Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 13 Юни 2008 00:38
Ледник написа: MOAR RAPE PLIIZ ! Аре вее, откъде е таз мацка ?!?!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 13 Юни 2008 11:51
@High_voltage, ахах, добро, добро. :Д
Иначе, не знам дали някой от форума го е схванал това 2-рото ( включително и мен , разбира се.. :ДДД )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 13 Юни 2008 13:38
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 13 Юни 2008 18:43
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 13 Юни 2008 19:45
The Chameleon написа: MOAR RAPE PLIIZ !
Аре вее, откъде е таз мацка ?!?! http://www.youtube.com/watch?v=vF3XkLir ... re=relatedПонякога ме плашиш. И покрай слабото си общуване с теб започвам да плаша и себе си.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 13 Юни 2008 19:55
Ледник написа: The Chameleon написа: MOAR RAPE PLIIZ !
Аре вее, откъде е таз мацка ?!?! http://www.youtube.com/watch?v=vF3XkLir ... re=related Понякога ме плашиш. И покрай слабото си общуване с теб започвам да плаша и себе си. Нз от каде е ама е по плоска от дъска резана с флекс от маистор дърводелец
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 13 Юни 2008 21:29
Някой знае ли от кой филм е?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 13 Юни 2008 22:02
Kamelot написа: Нз от каде е ама е по плоска от дъска резана с флекс от маистор дърводелец Тя няма и 13 години, ебасье.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 14 Юни 2008 00:48
Спокойно, Камелот. И аз като бях на твойте години си мислех за големи цици. Може и да няма 13, но по дяволите.. как е възможно това момиче да е толкова сладко и дори да не е азиатка ?! ( не е нали ? о.о ) .. Сигурно е от розовата коса ?? ?! Мерси, Ледник! Имах възможността да й видя розовите гащички. ЕДИТ : Name -> Julianna Rose Mauriello . EDIT 2 : Оф, аре ве : Julianna Rose Mauriello (born May 26, 1991[1]) ... Та тя е на 17 години, she's almost legal EDIT final : Поолекна ми, нещата са снимани преди години.. http://img.tomatone.net/big/JuliannaRos ... aniefr.jpg <- да живее фотошопа.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 14 Юни 2008 01:04
Ледник написа: :!: :!: :!: http://www.youtube.com/watch?v=P0CHAZJr ... re=related :!: :!: :!: И ти ли..? Това нещо Lazytown май нашумя напоследък... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Hitrusha
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 14 Юни 2008 01:49
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 14 Юни 2008 07:23
High_voltage написа: Hitrusha написа: http://www.nakuchetovgaza.com/ Нито в IRC го схванах, нито тука. Намека е че кучето е седнало отгорети ;С С това ю аре хиър под него. You Are A Pirate (Lazy Town) http://www.youtube.com/watch?v=3AzpByR3 ... re=related
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 14 Юни 2008 14:20
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 14 Юни 2008 22:45
Vargg написа: И ти ли..? Нямам нищо общо с хамелеоновските извращения, точно затова се плаша, че ми минават през главата мисли, подобни на неговите. Иначе LazyTown си е хубаво филмче, поставя си за цел да възпитава добродетели у децата, а и главният актьор наистина е добър пример за подражание. Гледам филмчето с кеф. Tenacious D - сериалът: http://vbox7.com/play:8efc1f42
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 15 Юни 2008 08:33
Едни познати се хвеанали и направили т'ва. Idiot Wars
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 15 Юни 2008 08:55
Fenrir написа: Едни познати се хвеанали и направили т'ва. Idiot WarsМного ми насичаше, от линукса ли е? Иначе лол, ай гес, макар че нищо не можах да видя (или да чуя, нямах и колонки )
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 15 Юни 2008 09:14
Existence написа: Fenrir написа: Едни познати се хвеанали и направили т'ва. Idiot WarsМного ми насичаше, от линукса ли е? Иначе лол, ай гес, макар че нищо не можах да видя (или да чуя, нямах и колонки ) На мен си ми върви нормално.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 15 Юни 2008 09:52
Existence написа: Fenrir написа: Едни познати се хвеанали и направили т'ва. Idiot WarsМного ми насичаше, от линукса ли е? Иначе лол, ай гес, макар че нищо не можах да видя (или да чуя, нямах и колонки ) Късметлия си, че не си чул нищо Не ми е ясно защо говорят на английски, след като очевидно не могат...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 15 Юни 2008 10:04
"Дарт Вейдър" може,ама се лигави човека,а джедая в червено....ем' да - не може. Доста култово е неоговто "Майка ти ша иба!", на фона на "I feel the power!" и т.н.
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 15 Юни 2008 12:25
Fuck you, майка ти ще еба Добро е, само дето не ми хареса когато хваща меча за лазера, уж да блокне, но нали така ще си нареже ръката..
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|