Автор |
Съобщение |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 20:15
Хех, аз със сигурност няма да се сърдя за темата Хубаво, да си кажеме каквото има, а  Днеска много хубаво време беше, поне в Софийско и цял ден съм се мотал навън... е, цял ден - след 1, междувременно трябваше да подкрепя и несоциалния си живот  Пък то не беше смях, не бяха разговори, па не беше бира... (о, беше!) Като цяло ми е радостно, а утре като нищо ще си взема едни ролери, ауу колко ми се карат! Време е. Пък и се радвам на последните дни преди да започна работа, че после един убав работен ден като му ударя... Паричкиии  Париците са хубаво нещо... да си ги имаш и да си ги харчиш  Ииии и ако някога Андрей намине да питам - него ли видях случайно преди час на НДК с някаква групичка спинари? (датата я пише горе  )
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
JazzJack
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 20:18
спинари?
не ща да знам...
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 20:20
JazzJack написа: спинари?
не ща да знам... Явно не си му чел разказа  BTW, Фенрир, дуд, какво стана с рп-то 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
JazzJack
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 20:27
мислех,че скинари си искал да напишеш ;0) верно,не съм чел
между другото,момичетата верно почнаха да се разсъбличат нЕма лошо,нека има плът,да се вее/лее,да ни радва очичките
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 20:35
Ебът ми майката. >.< То не са уроци(за медицина),то не е даскало. Учителите ни погнали, все едно след месец са ни изпитите.То няма лошо,ама нали се сещаш - всеки даскал смята своя предмет за изключително важен(е....с малки изключения,разбира се).Разказът ми е почто готов.Утре ще постна. P.S Извинявам се,че така се получи,вече по-насериозно ще взема РП-то. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Весела коледа! Весел празник :) Дзън-дзън! (стр. 52) Публикувано на: 21 Апр 2008 21:07
Fenrir написа: Мо'ете да ме напсувате,но реших да вдигна тази епична тема. ^^ Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат,а момчетата "скришом" гледат в деколтета,с надеждата да видят крайчеца на бельото и после да го обсъдят с приятели. Тук всичко е зелено  настроението ми е на 6.Днес пях 5 минути в часа по география без да осъзнавам,че г-жата е влязла.Kаза ми,че съм пеел много хубаво,но самите песни били прекалено "зверски" (пееx HammerFall,for Pete's sake! o0). Сега седя,ям синьо сирене и играя УоУ(зарибих се,damn it!) Е, Фенрире, аз пях Фъргилишъс... По традиция ми задаваха един час въпроси по случай РД-то и класната не пропусна да ми иизнесе лекция по чистоплътност. После се прибрах през парка, отидох до езерото, поръчах си лодка за 15 мин., гребах до изтощение, прибрах се и сега се кефя на живота. А на езерото имаше една убер яка мацка, дето й падна едната презрамка на сутиена, та беше смях, докато тя си я закопчаваше и опяваше, че й е лошо само като си помисли за лодка (е, не на мене... бах кофти късмета). По едно време заседнах под един мост... ни напред, ни назад. Иначе, и аз с тия уроци за БФ... транскрипция, бате... репликацията миналата седмица я писах.
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 21:13
WoW rlz!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 21:18
Имаш живот, ама е тъп !
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 21:18
[22:09:35] той каза: hodili na Църква [22:09:51] аз казах: аз на църква не ходя [22:10:40] той каза: e za6to [22:10:41] той каза: ? [22:11:34] аз казах: защото не изпитвам нужда [22:12:12] той каза: hah [22:12:17] той каза: stiga e [22:12:24] той каза: ami va6ti [22:12:25] той каза: ? [22:12:30] аз казах: и те не ходят [22:12:38] той каза: (rofl)
!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 21:33
Нок, аз ли не схващам или чата е много тъп?
Иначе аз...дося се опитвам вържа некфи яки покер-кадри, ама кУр...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 21:41
Добре, че бях АЗ да припомня за темата, АЗ, АЗ ,АЗ ! :Д Фенрире трябваше да МЕ споменеш в поста си! Сега тегля една мега добра колекция, чиято ще разкрия в Спец Форума " какви игри имате " след известен брой минути. Stay tuned! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 21:58
Ми хубаво... моята тема го издуха пред тая въпрек и, че кой ви пречи да пишете и в двете-ще трупате повече постове ;р "ДТа сега по темата. Днес за мен беше изключително интересен ден.Сутринта си отидох на даскало с мисълта да се правя на треньор цял ден за утрешните междоучилищни мачове и да си хвърлям цял ден и да си вея пишката и да ям от Кауфланд.Всичко вървеше много добре до след като се върнах от ядене.Тогава един боклук ми шибна вратата и ми цепна веждата  .И аз отидх с агфдкскладл;с (всички го знаем като ямайския билкар ма сега му е некъв нов ника май Д:) до спешното и ме зашиха.И после си говорихме.А преди това майка ми ми даде 5 лв щото на бебето са го шили  .И после се прибрах и забравих вече какво правих освен, че гледах детски и слушах музика.Не съм бил чикий днеска, да не се плашите.Имам нова лента за ръка на която пише "професия войник"  от аснфсафклдфлдг.И следобяд скъсах струна и сега вече кур :Д . А искам да си взема тениски и лента за глава... , но днес се изсрах. И на всичкото от горе освен, че съвсем сериозно съм особено неадекватен тази вечер (може би защото ми се спи или може би от удара днес?) И накрая се случиха едни неща преди малко, които ме разстроиха адски много, но не са за във форума  . Лека нощ и нека Бог ме благослови  ... п.п. който прочете целия пост е герой и ме обича 
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 22:27
Значи съм герой и те обичам. И спокойно, не си по-неадекватен от мен.
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Весела коледа! Весел празник :) Дзън-дзън! (стр. 52) Публикувано на: 21 Апр 2008 23:03
Fenrir написа: Днес пях 5 минути в часа по география без да осъзнавам,че г-жата е влязла.Kаза ми,че съм пеел много хубаво... Коя е тази, дето те е похвалила, да не е директорката. Нее, по-скоро е онази младата. Много поздрави да и пратиш. :) Много голяма тема. Иначе животът си тече, сестра ми скоро пораства, аз - малко след това. За пръв път от 3 месеца отидох на тренировка по карате. Станал съм по-муден. Тази седмица имам 3 колоквиума в университета, като най-забавните ще са анатомия (естествено) и химия (примерно). Желаете ми успех, отбелязвам. Онзи ден се видяхме с Диста в един рейс (жена му имаше имен ден, сещате се :)) и човекът ми напомни за възможно форумно чукване около Великден. За жалост (или не?) ще се прибирам към провинцията, където ще ме чакат бухнали козунаци, стари моми и шареното дървено яйце. Пожелавам ви да прекарате приятно Възкресение Христово! Със здраве ви.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 23:13
Ако тва моме върже ше съм (happy), ако не ще и тегля една Цензура майна, ше се напия кат свиня и ще си намеря друга 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 23:20
Аз цял ден си четох в училище. BTW,Наз,ЧРД,си жив и здрав(най-вече жив)и сори,че ти честитя на патерици в друга тема...
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 21 Апр 2008 23:33
ДАЙ СИ СЪРЦЕТО НА КОЙТО ИСКАШ ТИИИИИ ВОДКАТА С МЕЗЕТО НА МЕНЕ ОСТАВИ НОЩИТЕ СА ДЪЛГИ, НО АЗ НЕ ДЪРЖА БИРА ЩЕ СИ КУПЯ И ПАК ЩЕ ПРОДЪЛЖА
утре ще се пие.
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 08:01
Тая тема е сполетяна от остри пристъпи на неадекватност при илюстративния снимков материал, особено предивд заглавието... Я се стегнете и викнете някой "любител фотограф" да вдъхне малко живот, макар и съшия под двуизмерно сечение.
Пролет е, и не съм виждал природа и природни дадености от три години. Изисквам и изкомандвам незабавна асистенция!
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 13:35
Много ми харесва тая пролет, зверски красива ми се вижда, а и се развива доста пълноценно... Зарината съм с проблеми за разрешаване (от семеен и любовен характер, подразбира се ^^), бумаги и учебни материали, та се чувствам наистина безпричинно щастлива. Fully alive. :> А, да, и имам забрана да се виждам с най-любимото ми същество на този свят, но аз ще си я посетя тези дни в Благоевград, пък майната му на всичко... А, и точно на Великден съм на фестивал в Сърбия. Лолз, сега ви чувствам една идея по-близки. ;д
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Пролетта дойде,момичетата почват да се разсъбличат... Публикувано на: 22 Апр 2008 15:25
Във връзка с темата ще цитирам Jagged Aliance 2: "This new style of dressing "less is more" is a very nice idea"! Juggalette, разбирам, че имаш проблеми, но от любопитство ми се иска да те питам, заряза ли ни или така ми се е сторило само? 
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|