Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 14 Юни 2008 16:38
Намерих си Наруто хентай и в момента го дърпам.^^ Мисля да изтегля и някакво аниме, последвано от игра(шибаните близнаци на PoP:T2T вече 4-5 пъти се опитвам ги убия  ) P.S [5:10:32 PM] MakeMySoulFly каза:e....shtom ne si biesh 4ekii za kvo go gledash toq hentai [5:12:44 PM] Fenrir каза:удрям си душевна чекия [5:13:08 PM] MakeMySoulFly каза:e dushevniq ti kur ne se li namira na sashtoto mqsto? 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 14 Юни 2008 16:53
Искаш ли съвет как да ги биеш тия на T2T ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 14 Юни 2008 17:24
Sirius, благодаря за книгата, ама вече съм учил по едни измислени лекции и ще стане каша. Иначе за социологията, поне по мое мнение и естествено от малките ми наблюдения - скучни и сухи лекции. Сега чета някакви пищови и хич не съм очарован, но казват, че се изкласвало, ще видим с моята "подготовка...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 14 Юни 2008 17:35
Squiz написа: http://a.img-dpreview.com/news/0401/PMA/Nikon/sb600.jpg
Наех туй животно.Довечера ще е голямото снимане на мацки.Пожелайте ми успех! Верно бе, кога ще видим малко естетическа фотография..? 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 14 Юни 2008 20:27
8:30 - 15:30 дали не ми ебаха майката с тоя изпит образно казано
некой нагоре беше писал нешо от рода да се идентифицира и да кае дали стаа въпрос за същото _ ФЦЕ брат 31 СОУ гео милев блабла ?
ако да коя стая беше ако не боли ме :Д
БАХ ралтата .. поне хоих до онва с соевата храна и нагънах малко .. не бех от доста отдавна , а то си требе
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 14 Юни 2008 20:54
баси скуката...партитата почват чак след две седмици , до тогава ще се гледа тъпо.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 14 Юни 2008 20:56
Направи си интересно бе, мой. Изсери се пред вратата на съседа, например.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 01:09
спи ми се като нз кво , ама на пук няма да си легна. ше покисна още малко в нета после ще гледам нещо ебал сам го няма да спя
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 01:40
Снимането беше невероятно.Много мацки, много кадри, много готина вечер.А и ми дадоха 50лв за труда  Един от кадрите Най-лошото нещо обаче се оказа, че aftershock-а е 7лв в Sinners, където бях  Та дръпнах само 2...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 08:22
Къде си бил ? Тази коя е ? Ужасно много ми прилича на една съученичка 
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 12:05
Ебахти афтършока... При нас в Маскара, където си е скъпарщина, е 3.50.... Не ме допуснаха на дипломна защита, защото закъснях с 6 минути  . Ще цитирам един подпис МНОГО МРАЗИМ! Наказателна дипломна комисия на 17ти 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 12:35
Mорт написа: Ебахти афтършока... При нас в Маскара, където си е скъпарщина, е 3.50....
Къде си ти? При нас нормална цена е 3 до 4лв, като най-евтин е в Blaze - 2.60...Или поне където съм поглеждал зените са такива.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 13:16
Squiz написа: Mорт написа: Ебахти афтършока... При нас в Маскара, където си е скъпарщина, е 3.50....
Къде си ти? При нас нормална цена е 3 до 4лв, като най-евтин е в Blaze - 2.60...Или поне където съм поглеждал зените са такива. блейз e адски чаровно, ако си с момиче ^^ там буквално се размазваш с тея изолирани места и дъъълги възглавници и там за първи път чух репликата "митко, в заведение сме". иначе, скуиз, афтършок в габа бар препоръчвам горещо:)) бтв, понеже си запознат с региона, в Билкова нямаше ли също афтършо? Че барът им е доволно пълен, макар че най-тежкото, което съм пил там, е било някаква бира.
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 13:20
Аз може да съм запознат с региона, ама Билкова къде точно е? Иначе в белейз с компания или с мацка, винаги така съм се разпльокал, че направо срам 
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 13:29
Малко преди ъгъла на Шишман и Солунска, пада се отдясно, ако идваш от Народното събрание, в една стара къща с двор оптпред. Имаше закачен знак на Турборг или Хайнекен, ще те излъжа. Вечерно време винаги има доста хора, насядали отвън и понякога един от тея хора съм и аз ^^
ААа, сега се сетих и за още едно в региона - Родерик, кафето на Седмо ^^
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 13:49
В Билкова имаше преди, барът между пряката на "На тъмно" и Гурко. Слиза се надолу. Билкова, защото преди е имало Билкова аптека. Аз съм в Маскара, защото там бачкам. Клубът под операта. И е предоволно скъпо 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 14:48
До сега играх Дедовото, сега се чудя дали да не излезна на някъде
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 14:51
dj XtAsY написа: До сега играх Дедовото, сега се чудя дали да не излезна на някъде Излез, бе, излез! Be free! Излез и за мен, да не се чувствам затворен...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 16:21
Моля за подкрепление! http://www.kamenitza.bg/Как ви отваря този сайт? И може ли някой да ми каже саита на Каменица?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 15 Юни 2008 16:26
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|