Автор |
Съобщение |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 16 Мар 2008 12:47
Anti-Flag написа: с Назула  И с мен.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 16 Мар 2008 12:53
с никой
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 16 Мар 2008 13:01
Хамелеона, Gnumperick, и Нефертити.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 16 Мар 2008 13:03
Krieg написа: И с мен. Опа...  теб те забравих сори.
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 16 Мар 2008 16:56
Тъй, тъй. И аз не познавам много хора наживо, с още по-малко съм се и виждал (не броя среща, която случайно засичам на Пилоните и 100 човека ми идват да ми се здрависват. Т'ва е несериозно  ). На първо време ще сложа Рекси, после Sasuke, Join... Грим (рийпър, ако не сте се досетили), Ловеца на глави, Кажи-Нещо Дух (с него пък... най-много!  ), Хамелеона, Княза, Уайт фейс (за мен не съществува Вермиц  ), Дидо, Кодер, Сърчър (не че него някой го помни, ама сме учили 5 години заедно  ), после Нефертити ( ууу! ). На второ четене се досетих за Сентрито и по тази логика за Гарванката, мисля, че съм засичал веднъж Амора в университета  И веднъж видях Ъндед Дюд по "Народно Хоро" в Ориндж Каунти  За трети път се сетих и за TheOnly, когото не съм виждал в този форум от много време. Да не взема да изпусна някого? Не мисля ^^ П.п. Майтап, бе! Колежката ми е най-важната, т.е. Оркус, да живее! П.п. Туй то, за друго не се сещам. Мрънкайте, ако се чувствате засегнати 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 16 Мар 2008 17:15
Познавам присъствалите вчера + Морт, Readonleh и Undead Dude 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 16 Мар 2008 17:18
Firzen написа: Познавам присъствалите вчера + Морт  Да, вече съм виждала и присъствалите вчера. ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 16 Мар 2008 21:46
Existence написа: Тъй, тъй. И аз не познавам много хора наживо, с още по-малко съм се и виждал (не броя среща, която случайно засичам на Пилоните и 100 човека ми идват да ми се здрависват. Т'ва е несериозно  ). На първо време ще сложа Рекси, после Sasuke, Join... Грим (рийпър, ако не сте се досетили), Ловеца на глави, Кажи-Нещо Дух (с него пък... най-много!  ), Хамелеона, Княза, Уайт фейс (за мен не съществува Вермиц  ), Дидо, Кодер, Сърчър (не че него някой го помни, ама сме учили 5 години заедно  ), после Нефертити ( ууу! ). На второ четене се досетих за Сентрито и по тази логика за Гарванката, мисля, че съм засичал веднъж Амора в университета  И веднъж видях Ъндед Дюд по "Народно Хоро" в Ориндж Каунти  За трети път се сетих и за TheOnly, когото не съм виждал в този форум от много време. Да не взема да изпусна някого? Не мисля ^^ П.п. Майтап, бе! Колежката ми е най-важната, т.е. Оркус, да живее! П.п. Туй то, за друго не се сещам. Мрънкайте, ако се чувствате засегнати  Мен, веднъж в "Трол" на Славейков.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 03:17
Squiz написа: DirectX и readonly  А мене ше ме забрайш а...така си и мислех 
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 10:05
Ами бая хора  Освен всички присъстващи вчера добавям Рийд, KNSpirit, Сириус, Вальо (Княза), Кодер, Вермик, Нефертити, Оркус, Екса и Сърча (т'ва момче кво стана с него?) Джаз, Попа, Ъндед Дюде, мини руло (бг талибана ^^), Хаслес, Емануел (бая отдавна.. лето '04 или '05), TheOnly.. за тези дюдз се сещам засега, може да изникне още някое име в главата ми 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 12:20
Мухахаха написа: Ами бая хора :) Освен всички присъстващи вчера добавям Рийд, KNSpirit, Сириус, Вальо (Княза), Кодер, Вермик, Нефертити, Оркус, Екса и Сърча (т'ва момче кво стана с него?) Джаз, Попа, Ъндед Дюде, мини руло (бг талибана ^^), Хаслес, Емануел (бая отдавна.. лето '04 или '05), TheOnly.. за тези дюдз се сещам засега, може да изникне още някое име в главата ми :) Сърча го видях преди няколко дни с баща му. Изглеждаше абсолютно изтрещял - с няк'ва очевидно безпричинна усмивка, забил поглед в нищото и вървящ на някъде си. Ебати изрода. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 14:38
Хъм, вече имам сила да постна тука. По-продължително си поприказвах с Хамелеона, еНлайт, Диста, Ледената кралица, Криейтъра, Синистра, Рико и Разиел (след разговора с който се чувствах леко тъп, опиталите знаят). Видях се и с другите присъствали на срещата, но не научих кой знае колко за тях. Както и да е, случайни нямаше. Следващия път да се събереме 30 и да превземаме Македония!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Zerkiel
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 14:39
н и к о и 
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 15:06
Existence написа: На първо време ще сложа Рекси Поласкан съм! Иначе забравих колегата от Варна, мдам... Ловеца на тикви също го знам и очаквам Центрьо най-сетне да се обади да се видим някъде с тяхната квартира, че и Ексо да замъкнем, може и още някого...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 16:02
С почти всички, с които трябва. 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 16:50
Varggoth написа: Сърча го видях преди няколко дни с баща му. Изглеждаше абсолютно изтрещял - с няк'ва очевидно безпричинна усмивка, забил поглед в нищото и вървящ на някъде си. Ебати изрода. ;р Rofl той е такъв, да Общо взето с това му се подиграваха в училище 5 години, аз все го защитавах, ама сега... не знам  Странно как се променят хората 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 17:59
Existence написа: Странно как се променят хората :lol: Ти - да. Той, като гледам - не особено. Ебати олигофрена... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 20:07
Мухахаха написа: Ами бая хора  Освен всички присъстващи вчера добавям Рийд, KNSpirit, Сириус, Вальо (Княза), Кодер, Вермик, Нефертити, Оркус, Екса и Сърча (т'ва момче кво стана с него?) Джаз, Попа, Ъндед Дюде, мини руло (бг талибана ^^), Хаслес, Емануел (бая отдавна.. лето '04 или '05), TheOnly.. за тези дюдз се сещам засега, може да изникне още някое име в главата ми  Друг ник ? 
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 20:23
Дилдо!!! ;Д
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого се знаете live? :P Публикувано на: 17 Мар 2008 20:26
Sinistra написа: Дилдо!!! ;Д 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|