Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 13 Мар 2008 22:48
Адаш, кое не си очаквал не разбирам? О.о
Абе принципно на пилоните/ндк се виждаме нали ?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 13 Мар 2008 22:48
Каменица у петък вечер вече трудно има, ти за събота се надяваш да е останала ^^ Диста може да ти каже Каменица наливна за колко време изчезва от там  ЕДИТ: Неделя е поправено на събота, ма аз пак съм много скарана с дните :Ь
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 13 Мар 2008 22:49
Vermic написа: Адаш, кое не си очаквал не разбирам? О.о
Абе принципно на пилоните/ндк се виждаме нали ? Пилони/билете, се тая, вие кажете къде ви е удобно  П.П. Очаквах, че си парк-боец до дупка :Р П.П.П. Ахахахах, нема ли да ходим на лов за емота? :РРР
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 13 Мар 2008 22:51
Ахах, стига бе.. и без това бях прекалено пиян , за да знам какво е сторил Ерик! Иначе.. фен съм на парк пиенето бреее.. мега дори.. но не съм фен на сф среща парк пиенето :Д И аз съм изненадан , че не щеш на кръчме, винаги си искал преди.. ахах :Д
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 13 Мар 2008 22:55
Sеbastian написа: В "Дивака" на А.Белчев на 2рият етаж се събират над 40 човека без проблем:> (проблем е че трябва да правим резервации най-много до утре и имат проблем с хората под 18) Резервация за колко, обаче? Точната ни бройка смятам, че до момента може да варира с около 10 човека. Което прави една маса отгоре. Та или масите ще останат празни и ще ни псуват, или пак няма да има места. Пък и се съмнявам да направят резервация за толкова хора без да искат капаро. Което се оказва още по-голям проблем. И аз не умирам за по пейките, но освен досега изредените причини, ми кажете, с кого можеш да се видиш като седнеш на маса, освен със тези, седнали до теб? Та седящите до Чамелеона и там-кой-дойде ще могат да се видят с тях. Остатъка ще си пие бирата и ще ги гледа от разстояние. Докато по пейките сме по-подвижни.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 13 Мар 2008 22:58
" Та седящите до Чамелеона и там-кой-дойде ще могат да се видят с тях. Остатъка ще си пие бирата и ще ги гледа от разстояние. Докато по пейките сме по-подвижни. " FINISH HIM! Закова ме , честно.. като се замисля, точно това се дразня на големите срещи, че всъщност искам да се видя с всички, но успявам само по 1-2 реплики ( така да се каже ) да споделя с хората.. Наистина май ще е по-уместно да сме на " парк " ... Ама ще тряя да се оправяме с пиене и храна, дано сте готови!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 13 Мар 2008 23:40
След typical high-intellectual PCM дискусии в чата (  ) стигнахме до извода, че сме щели в някъв парк да пием на масички и пейки :Р Нали? 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 13 Мар 2008 23:41
Да.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 13 Мар 2008 23:42
Да. Барче/кръчма отпада. Ще се пие по пейки енд стъф в парка.  И сега ако е мега студено и дъждовно да ни видя! После ще стават афтърпартита , най-вероятно.
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 06:14
Връщам се след тежка караоке вечер (не пея!, макар да има привърженици заради гласовите ми достойнства) и виждам, че настроението е по-превъзбудено от обичайното. Личните ми предпочитания са за разходка в парка. Всъщност ние още на НДК ще се видим и опознаем, вероятно ще висим около 45-60 мин, което е нормално. За вкъщи - ако искате, имам терен. Все пак ще изчистя. Но казах, че ми се ще да се разходим навън с цел: Искам да осъществим интелектуален и евентуално физически обмен. Айде лека 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 09:39
creator написа: Искам да осъществим интелектуален и евентуално физически обмен.
Кой ще бием ? 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 12:15
Plaguewielder написа: Кой ще бием ?  Спокойно аз няма да дойда :Д Знам че 90% от форума искат да ми счупят главата :Д
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 14:01
Хами и Вермик могат ли да казват кой-кой е, щото аз съвсем сериозно се обърквам. О.О
Иначе - нека бъде влак, демн ит... Ще питам някоя леличка кое е Централна гара. ;д Соу, кой влак да хвана?
P.S.: Ебати, що никога не ме вкарвате в общи чатове? Само ме изолирате... -.-
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 14:58
Адаше, онуй дека си го говорихме вчера е на 50% готово  Подготви си черния дробец !!! Ше се дисектираме, ей ! ЕДИТ : А Сириус ако не дойде - ебати боя :Р
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 15:32
Sеbastian написа: и имат проблем с хората под 18) Не е вярно.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 15:57
Disturbed написа: П.П.П. Ахахахах, нема ли да ходим на лов за емота? :РРР И аз викам да ги поспукаме копеленцата за отскок, по лесно влиза бирата след това Та утре ще се мотая към 13:30 около НДК. По-късно тази вечер ще проверя пак форумово - това ви е последния срок за промени Ако смените радикално нещата утре сутрин знайте, че се вътря с една разходка до Двореца 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 16:28
Адаш, вундаба! Фирзен, чакаме те <3 Морф, вермик ще те вземе от гарата, споко! 
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 16:30
Последно кво се реши? (: Обърквам се вече 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 17:01
13:30 на пилоните и после някви бири по някви пейки в борисовата градина, доколкото разбрах :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 14 Мар 2008 17:06
Добре си разбрал, само дето няма да са само бири. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|