на пот. 
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 16 Юни 2008 16:13
Баси и скъпотията по таз Византия.2 евро за една бира. Жега ли ви е?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 16 Юни 2008 20:34
До към 16 часа беше ужасна жега, след това е приятно хладно. Сега е супер за навън, жалко, че имам работа, иначе щях да излеза. И защо мислиш, че 2 евpо е много за една бира?  Сладоледа виж колко е.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 16 Юни 2008 20:43
Ебати баскета разцъках. 30+ rebounds 2 pts над 70% успеваемост По мои груби сметки, де. По история 6ца, хем че почти нищо не бях писал за Раковски. Трябваше да пусна еврофутбол...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 16 Юни 2008 20:52
Zoidberg@ : ахахаха, да не броиш за борба да я хванеш след като ти вкарат кош  ;р
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 16 Юни 2008 22:02
Абе момци ( и тук там гърли  ) някой да има идея от каде да дръпна Смелс лайк тийн спирит ? Нещо не я вади от датата ;Д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 16 Юни 2008 22:06
Точно в датата я има, ще ти я покаже когато се от-бъгне xD
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 16 Юни 2008 22:12
Е горе долу кога става това ? В момента пак не вади нищо , баси шитнята.
EDIT: Ъ , фак аз съм я имал xD
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 17 Юни 2008 00:18
Втора поредна безсънна вечер 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 17 Юни 2008 11:05
Спечелих тениска от капачките с надпис М-Е-Т-А-Л-И-К-А ;о  На гърба пише "Металика на живо в София 25 Юли 2008" :О
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 17 Юни 2008 12:38
човeк написа: Zoidberg@ : ахахаха, да не броиш за борба да я хванеш след като ти вкарат кош  ;р Сериозно, играх много добре 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 17 Юни 2008 13:03
Сега като ми заговори за баскетбол ме хвана една носталгия. ;( И като си видях екипите... защо трябваше да се отказвам (щях да стана звезда) ;( . Много ми се приигра и смятам веднага щом свърша даскало, да разцъкам стрийт с хоумитата. 
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 17 Юни 2008 14:02
Ям спагети , пия бира , играя УоУ трепач засега ! :Д
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 17 Юни 2008 14:06
След час и половина съм на урок по химия. Утре съм втора смяна,'щото зайците имат изпит по английски и чаовете ще са по 20 мунти. ^^ Най-сетне ще се наспя.От месец насам, дори уикендите, не мога да се наспя и излежавам.Зает човек съм. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|