Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 22 Мар 2008 15:23
Цитат: не вярвам мн на тея от нета пък и това ми го каза някаква жена когато им се обадих 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 22 Мар 2008 23:55
Цитат: Пет гола видяха днес феновете на футбола в Надежда, Локомотив София победи с 4:3 Черно море в мач от 17-и кръг на "А" група.
^ явно щом Локо са повели и после Черно море са обърнали мача на 2:3, не са останали зрители на стадиона за да видят останалите 2 гола . + Цитат: Белия балет победи Еспаньол с 2:0 на своя "Сантяго Бернабеу" и по този начин увеличи преднината си пред втория Барселона на 8 точки.
Столичани обърнаха синьо-белите, които поведоха в резултата в 29-та минута чрез Валдо.

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 26 Мар 2008 22:35
[22:31:21] Nattefrost says: the bitter end [22:31:39] readonly | 25/07/08 says: бетер край :Д [22:31:44] Nattefrost says: ахахха 
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 27 Мар 2008 23:42
Dheart написа: В опера напиши: opera:config Напиши в търсене torrent и изключи вградения клиент. Вече си теглиш торент файловете нормално и си ги сваляш плавно с бит комет който е по-зле от кофа за смет... i lol?d 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Апр 2008 11:04
Kire_von_Dragoman написа: Реших да пиша аз но не за слава и за чест нит' за някой еврейски педераз' а най-лесно ще да е да бъзна някое хлапе
Дзверим се у синия екран гледам някой пуска тема - ''Българин от цигани заклан!'' Ледник пръв се включва за него дълг е народ да брани чат-пат невежите да храни Веднага Vicious. ще го опонира във форума за голям се има но вечер, когато мама легне връз снимки на Диана мастурбира.
За някои политическия живот е скука ей го Чами - дай му азиатка да подпука решил е - колега ще ми става ала къде ти в СУ японка млада? Други НБУ избраха за мързеливци и селтаци мила родна стряха.
Княза взе, че се изгуби що стана? - от наркотици се погуби В Русе той е шефа, той е вожда а пък казват, в блека още прохожда Не е като разни други метъл слушат, после чалга иди ги разбери прости, слепи дуди.
Омегата на гей се прави Битълс яко слуша ала с пишка не знае да борави май е виждал само под душа.
Баджанак му Рийд пък всички ни разсмива а вечер с мисли за Metallica заспива мечта му е на живо да ги види пък някой ден на сцена като тях да свири!
Жив-умрел Ноктурно се обажда люти думи все отправя но за женска ласка има жажда няма все сам да се оправя Слуша групи одъртяли дърти чанти, негри и педали мисли си, че ще ни заблуди Дарктроун в сърцето му звучи.
Ами оня селянина долен от малоумие сигурно е болен откак се появи само за евреите тръби В Драгоман го мразят всички бил краднал грозде и парички Ерген е още , за жена умира грозно и космато - Кире не пробира.
Спи ми се вече , утре че измислим още (и всичко е на майтап , да не ме потепете ) t0t4l pwnage  rampage! Цитат: Тука всички сме тупани уж интелектуалци, а на живо - дечурлига неразбрани pc mania - геймърите на народа за които риъл лайфът не е изгода
Волен славят, други Комунизма ала всички знаем, най ги бива хич да не е - в онанизма
Киро вече от година свири не знае ноти, само таблатури дири ритъм прост не мож' да върже дай му само тремоло да стърже.
Мъжки форум е, но знай - появи ли се мома ще има надпревара - кой е по-по-най
Дианка, млада, още непорочна регна се и драмата започна Слухове кой с кого е спал викат - цял форум я минал
Но не само женско ни влече ей го Дидо - младо, хубаво момче Със Актив закачка имат с гейски намеци форума заливат
Попа хвали се - ''Аз съм от ТКЗС-то'' ала умът му плитък е а държанието - превзето
Човек ш'си каже - "тука кой от кой по-прост" но ей го Трупо - първо пишеше кат' гост после регна се, прописа и младо, старо - със познания ни слиса 3rd installment Цитат: Нека включим в тази ода онези прости, клети хора форумните глисти, тъй наречени на хейт до гроб обречени
За тях живот е - коли, пари и слава и ако ги огрее - свирка за награда модни дрешки, обуща скъпи хич не дреме им, че на гьон са тъпи Така е в днешно време да се учиш - бреме я по-добре да стана, мамо, фешънче мило и засмяно. По клубове да ходя, дискотеки не може метъл да е всеки.
Не едно, не две, а три за гсм-чета ще дам пари пак ако от туй гъзар не стана все ще ми върже някоя дебелана
Има граница, но тънка фешън или емо - все издънка след време друго щей на мода яко ще се слуша Стобъ!
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Апр 2008 11:53
Лол 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Апр 2008 15:41
Това трябва да стане рап песен! Трябва да викнем Гошо от Почивка да ни го изпее:Р
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 04 Апр 2008 00:36
Kire_von_Dragoman написа: Княза взе, че се изгуби що стана? - от наркотици се погуби В Русе той е шефа, той е вожда а пък казват, в блека още прохожда Не е като разни други метъл слушат, после чалга иди ги разбери прости, слепи дуди. Еби това метъл, еби това чалга, важен е звукът. Намери ли своя отзвук вътре в теб, звукът надхвърля стиловите ограничения. И се стоварва върху теб със силата на термоядрен взрив. В един момент всичко се превръща в experimental (avantgarde, alternative) drone/doom/noise/ambient и обективното стилово определение спира да има значение. Важен... е звукът. Замислете се над подписа ми. Всичко са вълни и честоти. ;р Sunn O))) - Flight of the BehemothППА кой е тоя капацитет, счел, че съм прохождал в блека? Да се покаже, па да му светим долната кръвчица семитска... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 04 Апр 2008 06:47
Пишеше го у вестник ''Шалом!'' 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 04 Апр 2008 10:08
Kire_von_Dragoman написа: Пишеше го у вестник ''Шалом!'' :D Ахахаха, то пишело " WORSHOP"... аз чак сега го видях. BORIS - HugeГЪАААА, Д'ЕБА И КАНАРАТА, Д'ЕБА
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Апр 2008 20:24
[20:50:56] Nordvargr каза: Sind Sie da, Herr von Dragoman? [21:00:55] Nattefrost каза: Ich habe feral ( ахаха ) hunger und Ich gehe FEAST
O.O.O
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Апр 2008 21:59
@_@
Явно и вас са ви изпускаи доста
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Апр 2008 22:09
[23:07:59] Nocturno каза: те го е [23:08:04] Nocturno каза: мислим еднакво [23:08:09] Nocturno каза: ама ти си по-тъп де [23:08:11] Nattefrost каза: ААХАХХАХАХАХ :Д
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Апр 2008 00:51
Цитат: [01:45:24] readonly | 25/07/08 says : акустична ми е мерак щото ше мога да я зимам със себе си [01:45:28] readonly | 25/07/08 says: по екскурзии, купони, сякви преселения [01:45:36] readonly | 25/07/08 says: нема да ми тежи и нема да ми требе усилвател [01:45:45] readonly | 25/07/08 says: само ше я пазя неко да не и сипе или да ака в неги [01:46:04] Nattefrost says: АХАХАХХА [01:46:27] readonly | 25/07/08 says: еми представи си [01:46:39] readonly | 25/07/08 says: пиян си, сере ти се, в кенефа се мляскат келешите [01:46:49] readonly | 25/07/08 says: и гледаш в ъгъла дърво с дупка [01:46:55] readonly | 25/07/08 says: перфектен логичен ход [01:47:18] Nattefrost says: ахахаххаххаха [01:47:24] Nattefrost says: еле у шапката на некой [01:47:31] Nattefrost says: ама оно през струните дорде мине говното [01:47:43] readonly | 25/07/08 says: минава, минава [01:47:53] readonly | 25/07/08 says: оно като е за проклетия [01:48:03] readonly | 25/07/08 says: сичко минава wise men speaketh :О
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 08 Апр 2008 23:12
[0:10:17] Nekropanzer каза: риъл лайфо е суров като демо на Карпатиан Форест
!!!
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Апр 2008 20:07
Eхоу темата се казва Непретенциозен архив с бисери от форума
Не че пречи се посмееме и на такиви от скаипа ама...
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Апр 2008 22:09
Ми сезона леко утихна.. Чакаме лятната ваканция, когато очакваме ново презареждане на млади субекти, мисля че вече им е време на набор 96-97
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Апр 2008 22:12
Новата реколта с бисери , а? П.п.Бе.. щом е от хора от форумо се смята , че от форумо, дори и насред центъро на София да е. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Апр 2008 22:13
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Апр 2008 22:18
Бе, ако на 15 годишен викаш прохождащ.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|