Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие: Re: Да си поговорим за...чалга. (въпрос от идиот за идиоти)
Публикувано на: 21 Мар 2008 18:19

Как се казваше песента от първия пост ? Преди с нея бъзикахме един приятел на баща ми щото се казва Иван, а довечера идва на гости :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 21 Мар 2008 18:35

slim_k написа:
Абе Кире от Драгоман, уж си тоя дето не слуша, ама имаш повече постове от всички в тая тема. За кфо изобщо я гледаш ? Не се сдържаш да "насереш" някой, а ?

Поустовете ми станаха три пъти повече, след като оня тръгна да ми се прави на интересен. Кво да напрайм... нема го тръпим.

Едит : Нима си мислите, че проблема се решава с ''като не те кефи, не се бъркай''? Не съм видял до сега някой да го 'спазва' това нещо. Ако направя тема, в която да си говорим за пингвини, пак някой ще ме изхейти. Тука сме като в джунглата, па и нали за това е форума - да си чешаме езиците. Поне вече е така, много трудно се заформят смислени дискусии, всеки си говори наизуст каквото знае. Да не говорим, че повечето хора тук са адски предвидими. И 'враговете' са едни и същи - демек, ако Вермик напише нещо смислено всички му скачат с ''млъквай бе, тъпанар''. Ако Ноктурно напише нещо по-остро и всички ''подлога на норвежки лайна , слушай си метъла и умри в кофите.'' Въобще ...
Спирам да пиша в темата, не ме провокирайте :D

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Публикувано на: 21 Мар 2008 20:02

100 000 души написа:
Аз не съм слушал чалга!

Да беееее! Дали насила или не, пияни или не, сте я слушали. Дори и да не живеете в БГ пак сте я слушали! Как иначе сте стигнали до извода, че не си срува. И не ми казвайте, че сте я чули случайно, щото там ви е проблема вие не я чувате, вие е я слушате.

И аз не съм отявлен чалгар, но само едно ще кажа. Чалгата в наши дни си е жива Поп музика. Няма ги вече ония фолк елементи и вече може да се чуе истината. Хората си доказаха, че могат да пеят и трябва да бъдат уважавани за това.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2008 21:14

Алтер его, как така хем ти е "през куро", хем се заяждаш ? Как става таа работа, бе, мой, а ? Що пък аз може да уважавам чалгари, затова че не са пълни гьонове, а ти като видиш някой (метълист) да се бъзика във форуми, веднага си вадиш извода, че е ебахти тъпака ? Как става бе ? Ако си с някого очи в очи, няма да ти стиска да му кажеш "ти си метъл, следователно си яко тъп, как искаш да не те плюят и мразят". Като ти се ебе, върви да ебеш, кво си седнал да се разправяш като циганин за глупости ?

Яко си тъп. Сега яко ли ти е ? Не ти е яко, защото знаеш, че не съм прав. И аз знам, че не съм прав. Може ли да квалифицирате така първобитно хората, бе ? Аман, значи...

Слим, не виждам какъв е проблемът метълист да пише в тема за чалга, след като някакъв педераст с ник Хайролер се включва в темите за метъла и започва да пише как не съм се къпел, псува наляво-надясно, раздава правосъдие и си мисли, че е бог, защото има три телефона. Чалгарите да не се сърдят, а да прегледат темата и да видят къде точно някой е казал "стига с тия теми за чалга, не мога да трая тая гадна помия". Ще видят дренки...

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2008 22:23

Nocturno, гаден, мазен метъл, върви се изкъпи, бе! Ако не ме послушаш, ще ти пранса главата с някой от gsm-ите на хуйролера. Ако не уцеля, ще метна втори, трети, а бе той има много телефони, все някога ще ти разбия кофата.
базикам се
Иначе, наборе, сългасен съм с теб, и метълите могат да пишат в теми за чалгата, все пак живеем в демократична държава.
Reaf, да, слушал съм чалга, но нали знаеш - алкохолът прави чудеса

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2008 03:33

Те еба в бАзика. Не мога да повярвам, че защитавам Нокти, но - ти си абсолютен, проклет, тъпанар. Умри непросветен, никога няма да близнеш КАТЕГОРИЯТА на Ноктурно.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2008 12:05

Кире от Драгоман - на мен знаеш ли колко ми е лесно да не пиша в метъл теми ? (не че го мразя, но да кажем че не съм фанатик) Или пък в хаус теми ? И преди да те предизвика това момче пак се включваше, не пропусна да споменеш "че не всички сме слушали чалга пияни"

Ноктурно - от поста ти останах с впечатление, че искате да подражавате на някакъв пич дето ви псува че не се къпете ?! (поправи ме ако греша)

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 22 Мар 2008 12:44

Чалга ли? Ох, довечера съм на купон, и понеже ретро няма да има или ще е малко ( а хаус невъзможно ) мисля, че ще пийна две и ще си направя КЕФА на чалга.И без това ми се купонясва.Танци, нергиле, пиене.Нека има и чалга :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2008 15:55

Нeргилееее ... как върви със Soundgarden :oops:
Иначе успех с купона! ;)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2008 22:59

към всички -

Д.Г.Д.

В.Г.З.

и така нататък.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 12:09

духай педал ей майкати да умре писнами от вас еей гнусни металчете мрете в кофите педераси махай се от темата жалкар

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 14:14

Хехе, Нокти и бабаитското му алтер его да не ми се правят на интересни, щото не се получава просто :)
И не ми се оправдавай с някакви такива тъпи идеи като "в Рим прави като римляните" и т.н., довчера половината се оплакваха, че все някой им серал по темите, днес и те серат.
Радвам се, че вдигнахте тая тема, да се позабавлявам малко :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 16:36

А бе Х-е освен,ч е си неграмотен си бил и яко тъп! Каква тема какво чудо виж, че тва се е превърнало в хейт сборище ама ае.
Я аз да кажа нещо онтопик:
-На всички чалгари евала ви! Трябва да сте уникални хора, че да издържате да слушате един и същи ритъм отново и отново и пет думи текст които се повтрят.....онтово...и отово... и това във всяка, АБСОЛЮТНО всяка песен. Вярно на времето чалгата беше що годе.. а бе какво що годе, беше си много по добра и различна музика. Сега се е превърнала в комерсиален продукт, целящ да рекламира силикон, бельо и от време на време некоя нова лимонада. Та евала ви на истинските чалгари. (Това не е хейт, тва е лично мнение)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 17:02

redy написа:
Я аз да кажа нещо онтопик:
-На всички чалгари евала ви! Трябва да сте уникални хора, че да издържате да слушате един и същи ритъм отново и отново и пет думи текст които се повтрят.....онтово...и отово... и това във всяка, АБСОЛЮТНО всяка песен. Вярно на времето чалгата беше що годе.. а бе какво що годе, беше си много по добра и различна музика. Сега се е превърнала в комерсиален продукт, целящ да рекламира силикон, бельо и от време на време некоя нова лимонада. Та евала ви на истинските чалгари. (Това не е хейт, тва е лично мнение)

Съдейки по тази смешна логика, можеш да зъклеймиш, че и метълджийските работи са еднакви - нещо наподобяващо вокал с много крясъци, изсипвайки смъртни заплахи към слушателите, както и всичките му други харектерни черти за този стил.
Не е така. Всеки стил музика е уникален и има своите положителни и отрицателни белези, ако конкретизираш чалгата като еднотипна, значи сам не искаш да признаеш истината.
Напоследък в Българската Поп-Фолк музика навлезна един приятен Euro-Dance елемент, музиката вече няма как да се нарече "селска" или "циганска", понеже ако не попаднеш на творчеството на Амет, Кондьо, Свецет, Джони или някой случаен изпълнител от съмнителен произход, можеш само да се радваш на тази приятна и купонджийска музика.

Поздрав с Ерик - Един Въпрос!

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 17:39

Хм имаш право. Все пак , както казах тва е лично мнение. Все пак в това отношение поне според мене в метъла припева не се повтаря хиляда пъти един след друг( и пак това е лично мнение).

Профил

Публикувано на: 15 Апр 2008 18:16

Ахахахахха , кво се обеснявате бе, помаци , зер че има файда кой кво казва.
У моя си свят вие сте тъпаците дека слушате лайна, у вашия си свят тия лайна са нещо хубаво. Най-много да се изпотепем :o

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2008 18:51

Kire_von_Dragoman написа:
Ахахахахха , кво се обеснявате бе, помаци , зер че има файда кой кво казва.
У моя си свят вие сте тъпаците дека слушате лайна, у вашия си свят тия лайна са нещо хубаво. Най-много да се изпотепем :o

Без коментар.
Само да вметна, че с тази селска реч, като нищо бих те сбъркал за почитател на Амет.

Профил

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Публикувано на: 15 Апр 2008 19:00

Dr. Bertruger написа:
Без коментар.
Само да вметна, че с тази селска реч, като нищо бих те сбъркал за почитател на Амет.

Мхм, това си бе баш без коментар. :)

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 15 Апр 2008 19:08

Е да, оно така е най-лесно - като нацапаш - излизаш с номеро ''без коментар''.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 15 Апр 2008 19:17

К'во сте заръфали чалгата...вмомента модерните "хаусърчета" са по-смешни от чалгарите...Смисъл поне като попиташ чалгара к'во слуша си казва, че се кефи яко на орк.Фаворит и Орхан Мурад, но като попиташ Хаусър к'во слуша всеки вика Хаус, а после дъни Кондьо...

Джордан-Не боли !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost