Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Це-Се-Ка
Публикувано на: 05 Юни 2008 23:03

Ами какво се напиняте тогава ? И вие не сте стока. Май е време да обърнете внимание на футболните си качества а не на нещастието на ЦСКА.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 05 Юни 2008 23:04

Hitrusha написа:
Не знам дали си усетил, но съм те игнорирала и на скайпа и на Кю-то :)
Ако не си усетил - сега знаеш :)
Ама Попе, не се притеснявай. АКО викнат вас да играете после ние ще се подмокряме от кеф. Левски ще има толкова вкарани голове, колкото дупки има в мрежата :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
И пак ще се върнат насрани като предния път.

Eваларка, Хитрушо! :bowdown:

Само ЦСКА! :D :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 05 Юни 2008 23:06

The Chameleon написа:

ЦСКА са комунисти :lol:

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 05 Юни 2008 23:07

Хич не ми пука, Левски на сапун. :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 23:09

Vermic написа:
The Chameleon написа:

ЦСКА са комунисти :lol:

Нали знаеш как се познават циганите ? Като се усмихнат и венците са им сини. Въйййй ама те Левски били сини :113:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 23:09

Hitrusha написа:
Ами какво се напиняте тогава ? И вие не сте стока. Май е време да обърнете внимание на футболните си качества а не на нещастието на ЦСКА.

Е що? Са става дума за вашето нещастие.. не за нас;) Кво ме интересува са мене кви качества има еди кой си:) Аз си се радвам на чуждото нещастие хихихи... (вашето нещастие е удоволствие за нас)па вий си викайте КЗЛ...

п.с. Хаха са остава само Дуци да стане президент и вече смеха ше е пълен.... вие с Дуци, ние с Вуци
Ихаааааааа :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2008 23:13

Батков (за вас Мустако, ака Борат): Викнете "Само Левски" насред София и ви плащам дълговете...
Ето решение! Ма дано поне статуята задържим... може на Герена до параклиса да я турим... иначе за стадиона... може да го прекупим от "Хилд" да го бутнем и да си напраим неква база там:Ь

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 14:04

С това "ние" и "вие" направо ме разбивате, честно.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 14:25

Мернах някакъв пост, който осмиваше Левски и броят голове, който отборът получи в Шампионската.
Аз гледам ШЛ от много години. Виждал съм безброй обречени отбори, които отпадат с нула точки. Общото между тези отбори беше, че те не знаеха за какво точно са в ШЛ и по време на мач не правеха нищо друго, освен да се бранят. Нареждат 3 линии защитници и каквото стане. Ок, може по-малко голове да са им вкарали, но те не са играли футбол. Левски получи много голове, но отборът игра атакуващ футбол срещу Барса, Челси и Вердер! Левски се опита да победи тези отбори, вместо да се барикадира в собственото си поле. Всички добре знаем, че без да се опиташ да вкараш гол, няма как да стане.
И е повече от смешно да се подиграваш на отбор, заради загубите му от Барса, Челси или Вердер. Защото само годишната заплата на един единствен играч на тези три отбора се равнява горе долу на годишния бюджет на Левски и ЦСКА.
Никак не съм фен на българския футбол(като цяло съм за Левски). Но съм на мнение, че ЦСКА са си виновни сами. Ти трябва да си пълен кретен, за да не видиш, че отбора е на червено... да тръгнеш да играеш някъде и да не видиш, че така там няма да те приемат... Знаели са, че така ще стане! Няма да се радвам, ако ЦСКА изпадне във "В" група, защото така българският футбол само ще загуби. Това е все едно от първа лига на Шотландия да изчезне Селтик или Рейнждърс... ами то така сезона ще свършва, преди да е започнал.
Лично според мен Левски без ЦСКА не може, както и обратното.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 14:59

Е що па да не може... смисъл кви беха тия ЦСКА? Его че се освободи място за некой друг отбор... Левски, Влако, Славия 3 софийски отбора стигат... а къде са Дунав Русе? Добруджа? Нафтата? и тн се отобори.... цска са толкова неприятни колко и Миньоро Перник, колко и Ботяф Плд, що толко па трее се величаат кат противник. Ми то Славия са с 30 години по стари, следователно би требвало да са по мразени... Е друг е въпроса вече кат цдна се създава... кво става на терените и извън тях...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 15:08

Всички други отбори са временни явления. Има само едно дерби и то е между Левски и ЦСКА.
ЕДИТ: със сигурност не се радваш толкова като Левски бие "Македонска Слава", отколкото би ти направило кефа да тупнат ЦСКА, нали? Ето за това говоря ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 15:24

Временно явление кура ми.... За чорбата че се радвам, радвам се.. как няма се радваш... 60 години праат а-у празненства и накрая туп... всеки нормален човек ше му стане смешно:) Стига да одя на мачовете се радвам. Най-много съм се радвал на Левски - Оксер междодругото... А Македонска Слава (сегашния Пирин) ми е още по омразен... с тая кражба на стадион, символи, отбор и тн на автентичния Пирин. Тва че полвината АС Пирин СС подкрепя недоразумението във А група си е друг въпрос. Но неможе Пирин да напраат супер успешен полусезон в А група и накрая за 90 000 лева борч към НОИ (и то този борч е на ФК Пирин а не на ПФК Пирин АД, както по закона за Професионалните Футбилни Клубове) а ЦСКА да има правото да ги погаси в срок.. и да остане в А. Е кви са тия двойни стандарти....

Профил ICQ

Публикувано на: 06 Юни 2008 18:46

тея левскарчета пак искат да видят как ще се изложат пред цяла Европа не им стигна една година срам ами сега ще търпият и още
Тъжно ми е за публиката и футболистите защото те най патят от тая простащина

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 06 Юни 2008 18:48

@fabric, а според теб червените биха ли направили нещо повече в ШЛ, отколкото Левски? ;)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2008 19:01

Аз лично като Левскар не съм брал каквито и да е срамове, при миналогодишното участие на Левски в ШЛ. Причините - общо взето ги има в поста на Гипо. Това, че жалките чорбарчета се радваха на загубите ни, ни най-малко не ме е карало да се чувствам засрамен от сините! Дори напротив - гордеех се с стила на игра, който Мъри проповядваше и се радвах на офанзивната ни игра.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2008 15:48

последно кво става, онзи ден си говорих със сина на Валентин Станчев, Ивайло
та момчето ми каза, че имали срок да намерят парите до края на юни, иначе има В група
та има надежда са ЦСКА

Профил

Публикувано на: 07 Юни 2008 15:51

Shady написа:
в Бе-Гру-Па :o

в Ве-Гру-Па :!: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2008 16:19

а тва http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=47340 дали има значин да е така и кво би означавало

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 07 Юни 2008 16:49

Till Lindemann написа:
а тва http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=47340 дали има значин да е така и кво би означавало

Мда самата истина е.Томов украде ЦСКА и сега ще живее добре без никой нищо да му каже бас хващам че след 2 месеца тоя няма да е в България след като е взел парите от всичко.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2008 17:00

denik написа:
@fabric, а според теб червените биха ли направили нещо повече в ШЛ, отколкото Левски? ;)

Ами да, биха. ЦСКА е била, беше и ще си остане най-великият и титулуван български футболен клуб. Последното доказателство беше победата над Ливършуул. Докато "жалките чорбарчета се радваха" на загубите ви, ЦСКА побеждаваше на Анфийлд. И всъщност на никой не му дремеше дали Левски пада със 1,2 или 10 гола (или поне не на повечето) А колкото до сегашната ситуация - първенството тази година отново показа кой е по-добрият отбор и няма да го коментирам. Резултатите говорят по добре от мен. Изказвания от рода на "ЦСКА трябва да ги пратят във В окръжна" пък звучат толкова жалко и отчаяно, че ако ситуацията беше обратната (Левски на мястото на ЦСКА) не бих излагал сам себе си и да ги пиша. Защото наистина точно това е - отчаяние. Щото ви е много яд че не може "2ра поредна година да покажем на чорбарите кой е по добрия отбор и как се играе в ШЛ" Е, в крайна сметка най-вероятно в ШЛ ще играете. А ако ЦСКА отидат във В група съм убеден че самочувствието ви ще се дигне много - като биете Вихрен със 5:0 и станете шампиони на практика без никаква игра. И по Европа ще продължавате да си играете "красив и нападателен футбол" и да ви бутат по 4 гола средно на мач и да си казвате после "Еее кво аз съм горд че ни скъсаха гъза със 20 гола за 4 мача, нали се пак чорбарите са във В група". Което е жалко. Наистина е жалко, но все пак това е ситуацията в България. Жалко е защото Левски ,ща не ща, е голям отбор. И поведението в подобна ситуация на феновете просто не отива на отбор с претенции. Но всъщност не са само феновете - помня как Боримиров псуваше публиката на ЦСКА миналата година. Жалка гледка.. но какво да се прави..
В крайна сметка честито на всички левскари (не използвам говеда, се пак трябва да сме възпитани :D ), че ще играете в Европа. Пожелавам ви успех, пък дано земете някоя точка. Въпреки че ако това стане пак ще се почне с тва колко сте велики и т.н. което чесно казано вече почва да дразни. И все пак - успех.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost