Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 27 Май 2008 21:30
или пък "не си ми за приятел" . Кефят ли ви старите лафове от като по-малки ? В момента умът ми не е много бистър и не мога да си спомня много, но който се сеща да сподели някои които си спомня
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 27 Май 2008 21:34
естествено че да...като ходя на някъде с приятели и се загледаме в нещо си казвам точно като малко дете пу съм до цветето или за мене си е !!!
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 27 Май 2008 21:38
ако ми дадеш 5 лева ти давам 2 лева
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 27 Май 2008 21:53
Помня една "Кефиш ме ама нема да ти звънна"!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 27 Май 2008 21:54
Култови реплики... как да не ги обича човек
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 27 Май 2008 22:32
"Не че те подстрекавам, ама не можеш"
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 27 Май 2008 22:35
Дай ми 2 лева, утре ще ми ги върнеш.
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 07:52
Днешно време като видя лапетата, не мога да повярвам че и аз съм бил така
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 09:43
Wolfman` написа: Днешно време като видя лапетата, не мога да повярвам че и аз съм бил така Ами ти не си бил. Сегашните са някакви ... странни Помня всички лафчета и ми липсват, честно казано ^^ "Стига лъга!" ми е пресен спомен от братовчед ми
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 09:51
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 09:56
Ние така накарахме един по-мъничък от нас ( да сме били 4-5 клас , той да е бил първи ) да обере магазин. Влезе с една тояга вътре и се разписка ''ТОВА Е ОБИР , ВСИЧКИ НА ЗЕМЯТА'' , а оно вътре само некаква лелка и като го подхвана - бой , бой !
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 10:19
"Ама не смееш!" (още я използвам ) Да не забравяме вечните класики от сорта на "Мама ми каза с тебе да си играя" или пък "Нали знаеш, че си ми най-добрия приятел...". П.П.- Едно съседче, кат бехме малки, за да не излезе, че е нахален, вместо да каже "аиде да отидеме да си играеме във вас" разпраяше "ае да се поканим във вас". Има още много ма не моа се сета са.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 10:28
-Ей,лайнарче малко! "Който си го викаа,на себе си го викааа" Нещо такова беше май
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Българина
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 12:32
Веднъж слушах двама близнаци(Симеон и Василен) да се псуват:
- Да ти еба майката! - Прескочи мойта, еби твойта!
"Кефиш ме, ще ти пръдна" "Този, който чете това е пълен идиот" "Дай ми 5 лева и ще ти кажа к'ъв ден е утре"
___________________________________ "Не е честно!! Те ни замерят с камъни, а ние разполагаме само с картечници!!"
Поздрав за всички левскари
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 12:52
Existence написа: Ами ти не си бил. Сегашните са някакви ... странни Може би,защото от 4ти клас почват да пушат(редовно, като отивам на урок, ги виждам) и да се наливат с бира. За тях си някакъв смешник,ако на 10 години си имал играчки,гонили сте се с приятели и т.н. В училище, от 10ти клас надолу, всичките са такива.За тях,ние сме няк'ви сдухани,явно защото сме правили неща, нормални за възрастта ни, като малки.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 15:52
Fenrir написа: Existence написа: Ами ти не си бил. Сегашните са някакви ... странни Може би,защото от 4ти клас почват да пушат(редовно, като отивам на урок, ги виждам) и да се наливат с бира. За тях си някакъв смешник,ако на 10 години си имал играчки,гонили сте се с приятели и т.н. В училище, от 10ти клас надолу, всичките са такива.За тях,ние сме няк'ви сдухани,явно защото сме правили неща, нормални за възрастта ни, като малки. Тъй е, тъй е. Аз и по-нататък се радвах на играчките, най-вече защото нямах много А аз се подсетих и за отговора на всяка обида, било то "педераст", или "сопол", или "лайно" - "Си ти!" Лелее колко съм го ползвал това
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
DJ Heat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 17:20
Бе и ние сме пушили цигари и пиели алкохол, но е било само да пробваме какво е, не да ги употребяваме редовно. Играехме на ура, жоменка, на фунийки и други подобни некомп игри. Даже ми се доигра на ура, ама да е с жени
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 17:28
абе незнам като малак ама са като се напушиме и наи яките лафове пускаме хахах
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 17:46
Ние сега в 7ми клас не се занимаваме с някакви такива тъпи лафове. От пиене и пушене не ни остава време
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|