Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ срещу безстопанствените кучета
Публикувано на: 19 Мар 2008 13:09

DirecteX, ти си дебил.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 19 Мар 2008 13:14

Аз ли се лъжа, или едно 80% процента от атаките върху хора са не от бездомни кучета, а от питбулите на разни дебеловрати чичковци?

Кучетата не атакуват, за да се хранят. Атакуват от страх.

И колкото и да се пенявя, няма смисъл. Няма да кажа нито нещо повече, нито нещо по-различно от това, което The CROW каза.
Освен може би да пратя поздрави по майчина линия на DirecteX.

Профил ICQ

Публикувано на: 19 Мар 2008 13:19

Не само от тези на дебеловрати чичковци, ами и от питбулите на комплексирани дечурлига, които си ги взимат за да ги правят зли и да ги насъскват по чуждите кучета.
И да , от страх нападат. Като усетят, че някой пълни гащите, еле пък ако са на глутница, дупе да ти е яко :D

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 19 Мар 2008 13:22

The CROW написа:
Как ли пък няма да подписвам петиция за убийствата на животни!
Зоополиция? Тия прекаляват с Animal planet нещо... Ние нашата полиция не можем да си оправим, па за животните. И като заговорихме за мангали - ченгетата са на същия хал - бият, изнасилват и взимат рушвети. Ай сиктир от простотии вече!
Какво й е виновно кучето на тъпата майка, дето си е зарязала хлапето в пясъчника, за да пие кафе и пуши цигарка с приятелки? Животните виновни ли са за това? Или са виновни за бабичката, дето ги ръчка с бастуна?
Да, нека са в приют, ама да беше нормален приют. Вие влизали ли сте някога в такова нещо? Ако не сте, не можете и да си представите за какво става дума...

Така е и аз не се подписах.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2008 13:40

Vicious. написа:
DirecteX, ти си дебил.

Не е хубаво да се заяждаме с умствено изостаналите, оставете детето на мира да си мисли, че има дядо Коледа и че бебетата се носят от щъркели и най-важното, че мама и тате не са го осиновили.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2008 13:46

DirecteX, ти верно си някъв дебил. Мама ли не те е гушкала достатъчно като малък?
Както и да е.
Кастрацията на бездомните кучета е най-правилното решение според мен, пък и в София беше приложено веднъж вече, макар и колкото да се каже, че са направили нещо. С тая кастрация ще се намали популацията на животните без да трябва да се убиват.
Колкото до атактите - Грим си го каза. Атакуват от страх.

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2008 15:04

20 лева е устройството анти-куче - използва се за прогонване на кучета :shock: (каква логика само, ех)

А за петицията - добра идея, но няма кой да я изпълни.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 19 Мар 2008 15:57

Навремето в Русе е имало много Виетнамци в студенските общежития и са яли бездомните кучета и котки но сега няма и имаме проблем с бездомните любимци :Д

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 19 Мар 2008 21:18

DirecteX написа:
Как може да гледаш от гледната точка на едно куче при положение че си човек
Човек>куче такаче подножа

Да,ама не!
Куче=човек=всякакъв-друг-бозайник!
Тъп ли си?Ти си една умствено изостанала маймуна,която не просто не е слязла от дървото,но и не може да се качи на килима.Ти какво мислиш,че са хората,растения ли?

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 19 Мар 2008 22:06

Bobakin написа:
А защо не помислите малко по този начин-кучето е гладно,яде му се месо,вижда потенциалната храничка да се движи на някъде и-гриз!С нищо не ви е виновно то,че не ще да умре от глад.Вас някой изтребва ли ви защото колите свине за храна?Защото в очите на кучето сте баш свине,отиващи в стомаха му.Крайно време е да спрете да нахалствате.Човекът си е животно и трябва да се научи да търпи животните,защото просто живеят по инстинкт.
За петиция за избиване на магалите съм съгласен.Те или ще спазват закона,или ще мрът!Така трябва а е.

Виж са, пич. Има едно нещо цивилизация, където не трябва да важат такива неща.
Цитат:
Да,ама не!
Куче=човек=всякакъв-друг-бозайник!
Тъп ли си?Ти си една умствено изостанала маймуна,която не просто не е слязла от дървото,но и не може да се качи на килима.Ти какво мислиш,че са хората,растения ли?

Не е така, ние сме се изкачали на върха на хранителната верига за милиони години, нашият разум е на много по-сложно и върховно ниво от техният. Ако едно куче погледне в огледалото, то не може да осъзнае, че това е той. То няма въображение, неговият разуме базиран на ядене, спане, оцеляване и еб*не. Съжелявам, но ако ти се се равняваш на същества, еволюционно по-нисши от нашият вид, аз, предполагам и другите - не можем.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2008 22:07

Докажи им, че кучето не те псува като минеш покрай него. Докажи ми го със солидни факти.

No CNN or media now ...

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 19 Мар 2008 22:19

Малко се отклонявам...

Видях по-горе нещо за Питбулите...

Та имам питбул...Върл фен съм на породата...

Но съм съгласен за зачестилите атаки от тях и т.н..

Т'ва всичкото е заради шибаните дебилчета които имат IQ колкото на американски гол охлюв след престой във форума на teenproblem...
Адските тъпаци...

Поинтересувайте се малко от породата...Това са единствените кучета които се привързват ТОЛКОВА много за стопанина си...Жертват си живота ВИНАГИ заради него.Не трябва да се забравя обаче, че това е порода създадена за бой.Боят е в гените му...Тук е проблема...

Питбулите обичат хората адски много.Но винаги има дебили които освен, че убиват(в най-"лек" случай осъкатяват/обезобразяват) кучетата си, ги правят и опасни за хората...

Е на такива искрено пожелавам да ги пуснат в такава "забавна" битка срещу поне три озлобени от боя питбула...

Както е и мотото на породата-

"Punish the deed, not the breed"

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2008 22:26

bobakin , има една дума дето при кучетата я НЯМА а при хомо-сапиенс го има. Това е МИСЪЛ. Едно куче, не може да прецени кое е добро кое е зло. Има си някакви условни и вродени рефлекси и с тях си живее. Няма мисъл има инстинкт нищо повече. И съм сигурен, че ако те заръфа некои бездомен пес(не ти го пожелавам) ще фанеш една секира ако го видиш и ще го накълцаш на ситно.
=> куче НЕ Е = човек. Виж ако ти се чустваш на нивото на едно бездомно псе това си е лично твой проблем. ;)

Профил ICQ

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 19 Мар 2008 22:47

Disturbed написа:
Докажи им, че кучето не те псува като минеш покрай него. Докажи ми го със солидни факти.

Потърси нещо специализирано по тази тематика, не съм специалсит по животинска психология :P
Като се замисля...
Не правят секс за удоволствие, инстинктът за продължаване на рода ще го кара да си псуне семето в нещо от неговият род, нечия майка едва ли изпуска нужнит ему хормони/феромони/или-квото-там-се-казва. За да му хрумне да се чифтосва с нечия майка, ще му трябва въображение, което еволюцията не му е дала.
Както и да е, в колибка има едни филми за инстинктите, но преди това погледни поредицата за произходът ни на BBC, там хубаво е обяснено, че моментът в, който получаваме върображение ние започваме да ставаме доминищ вид и това е нашето предимство пред всички тях. Ако ги изгледаш ще ти се измени мисленето по въпроса :wink:
edit: абе Mad Hatter ви обясни по-просто :oops:

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 19 Мар 2008 23:17

Mad Hatter написа:
bobakin , има една дума дето при кучетата я НЯМА а при хомо-сапиенс го има. Това е МИСЪЛ. Едно куче, не може да прецени кое е добро кое е зло. Има си някакви условни и вродени рефлекси и с тях си живее. Няма мисъл има инстинкт нищо повече. И съм сигурен, че ако те заръфа некои бездомен пес(не ти го пожелавам) ще фанеш една секира ако го видиш и ще го накълцаш на ситно.
=> куче НЕ Е = човек. Виж ако ти се чустваш на нивото на едно бездомно псе това си е лично твой проблем. ;)

Не мисля,че каквото и да било може да живее без да мисли.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Публикувано на: 19 Мар 2008 23:26

[23:23:26] Nocturno каза: по халат съм и го ебавам тоя
[23:23:31] Nocturno каза: представи си като съм гол кво ще стане

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2008 23:28

Kire_von_Dragoman написа:
[23:23:26] Nocturno каза: по халат съм и го ебавам тоя
[23:23:31] Nocturno каза: представи си като съм гол кво ще стане

АХХАХА

иначе - уличните кучета -> упойка и хайде, в кучешкия рай.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2008 23:34

Mad Hatter и sagara-kun току що доказаха, че кучетата действат по инстинкт. Тъй като кучетата не се хранят с хора то единствения инстинкт, който те могат да следват е инстинктът за самосъхранение, което значи, че нападат само когато са застрашени, което пък значи, че ако не ги закачаш ти и те няма да те закачат, което значи, че няма причина да бъдат преследвани, защото ако ги преследват те ще станат единствено по-опасни, което значи, че разсъжденията на двамата, как кучетата били по-низши са напълно излишни...

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2008 23:42

sagara-kun написа:
ще му трябва въображение, което еволюцията не му е дала.

Само да вметна, за да сънуваш нещо ( примерно кошмар ) , инстинкт ли е или въобръжение? Щото животните сънуват. ;)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2008 09:35

Bobakin написа:
Не мисля,че каквото и да било може да живее без да мисли.

Отново не си прав или не си обърнал внимание на поста ми. Животните не мислят а карат по инстинкт.
Пример: един гепард е с ранен крак дебне стадо зебри. Не преценява (т.е не мисли) , че няма да може да ги хване и едно такова нещо ще натовари и крак и организъм, но защото е гладен гепарда напада и не успява. Ако можеше да мисли, щеше да запомни колко може да издържи без храна и да се досети (да направи връзките), че може и да си почине днеска без месо. Но инстинкта за самосъхранение, който вкл и храна говори друго => животните карат по инстинкт, не по мисъл, която пак казвам я нямат.
Чуството да ловува се предава наследствено от майка баща под формата на условен или придобит рефлекс ;)

Sentry Да факт е че действат по инстинкт и само като ги закачаш, но както беше казал един пич по нагоре: излез 6:30 сутринта дето ти се спи, кисел си за даскало само си мислиш как щеше да е гот да си наняш в леглото докат вън е студ. На среща ти излзиат глутница кучета.(точно ти е мерак в 6:30 да ги закачаш ;) ) Минаваш имаш 2 варянта : да те нападнат, да те оставят на мира. Според това колко са озлобени зависи твоето оцеляване след такава ситуация ;). озлобяването е следствие на човешка намеса. факт ... :?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost