Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Апр 2008 22:19
АХхахаххаха , оно представяш ли си новото поколение - тия години прохождащите бяха с кечистки профили , сега ще са с аватари на Иван Ангелов и всеки ще се прави на интересен Немам тръпение !
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Апр 2008 23:36
Тъй, тъй.. ахахах.
Търпение имам... ма кво да ги правиш. :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Апр 2008 17:37
Kire_von_Dragoman написа: АХхахаххаха , оно представяш ли си новото поколение - тия години прохождащите бяха с кечистки профили , сега ще са с аватари на Иван Ангелов и всеки ще се прави на интересен Немам тръпение ! Да бе верно, ако съдим по миналогодишните, то кеча изживя един втори живот лол 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 12 Апр 2008 07:59
Заеби аз така и не разбрах ква беше тая мания наборите да си слагат аватарчета и фанелчици и още малко на тоалетната хартия да има лик на застаряващ леко брадясал мъж с надпис "Трите Хта"?...
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 12 Апр 2008 10:55
Малките деца вярват и в Дядо Коледа такаче кво им пречи да врват и в 3те чипса
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 12 Апр 2008 11:58
Не знам за вас, но кеча винаги съм го свързвал с ХХL. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 15 Апр 2008 13:46
Смърт написа: Малките деца вярват и в Дядо Коледа такаче кво им пречи да врват и в 3те чипса Остави ги малките деца да си вярват в Дядо Коледа и 3те чипса Някой ден ще пораснат и ще станат като теб - зрели 14 годишни мъдреци 
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 15 Апр 2008 19:31
Toя от аватарати изключително мн прилича на един от нашия квартал
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 16 Апр 2008 02:29
МРЪСНИК! Кажи му че ще го съдя! Аватара ми си е запазена търговска марка
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 19 Апр 2008 12:56
Vespertine написа: Limp bizkit: Подреждате се в кръг (момчета) и по средата слагате една бисквитка. После всички се изхвърляте върху нея. Който е последен - изяжда бисквитката. Желателно е играта да се играе навън... Някак ми идва малко неподяща за вечер в планината, ама аз да обясня.  омг 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 19 Апр 2008 22:41
Цитат: Когато си ходя по улицата или вечер в дискотеката ми прави впечатление, че някой млади хора изобщо си нямат представа от стил и естетика в обличането. Например - какво ми се размотават с някакви суитчари, които приличат на горнище на анцунг, с някакви панталони свлечани до колената и размъкнати блузи! Ужас, подобни хора петнят името на България и София като европейски места. Аз ходя отдавна по дискотеките и баровете и съм видял какви ли не прошляци да влизат, но като цяло има и добре облечени хора. Добре че се появи заведение като Червило, което да затвърди последните тенденции в модата и в България. Харесва ми това, че ако не си облечен подходящо не те пускат да влезеш или като влезеш хората изолират неправилно облечените. Ето например аз как обичам да излизам вечер - Обувките Маратонки тип боксьорски или такива за борба. Има много готини марки - Адидас, Пума, но има и по-евтини модели без марка, с номерче. Аз си взех 3 чифта такива в различни цветове, вместо 1 чифт за 80 лева примерно. Дънките ми са с елементи по тях - везани абтракции стоят много красиво. Винаги си слагам маратонките над дънките, защото това му е готиното на този тип обувки - стои модно само ако са над дънките. Харесвам фанелки с надписи на известни дизайнерски къщи. По принцип нося впити тениски, но покрай празниците понапълнях малко и сега нося фанели с дълъг ръкав, които пак са по тялото но не са толкова плътни. Очилата са ми тип Американско ченге, но малко по-големи. Много ме кефят - можете да си намерите за 500 лева такива, но ги има и за по 10. Разликата почти не си личи, особено в дискотека като е тъмно, но изглеждат много готино. Якето ми е с пухче на качулката - къса бяла пухенка. В момента много малко хора имат такива и знам от приятелка продавачка че много се търсят точно този тип. Прическата също е важна - вече не си слагам гел като едно време. Вместо това отидох в един фризьорси салон в центъра и те ме постригаха много готино - малко като на венче, но отзаде по-изължено да се получи опашчица, а отпред бритона ми е прав. Супер много ме кефи тая прическа мисля само така да се постригвам за напред. Когато не ходя на дискотека залагам на спортно-елегантния стил. Харесват ми дрехите от марката Харисон, както и Дизел. Имам един чифт дънки енерджи и едно пуловерче енерджи и тях ги слагам когато имам среща с някое момиче.Когато ходя в някое "по-така" заведение като БИАД например се придъжам към класическото - Черен панталон, обувки с ток, пуловерче и отдолу впита тениска. Споделете вие как обичате да се издорвате. Ако има свежи хора от вас съм сигурен че мислим по един и същи начин. Бе или си прави ташак , или е колосален фешън селтак ..

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 19 Апр 2008 23:08
Санитар в 4ти км написа: ... teenproblem? 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 19 Апр 2008 23:40
топлоо .

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 20 Апр 2008 09:25
Това което си го цитирал:Човека е тъп!Когато някои му каже че нещо е яко той го прави.Изглежда на Емо.Ако си каже това мнение на някой които не харесва сигурно никога няма да излезе от тях...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 20 Апр 2008 11:24
Санитар в 4ти км, чакай, ще повърна...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 20 Апр 2008 12:58
Само аз ли си мисля, че това е списвано от някои от нашите, изкривен от сарказъм?
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 20 Апр 2008 14:56
Честно казано, истината е доста по-жестока, защото съм ставал свидетел на подобни изказвания..
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 21 Апр 2008 13:57
The Chameleon написа: Честно казано, истината е доста по-жестока, защото съм ставал свидетел на подобни изказвания.. What the.... 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 21 Апр 2008 13:59
Споделете вие как обичате да се издорвате. Ако има свежи хора от вас съм сигурен че мислим по един и същи начин.
Май наистина мислят по един и същи начин, деба техните устенца.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|