Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 09:07
Гипо, виж кога го е постнал бе Иначе от негова гледна точка, когато му се подигравате на него му става просто смешно какви сте злетаци.Забавлява се 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 11:21
еми да, носи си боклуците дето като погледнеш всеки циганин в краката ги има същите
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 11:34
Не ми се влиза за пореден път в тъп спор, но желая да отбележа, че всеки наркоман, който познавам носи същите ( но в по-лошо състояние ) обуща като ваще.И кво правим? Държа да отбележа и, че познавам доста хора, които от кецове са минали на обувки тип Highroller или подобни.Ама обратното никъде не съм го видял 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 14:18
Ами на това му се вика пропадане
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 14:26
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 14:36
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 14:39
Абе Squiz ти изобщо нормален ли си?  Искаш да кажеш, че тия галоши от снимките приличат на нещо ли? Аз не съм от хората, които на всякъде ходят по един и същи начин. Имам обувки за всякакъв случай. Едно са хубави и официални обувки, съвсем друго са тия неща от снимката... freak!!1
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 14:39
Пф, Скуизе, изкъртваш ме  Еми, браво на наркоманите- имат вкус. Да не говориме, че голяма част от кецовете са със силиконови постелки-> наркоманските стъпала са добре запазени. Което е хубаво. Сега отивам да си набия една шпага, щото явно изоставам с модата, да го еба...
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 15:04
Искам да кажа, че тези  тези  и тези  Обувки за мен са хубави ( като вторите определено не са every day ) - аз самият имам като последните и съм адски доволен - и са удобни и са красиви.Другите обувки на Ролъра и на мен не ми харесват.Но не заради друго, ами защото по принцип не харесвам високи обувки За мен вие не сте нормални да се носите с тази лайнеподобна маса, наречена sk8 shoe, но не съм тръгнах да храня наред колко сте смешни, въпреки, че мога ( не е конкретно за теб, Гипо ) Немъртъв пич...Ако си мислиш, че кецовете ви пазят по-добре крака от обувките, които аз нося се лъжеш  Никога не съм имал каквито и да е проблеми с краката, както и повечето ми приятели.Но сложа ли кец ми се запаряват, не са ми удобни и тн.А за вкуса...е въпрос на личен избор, за мен торбести дънки/джинси, черна фанелка с надпис и вече изброените кецове са толкова далеч от добрият вкус, колкото съм аз далече от стартовата решетка във Формула 1... Едитче - и все пак айде да не правим отново епик спора...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Вuddy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 15:14
В спора за кецовете няма да се присъединявам, че нямам време да споря със Squiz, но : Ако искаш да си гъзар, аджеба нещо такова няма ли да е в пъти по красиво и стилно от лайната на HighRoller?
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 15:20
На мен лично ми идва прекалено официално  Имам приятел, който ходи с такива обувки, изобщо се носи "бизнес" и какво да ти кажа...Не върви за 17-18 годишен според мен.Приятелят ми изглеждаше комично...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 15:59
 Само дето сега са малко по-мръсни 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 09 Яну 2009 18:36
наскоро си взех тези    със сребристите ивици
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 09 Яну 2009 18:55
Еми, аз си джапам с това:  
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
amora
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 09 Яну 2009 19:56
Скоро гледах в едно предаване (беше специално за обувките, имаше много специалисти и ортопед), та в него се казваше, че кецовете били супер вредни за стъпалото, защото били създадени за каране на скейт, били плоски отдолу, за да стоят стабилно на дъската и съответно нямали никакво качество на удобна обувка. Също така се казваше, че при прекалено дълго носене на кецове може да се получат деформации на стъпалото (примерно да станете дюстабан) и имаше нещо много гадно, при което кокалчето на палеца на крака ти се измества настрани (не е израстък ами самото кокалче се деформира и се измества навън, беше адски гадно). Сега и да почнете да ме замярате с камъни все тая  Така казаха специалистите! 
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 09 Яну 2009 20:01
Скоро кецовете ми с които карах почти година сдадоха багажа окончателно. Сега ходя с некви зимни обувки от миналата година дето са издръжливи. Други нямам. 
|
 |
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 09 Яну 2009 20:07
Buddy, точно така. Наистина това са си най-стилните обувки. На Хайролър единствено ми харесаха Ботичели-то. Но другите са ужас според мен. Но наистина ако някои иска наистина да се откроява от масата то тогава ще обуе такива обувки, ще сложи риза с бутониери, сако, стилен колан като този http://www.designerluxury.com.sg/images/products/ST707_300.jpg. И така, философията да си наистина стилен е голяма 
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 09 Яну 2009 21:15
етия стан смитки са гадни в мола имаме обаче версията със зелен език, изгл о добре иначе другите са култ
|
|
|
|
 |
Пени
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 09 Яну 2009 21:16
Till Lindemann написа: етия стан смитки са гадни в мола имаме обаче версията със зелен език, изгл о добре иначе другите са култ Точно с тях съм .Само, че не им намерих снимка.Ама си ги взех от адидаса до Валентината(New Yorkera), ако си от Варна де...
___________________________________ The World Is Yours...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|