Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 07 Апр 2008 21:37
Опааа, кво стана с Ванката уа 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 07 Апр 2008 22:42
Ванката насра :>
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 07 Апр 2008 23:27
НАЦАПА
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 10:01
Абе това е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ......  разбра ли се защо не се е появил? едит : Отначалото признавам Ванката беше оригинален и беше нещо ново, ама в последствие с поведението си се конкурира по шутовщина с актьорите на Слави, с единствената разлика, че те го правят умерено, а тоя няма граници. Яд ме е само, че хора които могат да пеят и наистина имат талант в това отношение гърмат. Да изпееш I'll always love you на Whitney Houston , не е никак лесна задача, а Пламена я изпя като на детска игра  Жалко е , че съдбата ти зависи от някви 14-15 годишни пиклички дето харесват фиешъни и кретени, но това е MUSIC IDOL поне в България (фешания ,"сцанарии" и шутовщина)
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 14:18
Това съм го изпуснала. Някой ще обясни ли какви ги е вършил големеца (пак)? ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 14:27
Juggalette написа: Това съм го изпуснала. Някой ще обясни ли какви ги е вършил големеца (пак)? ^^ ами когато дойде време да излезе той не се появи ами си тръгна.Казаха ми че просто някви фенове искали да се срещнат с него обаче охраната се правела на много велика и той си излязъл това ми казаха на мене незнам до колко е вярно. @Mad Hatter тук ще се съглася със тебе за 2 част от поста ти .Това жури не изпълнява никаква функция.Не знам колко процента от българското население което гласува го прави като гледа певческите данни на аидълите.Почти всички гласува по визия.Това е глупавото какъв айдъл да излезе тогава при положение че гласува такива хора.Ама така е за да лапа някой парите трябва да се мъчим с тая нашта музика. Но тук идва и въпроса че гласовите данни не са всичко.Един човек трябва все пак да има и някаква визия.Кажи ми една ще ме извините дебела певица.Но не поп фолк ами световна.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 14:31
Цитат: Кажи ми една ще ме извините дебела певица.Но не поп фолк ами световна. Веднага мога да ти дам минимум 5 имена, които ще бъдат запомнени в музикалната история, и които имат сериозни килограми 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 14:32
извинявам се исках да кажа модерна а не от миналото
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 14:49
Missy Elliott 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 16:01
Jordin SparksМисли, преди да пишеш... P.S.: Джордин е победителката в последния American Idol, който не е разбрал.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Hova
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 17:22
http://vbox7.com/play:6e4334ad тука искам да ви питам метълите от форума какво казва тоя на 1.18 "дет метъл без едиквоси е като пилешка супа без пилешко".Доста ми е интересно кво казва.
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 17:30
Hova написа: http://vbox7.com/play:6e4334ad тука искам да ви питам метълите от форума какво казва тоя на 1.18 "дет метъл без едиквоси е като пилешка супа без пилешко".Доста ми е интересно кво казва. Торж 
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 17:33
Охооо, пича с дьет парчето! Винаги адски ме е кефел... ;Д
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 18:04
Арета Франклин  най-голямата с най-големия глас 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 18:11
Всички знаем за Арита, само че той ги иска модярни. ^^
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 18:13
Juggalette написа: Jordin SparksМисли, преди да пишеш... P.S.: Джордин е победителката в последния American Idol, който не е разбрал. а тя как е спечели и тя от зреителският вот сигурно
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 18:37
[quote="Hova"]http://vbox7.com/play:6e4334ad тука искам да ви питам метълите от форума какво казва тоя на 1.18 "дет метъл без едиквоси е като пилешка супа без пилешко".Доста ми е интересно кво казва.[/quote] Казва се Диет митал бес дисторжан е като.... дисторшъна е тва дето прави звука убер як 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 08 Апр 2008 21:02
fabric написа: а тя как е спечели и тя от зреителският вот сигурно Ти гледаш ли въобще какво пишеш ? Как може да допуснеш толкова много грешки в едно изречение ? У пръстите си ли гледаш, докато пишеш ? Поглеждаш ли после какво си написал или гледаш да си напишеш простотията преди да са те изпреварили ? Па и като не можеш да пееш, не си избивай комплексите като някакъв пълен левак, който като види на едно място повече добро, отколкото лошо, гледа да изкара лошото на преден план, щото той самият никога не може да бъде като доброто 
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 09 Апр 2008 17:48
fabric написа: ами когато дойде време да излезе той не се появи ами си тръгна.Казаха ми че просто някви фенове искали да се срещнат с него обаче охраната се правела на много велика и той си излязъл това ми казаха на мене незнам до колко е вярно. И аз така разбрах Най-големия nuff said едит: А да го духат лилипутите и БТВ Сега ще се посерат като им падне рейтинга на половина
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [ROFL!]Music Idol. Публикувано на: 09 Апр 2008 20:15
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|