Автор |
Съобщение |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 08 Юни 2008 16:04
dj XtAsY написа: Повече няма да играя теран срещу теран. Писна ми да следя кога ще ме нюкнат.  Е ти щом ги оставяш да се развият до нюк, значи си the best, баце 
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 08 Юни 2008 16:10
Аз не съм казал , че съм експерт.  Просто играя ей така да си пилея времето 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 08 Юни 2008 16:38
Снощи сънувах че отварят МакДоналдс в Русе  И аз ядох като свиня  Голям кошмар 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 08:12
Vermic написа: Снощи сънувах че отварят МакДоналдс в Русе  И аз ядох като свиня  Голям кошмар  Това е най-малкото, което можеш да сънуваш (за кошмари говоря) А азз отново съм на работа, този път 14 часа, не е ли прекрасно. Поне мога да си правя други глупости, ако не дойде шефката О.о Тогава уърк уърк уърк аааагх! И вали! И днес трябваше да си взимам дрешки, ама на...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 08:45
Вчера цял ден нямах нет, защото канебела е прекъснал отвън и направо щях да полудея... хубаво че имаше МотоGP, Формула1 и 2 европейски мача 
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 10:09
Абе, навсякъде ли в България се вика на края на хляба КРАЙШНИК (или КРАЕШНИК, дори не знам как се пише, никога не съм се замислял) ?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 12:00
Ми не (т) и в (д)Русе. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 12:08
Ми кък му викати и Руси ?
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 12:20
Във всеки случай не е хлЕб. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 17:57
Ей,Вермо,тамън си купих "Слепия в зоната".Книга за Чернобил. 
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 18:34
Nocturno написа: Абе, навсякъде ли в България се вика на края на хляба КРАЙШНИК (или КРАЕШНИК, дори не знам как се пише, никога не съм се замислял) ? Еми.. тука му се вика крайче или край.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 20:01
Хитрушо, русенци въобще не говорят толкова меко, колкото, примерно, в Стара Загора - питай ги тях самите.  Никога не съм разбирал защо всички им се подиграват, след като тук говорим триста пъти по-мйеку и по-селски.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 21:19
Онзи ден умрях от тъпотия и отидох на море. Кур. Дискотеките не работят още повечето, туристи има ужасно малко и времето е грозно. 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 09 Юни 2008 22:17
Bobakin написа: Ей,Вермо,тамън си купих "Слепия в зоната".Книга за Чернобил.  Това ще ти бъде отнето! ;р Иначе Ноктурно Култо отново е прав.Мда и му викаме край на хляба.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 10 Юни 2008 19:50
По рано днеска разбрах, че Juno Reactor ще идват Октомври и оттогава цял следобед им слушам дискографията. Ако им пропусна партито , ще се самонаеба!!!! Поздрав с God is God
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 11 Юни 2008 13:31
WHEN I SAY ANGER U SAY FIST !!!! AAAAAAAAAA!
btw Vermic добър хайинквизиторски аватар си ударил , евала!
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 11 Юни 2008 15:33
Морт, трябваше да пробваш със Слънчев бряг. Язък, че няма да мога да отида на Juno Reactor-a. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 11 Юни 2008 15:53
Аз пък края на този/началото на следващия месец ще ходя до Софията спец. за билети 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 11 Юни 2008 19:10
хелл фъцк Спука ми се баскетболната топка  Айде сега 30 кинта за нова, понеже имам много излишни ресурси 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 11 Юни 2008 21:11
Loyalist Scum ...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|