Автор |
Съобщение |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 15:39
Кои са групите, които не бихте си пуснали, които ви дразнят с комерсиалния си стил, неадекватността си, недоотценената им от обществото посредственост... причините са безбройни. Водещи в моята антикласация са такива групи, които помоемо са лишени от оригиналност. Просто като чуя рок в стил 3 Doors Down ми се иска да ги няма. Също така с нищо не са ми интересни такива като Evanescence и не защото съм заплюл готика, 69 eyes примерно са ми любимци. Linkin Park може би не е редно да ги включвам в тази тема, но пък някои казват , че са рок ... Супер са тъпи и тези американски тийн групички, примерно Fall Out Boy - гледах един техен клип тези дни и определено ги нарочих, всички подобни им съм ги нарочил и ще ги нарочвам  Бе въобще всичкия fashion рок го отрицавам от дъното на душата си  Но наред с него black и death жанра. На някого това или му харесва или не, аз съм от втората част. Тъпо е наистина, че доста младежи се насилват да слушат такава музика само за да изглеждат твърди. Амм щях да забравя черешката - TOKYO HOTEL Разбира се има още много групи, че даже и жанрове, които не съм опоменал, но аз не държа да правя някакъв задълбочен анализ, просто ми се стори, че около темата може да се завърти интересна дискусия. И накрая искам да се извиня за това дето точно аз, който доста малко разбирам от музика пускам такава тема, но тук има доста разбирачи, които ще я развият както трябва предполагам.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 15:57
KoЯn са ми абсолютно противни... Също и Мъжобой са яко дразнещи.
OTHER BANDS PLAY, MANOWAR GAY !!
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 15:59
Nickelback, Hinder... ще се сетя и за още
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:08
Bullent for my Vallentine и тем подобните им семита .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:11
Disturbed написа: KoЯn са ми абсолютно противни... Също и Мъжобой са яко дразнещи.
OTHER BANDS PLAY, MANOWAR GAY !! За това ли направих темата, да пишете глупости в нея  !? Korn са едни от най - добрите! Кажи какво им е кофтито щото аз верно мн им се кефя и ми е интересно..?
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:12
Съгласна с всичко дотук, може би с изключение на BFMV - тях просто не ги срещам често и съм ги позабравила.
Едит: Hellwind, темата нали си я направил за да си изразяваме мненията? о.О
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:15
CREDITS : Hellwind, director of HATE WARS! 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:17
Явно не прочете с чувство за хумор поста ми, които не беше заядлив. Пък и по- хубаво да спорим, ако е само една поредица от изразяване на мнеия без дискусия не виждам смисъл да се чете тази тема, аз не харесвам теми които приличат не лексикон, за теб не знам.
|
|
|
|
 |
OnePageLife
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:19
Korn бяха най-добрите. 1-я и 2-я им албум са истината. Вече много се збозиха. Сега са ту мъч комършал ту би тру. Иначе мноо ми противеят Stinkin Park и тия новоизгряващите емо шитз.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
 |
JazzJack
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:20
дет,блек и траш не понасям
особено дет
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:23
А защо говориш за заяждане, никой нищо такова не е споменавал. =]
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:40
Имаш твърде ограничена представа за готик музиката.
Иначе и аз като JazzJack - не мога да ги понасям тея. Само се правят на твърди там, остави... ;Д
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 16:58
Disturbed написа: OTHER BANDS PLAY, MANOWAR GAY !! Не вкарвай себе си в това изречение 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 17:04
Всичко комерсиално, което когато по MTV напишат hard rock, пускат него.. :Р Твърде много са, а и ги недолюбвам еднакво и нямам фаворит в антикласацията си  @Гошо, аватара ми ги смазва всичките  бтв не можеш ли да си направиш просто нов акаунт? О.о Че верно вече става объркващо
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 17:06
^ онова горе беше истинския вермик, както може би адаша се е досетил.. ама сегашния ми пост можеше да го заблуди, заради това да го кажа. (; Дидо, баси, аватара ти ме отвращава повече от онова бебе мутант дето веньо имаше за аватар... 
|
|
|
|
 |
VincebusEruptum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 19:14
Рока е замрял от бая време.Няма го онова чувство за сътворяване на Истински рок,както едно време.Няма такива групи като Цепелин,на които да им слушаш музиката и да изстръпваш,да се почувства.Нема!Вече му е време да излезне от тази криза.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 14 Мар 2008 20:16
Преди 10-15 години да бяхме и да ме пита някой , не бих могъл да си представя китара да ме дразни.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 15 Мар 2008 01:43
Цитат: Рока е замрял от бая време.Няма го онова чувство за сътворяване на Истински рок,както едно време.Няма такива групи като Цепелин,на които да им слушаш музиката и да изстръпваш,да се почувства.Нема!Вече му е време да излезне от тази криза. Foo Fighters
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 15 Мар 2008 04:12
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Антипатична китарна музика Публикувано на: 15 Мар 2008 10:38
HELLwINd написа: Кои са групите, които не бихте си пуснали, които ви дразнят с комерсиалния си стил, неадекватността си, недоотценената им от обществото посредственост... причините са безбройни. Водещи в моята антикласация са такива групи, които помоемо са лишени от оригиналност. Просто като чуя рок в стил 3 Doors Down ми се иска да ги няма. Също така с нищо не са ми интересни такива като Evanescence и не защото съм заплюл готика, 69 eyes примерно са ми любимци. Linkin Park може би не е редно да ги включвам в тази тема, но пък някои казват , че са рок ... Супер са тъпи и тези американски тийн групички, примерно Fall Out Boy - гледах един техен клип тези дни и определено ги нарочих, всички подобни им съм ги нарочил и ще ги нарочвам  Бе въобще всичкия fashion рок го отрицавам от дъното на душата си  Но наред с него black и death жанра. На някого това или му харесва или не, аз съм от втората част. Тъпо е наистина, че доста младежи се насилват да слушат такава музика само за да изглеждат твърди. Амм щях да забравя черешката - TOKYO HOTEL Разбира се има още много групи, че даже и жанрове, които не съм опоменал, но аз не държа да правя някакъв задълбочен анализ, просто ми се стори, че около темата може да се завърти интересна дискусия. И накрая искам да се извиня за това дето точно аз, който доста малко разбирам от музика пускам такава тема, но тук има доста разбирачи, които ще я развият както трябва предполагам. Бахти, особено в началото на поста си, саклейми любимите ми изпълнители А иначе аз съм почитател на по-класическия рок от 80-те, както и от съвременните ме кефи готик музиката и пънк също (това го включвам като производно на рока). Това което ме дразни са изгъзиците които представляват това което наричаме метъл, класически примери Metalica, Manowar, Ironmaden, сигурно има и други, та мисълта ми е това изобщо не е музика и не е рок, а само някакво грачене и бичене на китари, нямащо нищо общо с истинския рок, или музика изобщо.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|