Автор |
Съобщение |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 15:52
Existence написа: Хех, аз със сигурност няма да се сърдя за темата Хубаво, да си кажеме каквото има, а  Днеска много хубаво време беше, поне в Софийско и цял ден съм се мотал навън... е, цял ден - след 1, междувременно трябваше да подкрепя и несоциалния си живот  Пък то не беше смях, не бяха разговори, па не беше бира... (о, беше!) Като цяло ми е радостно, а утре като нищо ще си взема едни ролери, ауу колко ми се карат! Време е. Пък и се радвам на последните дни преди да започна работа, че после един убав работен ден като му ударя... Паричкиии  Париците са хубаво нещо... да си ги имаш и да си ги харчиш  Ииии и ако някога Андрей намине да питам - него ли видях случайно преди час на НДК с някаква групичка спинари? (датата я пише горе  ) Дам..аз ще да съм бил. Вече там се събираме  И за да съм по темата аз този сезон вече опитах веднъж от сПинарския пай, дай да видим нататък 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 16:44
phr34k написа: Пролет е, и не съм виждал природа и природни дадености от три години. Изисквам и изкомандвам незабавна асистенция! Е защо? Вдигни очи, излез навън и виж колко много неща са в ръцете ти.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 19:03
Екс, ти 'земи ела на лекции... Пролетта дойде, мадамите из O.C. решиха, че е добър момент да изведат кучките (сиреч домашните любимци, не приятелките си) из парка. Спортуват, тичат, мятат пръчки.. Аз, от своя страна, развивам шахматните си умения в същия парк, минимум по час на ден. Ако някой има минаване оттатък - да свирка за една партия. А девойките в НБУ прокарват модата на всекидневните рокли/поли, много симпатична гледка. А тия дни гледах и разни костюмирани колежки, мале.. очите ми останаха.. За вас от O.C., специално, предаде KNSpirit
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 19:09
MetalGearRex написа: Juggalette, разбирам, че имаш проблеми, но от любопитство ми се иска да те питам, заряза ли ни или така ми се е сторило само?  За РП-то ли говорим? Оо, не, не съм, не съм, пет пъти тръгвах да го пиша, и пет пъти го зарязвах... Много си държа на Алек и ми се ще да го направя по-сполучливо, а то все не ми се получава... :/
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 19:35
Juggalette написа: За РП-то ли говорим? Оо, не, не съм, не съм, пет пъти тръгвах да го пиша, и пет пъти го зарязвах... Много си държа на Алек и ми се ще да го направя по-сполучливо, а то все не ми се получава... :/ You gonna get left out ако не си напишеш героя, нали знаеш  Давай смело, никой не е перфектен - нито хората, нито техните творчески персонификации.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 20:00
Туй лято се очертава да е едно доста яко. Сигурно, най-якото до сега !
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 20:24
Ква пролет, кви пет ле'а бе. Днеска си пием кафето из Ст.Град и кат се загледахме с един в една...горкият ми панталон, не му повлия добре сока  Валя на Ариана  Пак се намокрих. Иначе като цяло ква е разликата м/у сезоните, смисъл залезите винаги са си еднакви.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 20:29
Психичноболен Мечо написа: Иначе като цяло ква е разликата м/у сезоните, смисъл залезите винаги са си еднакви. Разликата, Санчо, е в облеклото на дамите, както сам си се убедил  едит: признавам се за виновен.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 20:35
убедил
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 20:43
Аркатразе, яж чубрица со кюфтета
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 20:45
Гиро мекицата написа: Аркатазе, яж чубрица со кюфтета Мекиците недоопечени ли бяха? Явно ти се е изградил някакъв комплекс от това...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 00:22
creator написа: Е защо? Вдигни очи, излез навън и виж колко много неща са в ръцете ти. Аз съм на 8 часови зони от там, където ме мислиш; тук таквизи неща няма...
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 11:32
Мммм днеска ми истече бана ^^ Сутринта станах опрайх се, изгледах Клеймор нахраних се и ся ще тръгваме към даскало където ще поспим.... Един обичаен ден...
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 12:34
Рофл,пак спорих днес с една съученичка,като прилагах емо-тактики.  Иначе днес имах елементарно контролно по химия,което,с изключение на 1 малка грешка,направих. Ужасих съученичките си с изказването,че след 2 пици от "Форнети", съм все още гладен. Сега ще гледам Bad Boys II,а след това малко ще се отдам на WoW.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 13:45
Ммм, направих едно съвършено контролно по български, една запетайка не съм сбъркала, доволна съм от себе си... Слушам кавъри на Бийтълс разни, пия кола с лед и нескафе (кофеинов шок, лол ^^), пълня си албума с емотките и се кефя на разни лолитки, дето ми се разхождат по екрана, било то и в демо версия... Много ми е хубаво напоследък. xD
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 13:57
Сега отивам за сладолед и безалкохолно, после учене, фитнес, пак учене. Довечера евентуално ще гледам Рамбо 3 и 4 едно след друго. НИщо интересно!
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 14:29
Изкарах 5,5 на колоквиума по хистология (познах го тоя тестис), без да съм учил особено много. На шега преди това обещах на 2 момичета, че ако имам шест, ще им купя по един шоколад. Фенрире, пак ти казвам, поздрави Узунова, като я (пре)срещнеш!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 14:47
Ridick написа: сладолед и безалкохолно,...фитнес Е брао бате сериозен фитнес праиш начи
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 14:48
Ням никви пари , профуках и последните стотинки . От жълтениите по джобовете събрах 2.47 и за 1 бяло виктори кинти няма . Яката криза мъ фанъ .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 23 Апр 2008 15:44
Реших си зема бележка за последните два дни, та ваканцията за мен вече почна. Сега остават няколко minor problem-a и всичко ще е на 6. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|