Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Апр 2008 18:04
Днес изгледах тези епизоди на Черната Лагуна с онези близнаците дето избиват всичко живо, направо ми обра точките...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 15 Апр 2008 09:37
Ъхъ...най-култовата сцена от тях е тази, в която Балалайка бавно и садистично отстрелва едното хлапе...много ме дразнеха тези румънчета, стана ми кеф, като ги избиха .
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 15 Апр 2008 11:54
Мен пък ми бяха симпатични. А точно пък в предишната история беше замесено и Българското разузнаване, абе култ!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 15 Апр 2008 13:49
Вчера изгледах вторите епизоди на Macross Frontier и Druaga No To The Aegis Of Uruk всъщност ми харесаха...явно съм в настроение...гледат ми се някъкви леки безотговорни глупости...
Druaga може да е стреснала някой с първия си епизод, който беше пълен с някъкви дебилни майтапи...нататък обаче си продължава нормално...
Frontier-ът подължава добре, мен ме беше страх, че са наляли много пари само в първа серия за зарибявка. Втора серия ми дава надежда, че ще продължат със скъпите и яки екшън сцени. Всъщност баш-екшън сцената си беше римейк на аналогична сцена от оригиналния Macross, в която Хикару носи Минмей с VF-а си, изневиделица изстрел отрязва механичната ръка на mech-а, Минмей пропада заедно с нея, а Хикару трябва да пикира и да се опита да я вкара в кокпита при себе си.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 15 Апр 2008 14:04
Абе деба, що живота е толкова гаден...Chise-то не се отваря от чужбина, и от проксито на Animes не дава файлове по-големи от 20мб.
Откъде да свалям anime-та?По точно ми трябва черната лагуна+англииски субтитри.Някое гъзарско чуждестранно FTP или тракер с повечко сиидъри?
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Апр 2008 09:06
Сори, че не мога да ти помогна...аз относително новите неща, когато не мога да ги намеря на АнимеС ги дърпам от mniniova.org...най-добрата версия на Black Lagoon беше на KickAssAnime...що не им потърсиш сайта, там може да пише къде в момента има сийд...обаче имам съмнението, че за такъв относително стар проект, трудно ще се намери бърз даунлоуд...пробвай по стандартните места - ishunt, залива на пиратите, БТ Джънки-тата, демоноид и т.н.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Апр 2008 09:29
Aз днеска изгледах последната серия на Лагуната, със субтитри на български. Абе яко беше, наистина сега отново съм пред избор...ха-ха.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Апр 2008 09:50
Andrey358 написа: Aз днеска изгледах последната серия на Лагуната, със субтитри на български. Абе яко беше, наистина сега отново съм пред избор...ха-ха. Aз ти предлагам...Yu Gi Oh! AlShu, Thanks.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Апр 2008 14:06
Andrey358 написа: Aз днеска изгледах последната серия на Лагуната, със субтитри на български. Абе яко беше, наистина сега отново съм пред избор...ха-ха. Evangelion.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 17 Апр 2008 09:12
Ghost In The Shell: Stand Alone Complex е по- Евангелиона се гаври със зрителя...
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 17 Апр 2008 12:06
Naruto is the best
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 17 Апр 2008 12:13
AlShu написа: Ghost In The Shell: Stand Alone Complex е по- Евангелиона се гаври със зрителя... Мда, особено последните епизоди направо ме съсипаха :Д После и филма допълни.. ( въпреки че някои казват, че не струвал в сравнение със сериите , на мен ми се стори много сносен )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 17 Апр 2008 12:34
Гиро мекицата написа: Цитат: Naruto is the best Mekica with pudrazahar i better !
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 17 Апр 2008 15:57
Pokemon rlz
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 18 Апр 2008 08:33
Загледах една идиотщина - Zero No Tsukaima...странното е, че ми хареса, въпреки че е фрашкано с клишета...явно продължавам да съм в лигаво настроение...може би заради пролетта...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 18 Апр 2008 08:45
Не знам, загледах Evangelion и нещо не ме изкефи, графиката е пркалено стара според мен. И Cowboy bebop не ме грабна, препоръчайте нещо...може и да е в друг жанр, стига да е яко.
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 18 Апр 2008 09:10
Аз откога не съм гледал такова филми
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 18 Апр 2008 12:34
Andrey358 написа: Не знам, загледах Evangelion и нещо не ме изкефи, графиката е пркалено стара според мен. И Cowboy bebop не ме грабна, препоръчайте нещо...може и да е в друг жанр, стига да е яко. мммммм... какъв друг жанр? Пробвал ли си тигава: Wolf's rain и Elfen Lied Мене поне ми харесват доста и двете. Но ще е къде, къде по-лесно ако кажеш за какво ти се гледа.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 18 Апр 2008 13:03
Andrey358, вече казах - Ghost In The Shell: Stand Alone Complex (ама игнорираш тъпата песен от интрото...пък и самото интро е много дебилно...просто си гледаш анимацията)...а за Cowboy Bebop-а не си прав, екшъна, комедията и драмата в него, просто ги няма никъде другаде...това е и заглавието, което ме накара да харесвам джаз музика...
Ако пък си в настроение за наистина странни неща препоръчвам FLCL.
Подскажи какво ти се гледа - Драма? Комедия? Фентази? Филм? Сериал? Ама да ги нямаме тези - "...гледа ми се нещо, като..."
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 18 Апр 2008 15:11
AlShu написа: екшъна, комедията и драмата в него, просто ги няма никъде другаде...това е и заглавието, което ме накара да харесвам джаз музика...
+1.. ( както и блуса, бтв ) Иначе, по-добре е да оставя на Ал Шу да дава съвет, че 1 на 1 не съм гледал толкова много и после , че не мога да преценя какво би ти харесало.. след като не ти допадат неща като Каубоя и Евата.. О.о
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|