Автор |
Съобщение |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 26 Май 2008 17:24
Сега се прибрах и се налага да се освежа с бира! Иначе ето моя артефакт: http://btourism.com/pix/78.jpg
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 27 Май 2008 17:12
 Тоя артефакт е ултра як! 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 27 Май 2008 21:54
Това дека се завира ?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 28 Май 2008 10:29
Днес е Денят! Довечера ше е големияТъ бал. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 28 Май 2008 11:35
Гоши, голем(и) бал(с) ти пожелавам :] Горя от нетърпение да те видя с тениска на Хело Кити и костюм !
Азе дохождам от работа.. пак хамалувам, ама на шведска маса. Оно таа мойта хамалогия орисия си е..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 28 Май 2008 13:11
Хамелеоне, приятно изкарване на бала.  Спомням си, че ми беше някак странно преди моя, но не знам дали беше защото панталонът ми ме стягаше, или от нетърпение. Иначе тук на работното място няма климатик и умирам от жега. Трябва ми студена течност.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 28 Май 2008 13:50
Мерси момчета! А, дано да изкарам добре. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 28 Май 2008 14:23
АЛАХ АКБАР!
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 28 Май 2008 16:47
ебаси кефа е тая жега седя и се потя като кон в момента  след малко под душа и после излизам
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 28 Май 2008 20:13
Duke написа: Иначе тук на работното място няма климатик и умирам от жега. Трябва ми студена течност. Ахахаха, оплаквай се, моя офис е цяла София :Р Яко е да обикаляш 2 часа Младост 1 в 4 на обяд...
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 29 Май 2008 12:09
Disturbed написа: Duke написа: Иначе тук на работното място няма климатик и умирам от жега. Трябва ми студена течност. Ахахаха, оплаквай се, моя офис е цяла София :Р Яко е да обикаляш 2 часа Младост 1 в 4 на обяд... Хах Tell me about it  По тегаво е да се изсипва порой обаче и целият да си мокър  И неква тъпа кучка да ти вдига скандали че омг закъснял си да и го донесеш с 10 мин. Иначе Кире, Кире мерси много за suggestion-а  Подкарах я игрицата, много яка. Играя с тореадор и вече си имам ghoul-че  Направих я да изглежда като goth некво приятно е да има кой да те чака като се прибираш вкъщи  Че и парички ми носи от колежа. Бахти якото. Иначе бая напред стигнах поне си мисля така де. Нямам търпение да я врътна и да почна с малкавиан или носферату. Как се взима апартамент в downtown? Щото съм сигурен, че може. Предполагам за тремере е тази къща с "шефа" им обаче за другите кланове?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 29 Май 2008 12:33
В Downtown се взима като изпълниш куеста с кораба. Но не трябва да си убивал никого, нито да са те виждали. След това като идеш при Принца и му съобщиш за какво си намерил и видял и той е много pleased и ти дава апартамент.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 29 Май 2008 12:41
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 29 Май 2008 12:51
Kire_von_Dragoman написа: В Downtown се взима като изпълниш куеста с кораба. Но не трябва да си убивал никого, нито да са те виждали. След това като идеш при Принца и му съобщиш за какво си намерил и видял и той е много pleased и ти дава апартамент. Е значи моя грешка. Това предполагам с друг клан би било изпълнимо но с мойте умения за да отида при саркофага няма начин без да убивам. Беше безшумно ама на едно място ме видяха и от там нататъка си позаклах доста хора :Р Страшна е играта, от към преиграваемост направо жестока, сигурно на всеки куест различно може да се направи и различни отговори съответно да получиш. За момента обаче като гледам откъм политика съм се насочил към анархистите :Р Просто бружа вампира в началото (забравих му името) кърти и само той е достатъчна причина. :Р Тая червенокосата мацка като тръгна да ми говори че комунизма при вампирите бил приложим е просто скъсах да се смея ;Р Ебати саундтрака също, дръпнах си го, направо цепи.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 29 Май 2008 14:23
Disturbed написа: Duke написа: Иначе тук на работното място няма климатик и умирам от жега. Трябва ми студена течност. Ахахаха, оплаквай се, моя офис е цяла София :Р Яко е да обикаляш 2 часа Младост 1 в 4 на обяд... Тези хора трябва да пращат вредни. Иначе като се замисля, и моята не е лека. Сега излиза, че само двама човека вършим мръсната работа на хора, които са свикнали само да си праскат печатите наляво надясно и да прибират големите пачки. Дано дойде по-бързо края на седмицата...
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 29 Май 2008 14:30
Ооо, при мен е цяла верижка :Р Ние (простите анкетьори) взимаме най-много, ама най-несигурни пари. Както каза една аверка "Може да вземеш 500 лева, ама може и 50 да не видиш". Шефката не й се плащат пари за телефони и ни праща на произвола на съдбата (с тенденция да се оправя положението - поне частично). Тея в офиса прибират по 3 лева на час, телефонистите по 2.00 на анкета, ръководителката взима 800 твърди, останалото прибира шефката :Р И не е като да е малко... А аз ако днеска направя анкетата (се появи човека О.о) ще съм с 11 лева за 2 седмици :Р Яко, а? Нямам търпение да свърши т'ва проучване... И да дойде събота 
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 29 Май 2008 15:51
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 29 Май 2008 15:53
Охаа аз пък си чакам половината заплата този петък или понеделника (зависи как решат да ни я преведат, 'щото събота и неделя банките не бачкат :/ ). ПАРИЦИИИИ! Най-накрая трудно изкараните ми парички с пот на... ухото, ще си ги имам да ги харча, о дали няма да изляза някъде хъм хъм!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 30 Май 2008 12:27
От 1ви до 3ти съм на екскурзия с класа ^^.Бая места ще обиколим и ще бъде доста яко.Само дето едни авери са решили да пушат трева.Три петички за 10 лева - гарантирано качество. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 30 Май 2008 13:26
В понеделник ми свършват класните/изпитите, но не ми е за никъв к*р след като повечето още учат. Никва файда няма от това да завършвам по рано щото ще трябва да кисна 3-4 седмици и да гледам тъпо докато чакам и останалите. Тва лято се очертава да е най-доброто.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|