Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 25 Фев 2008 16:06
Ебати педерастките обувки, сериозно...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Wong Fei Hung
|
 |
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 25 Фев 2008 17:23
Оставете детето на "мама и тати" да си поддържа фалшивото самочувствие, че е нещо по-различно от другите като има маркови галоши... Така само ще му го напомпате още - ignore и го оставяте да се заблуждава, като овчица пред заколение... Странно е това "мерене на пишки" състояние което се наблюдава у много народ напоследък - така е като харчат лесни пари, а не спечелени от самите тях - ще порастнат и ще махнат розовите фешънски очила... Споко само време им дайте...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 25 Фев 2008 19:54
Ауе, тоя не го ли баннаха?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 25 Фев 2008 20:07
Мухахаха написа: Ауе, тоя не го ли баннаха? АХАХАХА.. това бих го сложил в Темата с Бисерите, ама другите не биха го схванали... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 20:17
Ае да дигна култовата тема Днес си взех тея, в тоя цвЕт http://www.ecco.com/bg/bg/kolektsia/men ... /detail.doМн кефат 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 20:32
 Най-удобните кецове, които съм носил. Fun Fact: USA Price: $33. В Insomnia: 149лв.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 20:37
Обут съм с чорапи в момента
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 20:57
Обущаааа Наскоро направих една равносметка на обувките, които имам и се оказа, че са цели 6чифта. Черен висок Converse, тия Lakai-ки, тия на DVS, reef-четата ми, adio-то и BK.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 21:21
Винаги сам искал да го кажа - Цървулките са си най-яки затова стрете с тия безумни снимки! 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 21:57
ДЮД последните обувки ме интересуват откъде си ги взел кво им е точното наименование и ква пара са
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 22:31
Till Lindemann написа: ДЮД последните обувки ме интересуват откъде си ги взел кво им е точното наименование и ква пара са Като цена се връзват изключително тънки- 30лв, а качеството е много високо- вече година ги разпуквам от носене и не са мръднали. С тва обаче добрите новини почти приключват. Взех ги от Newcastle... за финал ще кажа, че на 10юли заминавам за постоянно, така че ще измислим нещо, ако си още навит(нямам намерение да изкарвам пари от трътговия, споко) 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 22:36
бахти кириската цена за такива добри обувки а точно конкретно марка и модел може ли да ми кажеш, щото аз вече имам човек там дето ще идва след месец и ще ми домъкне само ми дай тва инфо
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 23:03
British Knights е марката, а като модел не мога да се сетя... единствено знам, че slip-on се водят такъв тип чепички. Магазина, от който ги взех, е Sports World- дано поне тов ти помогне. Прати снимка на ЛС, като си вземеш 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 07 Юни 2008 23:11
еми човек, приказвах с тоя авер, освен, че ще ми потърси, ще вземе и за себе си щото били наистина яки и според него, в Лестър(откъдето е той) имало няколко такива магазини и каза, че ще ми потърси сега ако кажеш в английски пари колко са да го конкретизирам по добре цена няма да имаш
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 00:04
пича ми ги е намерил, имало само 42 номер нося 44 ама ще си изрежа ноктите и баба ще ги изпере на ръчната пералня и ще се отпуснат на разпродажба са а цената е още по-звездна 5,99 паунда http://www.sportsdirect.com/product-BK- ... 240051.htm
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 00:09
Добре, само не ми казвайте че някакви розови гуменки са стилни, освен ако не си ги носите вкъщи 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 00:11
ми ддз луд, в момента нещата са така, че си струват само обувки, които ниой друг няма пък и ми харесват, да
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 00:58
Лично аз предпочитам да нося някои вече пребанални класически Adidas с 3 черти от страни и нищо друго, отколкото тая гумена грозотия... нищо лично 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
N2O
|
 |
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: И все пак...кой с какво е обут Публикувано на: 08 Юни 2008 03:02
Highroller написа: Ето нещо ново... Абе ти във втора тема ли искаш да ти се смеем на ботушите и на галошите? Ти не просто нямаш вкус, ти си и мазохист!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|