Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика
Публикувано на: 15 Мар 2008 11:26

@Andrey358
Първите 4 албума на Metallica верно са доста хаотични като композиции, а Джеймс ползва силнички вокали. Ама да ми кажеш за Мейдън, че са бичене на китари и грачене, тва означава да не си чул нито една тяхна песен. Изобщо не знам кой ти е напълнил главата с тея глупости. Ако искаш по някакъв начин да си обогатив малко културата, а не да говориш голи думи, изтегли тези песнички : Iron Maiden - Dream Of Mirrors, а на Metallica - Welcome Home. Верно ти давам избрани, на Металика останалите от тоя период са си по-тежички, ама на Мейдън всички песни са мелодични и красиви. Никой същество с душа не може да го отрече.

@High_voltage
Надявам се не намекваш, че музиката, която слушам, определя умствения ми капацитет? Мъжобоя ме дразни с безумно инфлантилните си текстове. "SHIELD SHIELD SHIELD SWORD SWORD MIGHTY WARRIOR ODIN ODIN ODIN KILL KILL KILL ODIN KILL SWORD SHIELD DRAGOOOOON SHIELD SWORD !!!!!" Повечето с в тоя дух... Има и някои изключения, разбира се.

@HELLwINd
Ами виж, Корн са ми просто антипатични. Не ми харесва музиката, нито вокалите. Бият ми малко на депресед тийн, пък от тая вълна на музиката излязох преди доста време :) Предпочитам по-бързи, по-тежки композиции и по-груби вокали :) Това е просто, не че имам нещо лично против Корн :Р

No CNN or media now ...

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2008 12:04

Mразя и не харесвам всичко, в което се пее за
- Дракони, Принцеси, Велики войни, чукане на принцеси, хеви метал.
- Музиката е предназначена за хора под 18 години.
- Китарите са изключително плътни и приятни, но вокала е мега педал.

Профил

Публикувано на: 15 Мар 2008 15:30

Sеbastian написа:
Mразя и не харесвам всичко, в което се пее за
- Дракони, Принцеси, Велики войни, чукане на принцеси, хеви метал.

Еми, как да го формулирам по-добре? ;Д

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 15 Мар 2008 16:18

Disturbed написа:
@Andrey358
Първите 4 албума на Metallica верно са доста хаотични като композиции, а Джеймс ползва силнички вокали. Ама да ми кажеш за Мейдън, че са бичене на китари и грачене, тва означава да не си чул нито една тяхна песен. Изобщо не знам кой ти е напълнил главата с тея глупости. Ако искаш по някакъв начин да си обогатив малко културата, а не да говориш голи думи, изтегли тези песнички : Iron Maiden - Dream Of Mirrors, а на Metallica - Welcome Home. Верно ти давам избрани, на Металика останалите от тоя период са си по-тежички, ама на Мейдън всички песни са мелодични и красиви. Никой същество с душа не може да го отрече.

Aко си метъл и си свикнал да слушаш такава музика, тогава Мейдън може и да ти се струват мелодични. Както и да е, не ги отричам напълно все пак една група която има сигурно 1000 песни все ще се намери някоя която да ми хареса. Може да звуча старомодно, но за твърд рок приемам Deep purple, всичко по-твърдо от това според мен е причина за упадъка на рока като цяло и свеждането му до някаква дивашка музика (без да се обиждате, но я виж някой концерт на Мейдън и ми кажи че това са нормални хора). Вярно, че и Джими Хенрикс палеше сцените и трошеше китарите, но тогава поне е било нещо оригинално.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 15 Мар 2008 16:35

Аз също като Andrey358 съм почитател на класическият рок, но явно харесвам и малко по-твърдо звучене.За мен №1 са Queen ( но те имат такова разнообразие от стилове при песните им, че не смея да ги нарека рок ) но също така звученето на AC/DC ме кара да издивявам.Просто са вълшебни, както и Guns'N'Roses, Scorpions, Purple, Rainbow...Все класически групи, за които не вярвам някой да казва нещо лошо ( дори чалгарите, които познавам ги уважават :shock: )
Китари ме дразнят когато са прекалено тежки, и KoЯn са ми точно на ръба на тежест, ама от грешната страна :) За дед, траш и тн метъл да не говорим - изобщо не ми харесва.Препочитам по-леките звуци, но не леки както при споменатите вече Nickelback или там подобни буламачи...

Изобщо това, че в една песен се ползва китара...Изобщо не е знак за качество :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 15 Мар 2008 17:18

Не бре, човекът е традиционалист. И такива хора трябват :>
Музиката е нещо много лично и всеки спор за това коя музика е по-добра е обречено губене на време, което можеш да прекараш с нея. Можеш да обясниш на някого много добре защо твоята музика е толкова добра, но не можеш да го накараш да я усети.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2008 20:45

Поредната хейтърска и абсолютно ненужна тема. Сега примерно ще кажа какво харесвам и какво не, и някои ще почнат да псуват кат' безмозъчни каруцари.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2008 22:06

Bring Me The Horizon

!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2008 22:38

bYbonЪъЪъ написа:
НИТО ДУМА ПРОТИВ ТОКИО ХОТЕЛ :!: :!: :!:

:doh:

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2008 22:43

Slipknot :D

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 15 Мар 2008 22:57

High_voltage написа:

Цитат:
Добре, провокация ли целиш? Нямаш право да говориш такива неща. :/

Добре може би следва да се извиня, не исках да прозвучи хейтърско. Нямам нищо против метълите като хора, даже напротив кефят ме. И има песни на Металика които ме кефят и на Мейдън също. Просто темата беше за каква китарна музика не ви кефи и аз си казах мнението.

Иначе аз слушам най-различна музика от ретро до комерсиални хитчета, но специално за рока, казах че съм почитател на класиката, не само Пърпъл, но също и Ролинг Стоунс и Куин и Гънс енд Роузес дори Скорпионс и форинър понякога има и още...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2008 23:38

Firzen написа:
Bring Me The Horizon

!!!

Ей, BMTH са си много добри, само дето много бързо писват :)

Най много(трябва ли да има тире?) не понасям ония гейзери от Токио Хотел. Творенията им са повече педеращина отколкото музика.

Относно рока- Queens of the Stone Age? Имат супер добри песнички и много често си въртя Go With The Flow, въпреки че съм на по-тежичка вълна.

Много харесвам музиката на Dragonforce(не знам пауър ли се водят), обаче вокала като почне да пее- кел файда за убер музикантите :?

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2008 23:43

Погребален Агент написа:
Поредната хейтърска и абсолютно ненужна тема. Сега примерно ще кажа какво харесвам и какво не, и някои ще почнат да псуват кат' безмозъчни каруцари.

Добре, ако искаш да гледаш сеир, аз ще го направя вместо теб :D

Аз харесвам супер много блек метъл - искам едва да се разбира какво свири китаристът от многото дисторшън и НИЩО да не се разбира от това какво вокалът пее, за да се измъчвам колкото се може по-дълго, че да разгадая текста (защото нямам навик да гледам текстове в нета - заложено е в мен да бъда метълист и да чета, евентуално, текстовете от касетките и дисковете, които имам (а аз всъщност нямам никакви)), да слушам колкото се може повече пъти песента, да ми се набият някакви грешни, измислени от чутото фрази и да си ги пея, докато от колоните се чува невероятно отвращаващо викане. Обичам да слушам групи, които никой не знае, щото хората се дразнят, че се кефя на такива неща, които няма да чуят никога през живота си и се дивят, че съм открил нещо, дето да ме държи жив в това, което те въобще не разбират.
Обичам да слушам и твърде много от "общоприетите", т.нар. ретро, рок или просто старите "китарни групи", обаче ако се изкажа за тях, ще има да ме псуват и мен, че съм ебати позьора - как така ще съм черен метълист, пък ще слушам рок енд ролъ, ай сиктир, ебати, тва е импоссибъл!
Абе тъй да се каже - слушам само истинската жица, независимо в какъв "жанр" (?) се намира тя.

Ако някой се е почувствал провокиран, значи е ебах ти кухата псевдоинтелектуална туба. :P

А, чакайте да се изкажа по темата, забравих :o
Всичко, което не съм казал горе, не го харесвам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 09:20

Мразя доста неща - . -

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 12:00

Yellowcard, Motion city soundtrack, The Used, Panic! At the Disco са доста не способни според мен. Появил се нов стил (емо-то) и всички идиоти юруш да стават звезди, т'ва да не им е Пънк рока през 70-те, където некъдърници като Сид стават легенди.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 15:40

@High_voltage
Просто разбирам музиката по друг начин. Не бих тръгнал да хейтя някоя група без да съм се опитал поне да вникна в творчеството им. Manowar просто не са за мен, мал шанс :) Както Малина не е за всеки, както Пантера не са за всеки, както DJ Tiesto не е за всеки ;) Manowar не успяха да ме докоснат.

No CNN or media now ...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost