Амиии сега понеже си преебах показалеца на лявата ръка и не можех да свиря за няколко дни, си дадох китарата на "психеделик" за няколко дни, за да види и той що е това
. Моята е некакъв кух тенсън за 150 лева с яко преебани струни, но си ми върши работа и не се оплаквам
. Имам я китарата повече от половин година вече, но по едно време бях спрял за около месец а имаше известно време когато свирех много малко и не напредвах :Д. За сметка на това последно време свиря адски много и някак си ми е дошла музата
.Сега само чакам на това копеле да му омръзне и си взимам китарата ;р.По принцип свиря и се уча на всичко съвсем сам. Само един приятел който в момента е доста напреднал ме научи на основните неща и от тогава сме свирили заедно 2-3 пъти и то много малко (когато свириш с някой по-добър много по-бързо напредваш
).А иначе започнах много да видгам левели на китарата в последно време и се опитвам вече някакви по-бързи сола и по-сложни (за мен
) акорди, не че знам много де ;р.
Проблема ми е не мога да помня табулатурите и дори да науча нещо да го свиря добре го забравям бързо.
Сега си свиря:
Stairway to heaven - знам всичко без солото (не съм го опитал все още, за това
)
The battle of evermore - която не съм я свирел от доста време
Purple Haze-интро :Д
All Along The Watchtower- на хендрикс интрото + горе долу интро соло :Д (ама тя май е от тия които ще ги забравя :Д)
Hey Joe- интро
Sweet Child o' Mine - ама не цяла а само отделни части
Don't Cry съм я опитвал, но и нея съм забравил :Д
от Pantera мога различни интрота като на Domination, Mouth for war, This love Floods (ма там знам част от солото и аутро
) Avoid the light (както се сещате почти нищо не се получава с акостичната :Д )
на мейдън знам предимно интрота ама на много песни, които не съм свирил от доста време и съм ги позабравил ;р
Fade to black съм я свирил цялата, като последното соло съм го мъчил и пак нямаше нищо общо
и там на металика още разни други, но по много малко :Д
Marching on a dead end road на Arch enemy (:
интро на Bard's song (:
Under the brige- някакви части
някои рандом песни на тенейшъс :Д
Roulette цялата :Д както и часто от ATWA
и разни други ама не се сещам в момента :Д